Mastürbasyon

Mastürbasyon : Mastürbasyon | HRİSTİYAN FORUM  > Temel Kavramlar

Facebook | Twitter | Youtube

HRİSTİYAN FORUM'A ÜYE OLUN! Hristiyan üyelerle sohbet etmek, etkinlik duyurularından haberdar olmak, forumda yazışabilmek için sitemize üye olmanız gerekmektedir.

HRİSTİYAN FORUM GİRİŞ
(Kullanıcı adınız)
(Şifreniz)

Mastürbasyon sayfasını paylaşmak için adres:

Mastürbasyondan kurtulmak için ne yapmalıyım? 2.241
Mastürbasyon Ben 14 yaşındayım, Mastürbasyona tövbe ettim(Kendi kendini tatmin),RAB İsa Mesih'in Adı İle.Ama 3-4 sefer bozdum,Duygularıma yenildim.Ama tekrar tövbe ettim ve tövbemden çıkmamaya kararlıyım.Fakat aklımdan yapmak geçiyor,zorlanıyorum.Sizce ne...

Mastürbasyon, Kutsal Kitap�a göre bir günah mıdır? 412
Mastürbasyon Kutsal Kitap hiçbir zaman kesin bir şekilde mastürbasyondan söz etmez ya da mastürbasyonun bir günah olup olmadığını söylemez. Mastürbasyon konusunda en sık işaret edilen ayet Yaratılış 38:9-10�da yer alan Onan�ın öyküsüdür. Bazıları bu ayetin,...

mastürbasyon 16.877
Mastürbasyon Esenlik dilerim kardeşlerim, büyüklerim.. Sorum başlıkda belli olduğu gibi mastürbasyon'la ilgilidir.Mastürbasyonda zinaya giriyormu ? Bu konu üzerine forumda bakındım ama sadece bir konuda Katoliklerin zina kabul ettiklerini gördüm. Protestanlar...

Mastürbasyon sayfasını paylaşmak için adres:

Mastürbasyon : Mastürbasyon | HRİSTİYAN FORUM  > Temel Kavramlar

Mastürbasyon

| Hristiyanlık | Hıristiyanlık | İncil | İncil | Hıristiyan Olmak | Bedava İncil | Hristiyan Sohbet Chat | Türkçe Tevrat, Zebur, İncil Arama Motoru | Hristiyan Türk |
Türkçe olarak, Türkiye Hristiyanlık İncil Yahşuah YHVH Tanrı Allah Üçlü Birlik Kuran Muhammed İslamiyet RAB İsa Mesih Hristiyan Katoliklik Ortodoksluk Protestanlık Kutsal Kitap Meryem Ana Kilise Baba Oğul Kutsal Ruh, Türkler, Kürtler, Süryaniler, Asuriler, Keldaniler, Rumlar, Ermeniler, Hristiyanlık ile ilgilenenler için bilgiler

GÜNLÜK BÜLTEN EMAİL ABONELİĞİ
hristiyanlık Email adresinizi yukarıdaki kutucuğa yazıp "abone ol" tuşuna basınız, açılan pencerede göreceğiniz harfleri yazıp onaylayınız. Daha sonra email adresinize gelecek emaildeki linke tıklayınız

Türkçe olarak, Türkiye Hristiyanlık İncil Yahşuah YHVH Tanrı Allah Üçlü Birlik Kuran Muhammed İslamiyet RAB İsa Mesih Hristiyan Katoliklik Ortodoksluk Protestanlık Kutsal Kitap Meryem Ana Kilise Baba Oğul Kutsal Ruh, Türkler, Kürtler, Süryaniler, Asuriler, Keldaniler, Rumlar, Ermeniler, Hristiyanlık ile ilgilenenler için bilgiler