Lütuf: Gerçekten de hayret vericidir ! - Sayfa 2

hristiyanlık incil isa mesih tevrat zebur | HRİSTİYAN FORUM  > Temel Kavramlar > Lütuf : Lütuf: Gerçekten de hayret vericidir ! - Sayfa 2

HRİSTİYAN FORUM'A ÜYE OLUN! Hristiyan üyelerle sohbet etmek, etkinlik duyurularından haberdar olmak, forumda yazışabilmek için sitemize üye olmanız gerekmektedir.

HRİSTİYAN FORUM GİRİŞ
(Kullanıcı adınız)
(Şifreniz)

Bu konuya cevap yazmak için buraya tıklayınız

hristiyanlık
Holy Mountain

Lütuf: Gerçekten de hayret vericidir !

Gerçekten Güzel paylaşım Fırat Abi Teşekkürler,Saygılar.

† İsa: "Yol,Gerçek Ve Yaşam Ben'im" Dedi."Benim Aracılığım Olmadan Baba'ya Kimse Gelemez" †

Lütuf: Gerçekten de hayret vericidir !

Bu konuya cevap yazmak için buraya tıklayınız

Lütuf: Gerçekten de hayret vericidir ! konusuna benzer konular;

Bünyamin Candemir & Lütuf Yayıncılık Öncelikle forumdan çok fazla istifade edemediğim için özür dilerim. Son günlerde üzerinde çalıştığım bir konuyla ilgili kısa google arayışım beni buraya yönlendirdi, ve buradan yardım alabileceğimi düşündüm. (Aradaki laf salatasını okumak için değerli zamanınızı ziyan etmek istemezseniz, lütfen doğrudan son paragrafa geçin, sorumu orada soruyorum!) Başlıktan da anlaşılacağı üzere Bünyamin Candemir beyle bir şekilde temasa geçmek istiyorum. Konu, kendisinin yaptığını internette pek çok Hristiyan kaynaktan öğrendiğim "Kutsal İncil" altbaşlıklı Yeni Antlaşma çevirisi, ve üzerinde çalıştığını bir arkadaştan duyduğum (piyasadaki iki çeviriden farklı) Eski Antlaşma çevirisi. Bu çevirilerle neden ilgilendiğimi merak eden olursa (Hristiyan...

LÜTUF VE ÖZGÜRLÜK LÜTUF VE ÖZGÜRLÜK<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" /><o:p></o:p> <o:p> </o:p> Gal.5: 1 Mesih bizi özgür olalım diye özgür kıldı. Bunun için dayanın. Bir daha kölelik boyunduruğuna girmeyin.<o:p></o:p> <o:p> </o:p> Özgürlük, özde hürriyettir.<o:p></o:p> Bir şeyden özgürlük veya bir şeyi yapmak için özgürlüktür.<o:p></o:p> Özgürlük, kölelik ve esaretten hür olmaktır.<o:p></o:p> Günahın gücünden, suçluluk hissinden özgür olmaktır.<o:p></o:p> Bizleri kolaylıkla bağlayacak olan utançtan ve başka insanların düşüncelerinden özgürlüktür.<o:p></o:p> O insanlara karşı olan yükümlülüklerden ve beklentilerden özgürlüktür.<o:p></o:p>

Lütuf (Bytesize Theology) Lütuf: Tanrı’nın Hak Etmeyenlere Olan Merhameti Tanrı’nın lütfu, bir Hristiyanın aklını meşgul edebilecek en heyecan verici kavramdır ve aklı meşgul ettiğinde, hemen ardından insanın yüreğini Tanrı’yı yüceltme isteğiyle doldu-rur. Lütuf olmadığı sürece hiçbirimiz için umut yoktur. Lü-tufa tek alternatif, kendi çabamızla kurtulmak olarak görüle-bilir. Fakat bu umutsuz bir girişimdir, çünkü Tanrı bunu kabul etmez. Yeni Antlaşma bu durumu bol bol açıklar: “Bu nedenle Yasa'nın gereklerini yapmakla hiç kimse Tanrı katında aklanmayacaktır. Çünkü Yasa sayesinde günahın bilincine varılır” (Romalılar 3:20). “İman yoluyla, lütufla kurtuldunuz. Bu sizin başarınız değil, Tanrı'nın armağanıdır. Kimsenin övünmemesi için iyi işlerin ödülü...

Lütuf ve Kurtuluş Güvencesi (Westminster İnanç Açıklaması) http://www.hristiyan.net/westminster/18.htm Lütuf ve Kurtuluş Güvencesi I. İki yüzlüler ve yeniden doğmamış olan diğerlerinin, Tanrı’nın tarafında oldukları ve kurtuluş buldukları konusunda dünyasal varsayımlar ve sahte umutlarla kendilerini boş yere aldatabilmeleriyle birlikte (ki onların bu umutları yok olacaktır); Rab İsa’ya gerçekten inananlar, O’nu içtenlikle sevenler, O’nun izinde temiz bir vicdanla yürümeyi amaçlayanlar bu yaşamda, lütuf konumunda olduklarından emin olabilir ve Tanrı yüceliğinin ümidiyle sevinebilirler, ki bu umut onları asla utandırmayacaktır. II. Bu gerçek, değişebilen bir umuda dayanan şüpheli ve olası bir vaat değil; tersine Tanrısal gerçek olan kurtuluş vaatlerine dayanan değişmez imanın...

Şu anda bulunduğunuz sayfa: hristiyanlık incil isa mesih tevrat zebur | HRİSTİYAN FORUM  > Temel Kavramlar > Lütuf : 2- Lütuf: Gerçekten de hayret vericidir ! - Sayfa 2

Türkçe olarak, Türkiye Hristiyanlık İncil Yahşuah YHVH Tanrı Allah Üçlü Birlik Kuran Muhammed İslamiyet RAB İsa Mesih Hristiyan Katoliklik Ortodoksluk Protestanlık Kutsal Kitap Meryem Ana Kilise Baba Oğul Kutsal Ruh, Türkler, Kürtler, Süryaniler, Asuriler, Keldaniler, Rumlar, Ermeniler, Hristiyanlık ile ilgilenenler için bilgiler

| HRİSTİYANLIK ARAMA MOTORU | İNCİL | İNCİL .TV | HRİSTİYAN GAZETE | HRİSTİYAN OLMAK | HRİSTİYAN CHAT | HRİSTİYAN FORUM FACEBOOK | HRİSTİYAN FORUM TWITTER | HRİSTİYAN FORUM YOUTUBE | BEDAVA İNCİL |

GÜNLÜK BÜLTEN EMAİL ABONELİĞİ
hristiyanlık Email adresinizi yukarıdaki kutucuğa yazıp "abone ol" tuşuna basınız, açılan pencerede göreceğiniz harfleri yazıp onaylayınız. Daha sonra email adresinize gelecek emaildeki linke tıklayınız

Türkçe olarak, Türkiye Hristiyanlık İncil Yahşuah YHVH Tanrı Allah Üçlü Birlik Kuran Muhammed İslamiyet RAB İsa Mesih Hristiyan Katoliklik Ortodoksluk Protestanlık Kutsal Kitap Meryem Ana Kilise Baba Oğul Kutsal Ruh, Türkler, Kürtler, Süryaniler, Asuriler, Keldaniler, Rumlar, Ermeniler, Hristiyanlık ile ilgilenenler için bilgiler