Kutsal Kitaplari okumadan önceki dua --Aziz Agustinus

hristiyanlık incil isa mesih tevrat zebur | HRİSTİYAN FORUM  > Temel Kavramlar > Kutsal Kitaplar : Kutsal Kitaplari okumadan önceki dua --Aziz Agustinus

HRİSTİYAN FORUM'A ÜYE OLUN! Hristiyan üyelerle sohbet etmek, etkinlik duyurularından haberdar olmak, forumda yazışabilmek için sitemize üye olmanız gerekmektedir.

HRİSTİYAN FORUM GİRİŞ
(Kullanıcı adınız)
(Şifreniz)

Bu konuya cevap yazmak için buraya tıklayınız

hristiyanlık
nicoletta

Tanrı'nın bize gönderdiği kutsal kitapları okurken
O'nun sesini duyarız.
Tanrım, senin kitaplarında en temiz,
en berrak neşeyi bulmamızı sağla.
Körlerin ve görenlerin ışığı, zayıfların
ve kuvvetlilerin gücü olan Tanrım, benim de ruhuma eğil.
Ruhumun derinliklerinden sana yönelen çağrımı dinle.
Yazdırdığın olağan üstü şeylerle dolu Kutsal kitaplarının
hiç bir sayfasının amaçsız yazılmasını istemedin.
Kutsal kitaplarında bulacağım gerçeklerle seni daha çok yücelteyim,
seni öven sesini dinliyeyim ve seni kana kana içeyim.
Göğü ve yeri yarattığın günden, seninle birlikte göklerdeki
şehrinde yaşayacağım ebediyete kadar mucize
ve harikalarını derin düşüneyim.

Amin

hristiyanlık
inek1989

AMEN

Bu konuya cevap yazmak için buraya tıklayınız

Kutsal Kitaplari okumadan önceki dua --Aziz Agustinus konusuna benzer konular;

Kutsal Kitapları Okumadan Önceki Dua Tanrı'nın bize gönderdiği kutsal kitapları okurken O'nun sesini duyarız. Tanrım, senin kitaplarında en temiz, en berrak neşeyi bulmamızı sağla. Körlerin ve görenlerin ışığı, zayıfların ve kuvvetlilerin gücü olan Tanrım, benim de ruhuma eğil. Ruhumun derinliklerinden sana yönelen çağrımı dinle. Yazdırdığın olağan üstü şeylerle dolu Kutsal kitaplarının hiç bir sayfasının amaçsız yazılmasını istemedin. Kutsal kitaplarında bulacağım gerçeklerle seni daha çok yücelteyim, seni öven sesini dinliyeyim ve seni kana kana içeyim. Göğü ve yeri yarattığın günden, seninle birlikte göklerdeki şehrinde yaşayacağım ebediyete kadar mucize ve harikalarını derin düşüneyim. ( Aziz Agustinus)

Kutsal Kitabı Okurken - Aziz Augustinus'tan Söyle, ya Rab, dinliyorum. Sonsuz yaşamın sözleri sendedir. Rab, sözünü işitip de kabul etmememe, inanıp da korumamama, bilip de yerine getirmememe izin verme. Rab, senin sözünle yaşayayım ve yaşamımla seni yücelteyim. Rab, bana senin sözlerinle daima sevinç ve teselli ver. Sözlerini doğru anlamama yardım et, kendi düşünceme göre değil, sözlerinin gerçekliğine göre anlayayım. Benden istediğin gibi yaşamama yardım edecek sözü onlarda bulayım. Körlerin ışığı, zayıfların kuvveti olan Rab Tanrım, kapıyı çaldığımızda senin yasalarının gizemini bize kapatma. Gizemlerini bize açıkla.

Kutsal Kitaplari Nereden Temin Edebilirim? Oncelikle Hristiyanligi dogru bir sekilde tanitabilmek icin boyle bir forum acmanizdan dolayi tesekkur ediyorum.Kafama takilan sorulari sorabilecegim bir yerin olmasi gercekten cok guzel. Ben Tevrat , Zebur ve Incili okumak istiyorum, Bunun icin bir kac kitapciya gittim fakat bu kitaplari satmadiklarini soylediler. Bu kitaplari (mumkunse dipnotlarla aciklamalari bulunan) temin etmek istiyorum. Size sorum bu kitaplarin hepsini Ankarada nereden temin edebilecegimdir. Hristiyanlikla ilgili soru sorabilmek icin ilk once kutsal kitaplari okumak istiyorum. Yardimci olabilirseniz cok sevinirim.

İsa Rab'den önceki peygamberler Sorularım için umarım sizleri yormuyor ve kırmıyorumdur. Bütün sorularım tamamen bilgi edinme maksatlıdır. Hristiyanlıkta deniyor ki İsa Rab gelene kadar herkes günahkardı ve herkes cehenneme gitmiştir. Bu kaderi insanlar kesinlikle kendi elleri ile düzeltemeyecekti... Madem İsa Rab gelene kadar yaşayan herkes her halukarda cehennemlikti,tanrı neden peygamberler göndermiştir? Teşekkür ederim. Yönetim Notu: Hristiyanlıkta böyle bir şey söylenmiyor. Bunun böyle olduğunu size kim söyledi?

aziz mattaya mı yoksa aziz petrusa mı inanalım Elçilerin işleri 1-18 <?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" /><o:p> </o:p> “Bu adam,yaptığı kötülüğün karşılığında aldığı ücretle bir tarla satın aldı.Sonra baş aşağı düştü bedeni yarıldı ve bütün bağırsakları dışarı döküldü.” <o:p> </o:p> Bu ayetlerde Aziz Petrus isaya ihanet eden Yahuda’nın ölümünü bu sözlerle anlatır ve tarlayı satın alanın bizzat Yahuda’nın kendisi olduğunu söyler. <o:p> </o:p> Matta 27(5-7) <o:p> </o:p> Yahuda paraları tapınağın içine fırlatarak oradan ayrıldı,gidip kendini astı. 7. ayette kahinleri kastederek:

Şu anda bulunduğunuz sayfa: hristiyanlık incil isa mesih tevrat zebur | HRİSTİYAN FORUM  > Temel Kavramlar > Kutsal Kitaplar : Kutsal Kitaplari okumadan önceki dua --Aziz Agustinus

Click "Give Now", then choose "Turkey"

(Tax-Deductible for US Citizens)

Türkçe olarak, Türkiye Hristiyanlık İncil Yahşuah YHVH Tanrı Allah Üçlü Birlik Kuran Muhammed İslamiyet RAB İsa Mesih Hristiyan Katoliklik Ortodoksluk Protestanlık Kutsal Kitap Meryem Ana Kilise Baba Oğul Kutsal Ruh, Türkler, Kürtler, Süryaniler, Asuriler, Keldaniler, Rumlar, Ermeniler, Hristiyanlık ile ilgilenenler için bilgiler

| HRİSTİYANLIK ARAMA MOTORU | İNCİL | İNCİL .TV | HRİSTİYAN GAZETE | HRİSTİYAN OLMAK | HRİSTİYAN CHAT | HRİSTİYAN FORUM FACEBOOK | HRİSTİYAN FORUM TWITTER | HRİSTİYAN FORUM YOUTUBE | BEDAVA İNCİL |

GÜNLÜK BÜLTEN EMAİL ABONELİĞİ
hristiyanlık Email adresinizi yukarıdaki kutucuğa yazıp "abone ol" tuşuna basınız, açılan pencerede göreceğiniz harfleri yazıp onaylayınız. Daha sonra email adresinize gelecek emaildeki linke tıklayınız

Türkçe olarak, Türkiye Hristiyanlık İncil Yahşuah YHVH Tanrı Allah Üçlü Birlik Kuran Muhammed İslamiyet RAB İsa Mesih Hristiyan Katoliklik Ortodoksluk Protestanlık Kutsal Kitap Meryem Ana Kilise Baba Oğul Kutsal Ruh, Türkler, Kürtler, Süryaniler, Asuriler, Keldaniler, Rumlar, Ermeniler, Hristiyanlık ile ilgilenenler için bilgiler