evangelion
Kutsal Kitap'ı okudunuz mu?
Kutsal Kitap'ı okudunuz mu? :confused:
Kutsal Kitap olarak sadece İncil'i değil, tüm eski ve yeni antlaşmayı kast ediyorum.
kar
evet dünyadaki en harika kitap herkes okumalı
Deniz
Teoloji olarak eski ve yeniyi okudum, ayrica yeninin tamamini ve eskinin yaklasik yarisini tamamen okudum ama halen okumaktayim.
rutiba
Kitabı Mukaddes'i okudum. Edebiyat, sosyoloji, hukuk, etik, ekonomi, felsefe ve diğerleri. Hepsi orada anlatılmıştır. Ve yeryüzünde söylenen her söz, yaşanan her durum, olay orada yer almaktadır. Yeterki bakmayı ve yorumlamayı bilelim.
not: hiç bir zaman, kutsal kitap'ta anlatılanlara bir mitos gözüyle bakmadım; ama hepsi başlı başına bir şaheser; şiirsellik, retorik, sinemasal göstergeler. yani o incelik ve kusursuzluk. bence 'kutsal kitap' hayatın, (bilimin ve sanatın) alt metnini oluşturuyor.
rutiba.
(BU MESAJA SITE YONETIMININ EKLEMESI: Kutsal Kitap'ta her soz her durum veya olay yer almamaktadir.)
-nero-
Elbette. Hepsini okudum. Okunmalı. Hıristiyanım diyen herkes okumuş olmalı zaten, aksini düşünemiyorum bile...:studying:
GÜNLÜK BÜLTEN EMAİL ABONELİĞİ

Email adresinizi yukarıdaki kutucuğa yazıp "abone ol" tuşuna basınız, açılan pencerede göreceğiniz harfleri yazıp onaylayınız. Daha sonra email adresinize gelecek emaildeki linke tıklayınız
Türkçe olarak, Türkiye Hristiyanlık İncil Yahşuah YHVH Tanrı Allah Üçlü Birlik Kuran Muhammed İslamiyet RAB İsa Mesih Hristiyan Katoliklik Ortodoksluk Protestanlık Kutsal Kitap Meryem Ana Kilise Baba Oğul Kutsal Ruh, Türkler, Kürtler, Süryaniler, Asuriler, Keldaniler, Rumlar, Ermeniler, Hristiyanlık ile ilgilenenler için bilgiler