Ne zaman geldi? - Sayfa 2

hristiyanlık incil isa mesih tevrat zebur | HRİSTİYAN FORUM  > Temel Kavramlar > Kutsal Ruh : Ne zaman geldi? - Sayfa 2

HRİSTİYAN FORUM'A ÜYE OLUN! Hristiyan üyelerle sohbet etmek, etkinlik duyurularından haberdar olmak, forumda yazışabilmek için sitemize üye olmanız gerekmektedir.

HRİSTİYAN FORUM GİRİŞ
(Kullanıcı adınız)
(Şifreniz)

Bu konuya cevap yazmak için buraya tıklayınız

hristiyanlık
reventon

Ne zaman geldi?

cevap için teşekkürler...bundan sonra daha dikkatli olmaya çalışacağım...

Ne zaman geldi?

Bu konuya cevap yazmak için buraya tıklayınız

Ne zaman geldi? konusuna benzer konular;

Kutsal Ruh geldi mi? Kutsal kitap İncil'de İsa'nın vaftizci Yahya tarafından vaftiz edildiği ve o sırada gök açılıp "Senden memnunum oğlum" dendiği ve bir güvercinin gelip İsa'nın üzerine konduğu ve bunun kutsal ruh olduğu belirtiliyor. Daha sonra ise İsa öğrencilerine ben gideyinki avutucu yardımcı gelsin teselli edici gelsin gibi birşey söylüyor yanlış anlamadıysam ve formdaki yazılarda bununda kutsal ruh olduğu söyleniyor İsa öldükten sonra kutsal ruh geldi deniyor. Benmi yanlış anlıyorum kutsal ruh vaftiz olduğunda gelmemişmiydi. Ben samimi olarak hıristiyanları seviyorum ve saygı duyuyorum. Yardımcı olursanız sevinirim

Mesih'e vahiyler nasıl geldi? bir çok peygambere vahiyler uykusunda, dağda ve kimsenin olmadığı yerlerde gelmiştir, Mesih'e nasıl geldi vahiyler

O Kalbime Geldi Yeni bir üye olarak kendimi tanıtmak ve duygularımı paylaşmak istiyorum. Bu forumda Hristiyan olmayan üyelerin sadece soru sorabileceğini biliyorum; ancak ben bugün size soru sormak değil, kalbimi açmak istiyorum. Bugün Pazar ve ben bu forumdan linklerini bulup indirdiğim ilahileri dinliyorum. Yetmiyor, ünlü kiliselerin yüksek çözünürlüklü fotoğraflarını aratıyorum arama motoruma. Yeterince iyi bir fotoğraf bulamıyorum. İstiyorum ki baktığımda ordaymışım gibi hissedeyim. İçimde büyük bir enerji ve coşku var ama dışa vuramıyorum. Şu saatlerde şehrimdeki kiliseler nasıldır acaba diye merak ediyorum. Pazar ayinleri nasıldır, kilisenin atmosferi nasıldır diye düşünüyorum. Sonra online alışveriş sitelerine girip haçlara bakıyorum. Şöyle...

Hz. İsa'ya ne zaman peygamberlik geldi? Ben Hz.İsa'ya ne zaman peygamberlik geldi merak ediyorum.Bana tam olarak söyleyebilirmisiniz?Ve bu zamanın Hıristiyanlık inancında anıldığı bir dinsel tören varmıdır?Şimdiden teşekkür ederim. Yönetim Notu: Hristiyan inancında "peygamberlik gelmesi" diye bir kavram yoktur. Vahiy gelmesi diye bir kavram vardır. İncil'de ise Yahşuah (İsa) Mesih 'e ilk ne zaman vahiy geldiğini belirten bir belge yoktur.

Şu anda bulunduğunuz sayfa: hristiyanlık incil isa mesih tevrat zebur | HRİSTİYAN FORUM  > Temel Kavramlar > Kutsal Ruh : 2- Ne zaman geldi? - Sayfa 2

Türkçe olarak, Türkiye Hristiyanlık İncil Yahşuah YHVH Tanrı Allah Üçlü Birlik Kuran Muhammed İslamiyet RAB İsa Mesih Hristiyan Katoliklik Ortodoksluk Protestanlık Kutsal Kitap Meryem Ana Kilise Baba Oğul Kutsal Ruh, Türkler, Kürtler, Süryaniler, Asuriler, Keldaniler, Rumlar, Ermeniler, Hristiyanlık ile ilgilenenler için bilgiler

| HRİSTİYANLIK ARAMA MOTORU | İNCİL | İNCİL .TV | HRİSTİYAN GAZETE | HRİSTİYAN OLMAK | HRİSTİYAN CHAT | HRİSTİYAN FORUM FACEBOOK | HRİSTİYAN FORUM TWITTER | HRİSTİYAN FORUM YOUTUBE | BEDAVA İNCİL |

GÜNLÜK BÜLTEN EMAİL ABONELİĞİ
hristiyanlık Email adresinizi yukarıdaki kutucuğa yazıp "abone ol" tuşuna basınız, açılan pencerede göreceğiniz harfleri yazıp onaylayınız. Daha sonra email adresinize gelecek emaildeki linke tıklayınız

Türkçe olarak, Türkiye Hristiyanlık İncil Yahşuah YHVH Tanrı Allah Üçlü Birlik Kuran Muhammed İslamiyet RAB İsa Mesih Hristiyan Katoliklik Ortodoksluk Protestanlık Kutsal Kitap Meryem Ana Kilise Baba Oğul Kutsal Ruh, Türkler, Kürtler, Süryaniler, Asuriler, Keldaniler, Rumlar, Ermeniler, Hristiyanlık ile ilgilenenler için bilgiler