| ketty85 |
| sevgili kardeşerim yaşadığım şehirde bırakın kiliseye gitmek Tanrı diyorum diye insanlar ters ters bakıyor.Ama ben hristiyanlıkta apayrı bir huzur buluyorum..incil edinmeyi isterim ama burada satın alabileceğim bir yer yok..ben yine de siz kardeşlerimi hep yanımda hissediyorum.yarın pazar ve ben kilise ye gitmek isterim |
| ketty85 |
| sevgili kardeşerim yaşadığım şehirde bırakın kiliseye gitmek Tanrı diyorum diye insanlar ters ters bakıyor.Ama ben hristiyanlıkta apayrı bir huzur buluyorum..incil edinmeyi isterim ama burada satın alabileceğim bir yer yok..ben yine de siz kardeşlerimi hep yanımda hissediyorum.yarın pazar ve ben kilise ye gitmek isterim |
| Kitty |
| Kendi kişisel tecrübemi sizinle paylaşıyorum. Kutsal Ruh'un nerede ne zaman sizi bulacağı hiç belli olmuyor. Belki yolda yürürken, belki kitap okurken belki Kilise'ye ilk adım atışınızda, belki de bir gece vakti uykunuzdan uyandığınızda:) Seçilmiş olduğunuza ve Rab'bin sizi sevdiğine inanın. Siz O'nu bıraksanızda O sizin peşinizi bırakmayacak emin olun. Adımınızı atmışsınız zaten. Sıkı sıkıya bağlanın. Yeryüzünde Rab'bin sevgisinden daha mükemmel bir sevgi yok hele ki onu içinizde hissettiğiniz zamanlarda. Sevildiğinizi hissetmek kadar mükemmel birşey yok koşulsuzca hesapsızca.. Öyle birşey ki bu bir an durup düşünüyorsunuz ya Rab ben sana ne yaptım da beni bu kadar çok seviyorsun? Ben senin sevgine bu kadar layıkmıyım, yüreğime yerleştirdiğin bütün isteklerin karşılığını veriyorsun? Bu defa O'nu memnun etmek için O'na sevginizi göstermek için elinizden geleni yapmaya başlıyorsunuz fakat inanın öyle büyük saf temiz çıkarsız bir sevgi ki size duyulan yeryüzündeki hiç bir canlının karşılığını vermesi mümkün değil. Rab sizi olduğunuz gibi seviyor sevgili kardeşim. Sizde O'na yakınlaşmak için elinizden geleni yapın, dediklerini anlamaya, uygulamaya çalışın, O'na sığının kendinizi teslim edin O sizin için en uygununu biliyor. |