mastürbasyon - Sayfa 6

hristiyanlık incil isa mesih tevrat zebur | HRİSTİYAN FORUM  > Temel Kavramlar > Mastürbasyon : mastürbasyon - Sayfa 6

HRİSTİYAN FORUM'A ÜYE OLUN! Hristiyan üyelerle sohbet etmek, etkinlik duyurularından haberdar olmak, forumda yazışabilmek için sitemize üye olmanız gerekmektedir.

HRİSTİYAN FORUM GİRİŞ
(Kullanıcı adınız)
(Şifreniz)

Bu konuya cevap yazmak için buraya tıklayınız

hristiyanlık
NCyril

mastürbasyon

tabii ki ben de tamamen günahtan kurtulabileceğimizi ima etmedim.
ama biz bunu TANRI'DAN DİLERSEK neden olmasın ki?

Yonetim Notu: Uzun sureli dayanmalar dua, oruc ve inzivaya cekilme ile mumkundur ya da kiside bekarlik armagani olmasi ile mumkundur ancak Tanri kendi Sozu'nde bu bedende iken tamamen tum gunahlardan kurtulamayacagimizi belirtmistir...

mastürbasyon

hristiyanlık
burcukarahalios

mastürbasyon

Evet, tamamen gunahtan kurtulamayiz ama ben masturbasyonun bir gunah oldugu kanisinda degilim. Sonucta kisi kendi kendine zevk aliyor. Zina yapmak yerine kendi isini kendi goruyor.

Yonetim Notu: Bir kadina sehvetle bakmak bile gunahtir Isa'ya gore. Oyleyse bu da bir gunahtir. Daha buyuk bir gunahtan koruyan kucuk gunah tezi yanlis bir doktrindir.

mastürbasyon

hristiyanlık
Evanjelique

mastürbasyon

Anafrodizyaklar listesi (Afrodizyakın tersi;cinsel isteği azaltan yiyecekler)

Marul,kıvırcık salata

Soya ürünleri (erkekler için)

B6 vitamini

L-tyrosine

Amino-butrik asit

Bamya ve çekirdeği

Vietnam kişnişi

Meyan kökü

Şerbetçi otu

Vitex

Pamuk

Kara söğüt (Salix Nigra)

mastürbasyon

hristiyanlık
NCyril

mastürbasyon

ben soyayı önermiyorum soyanın zararlarıyla ilgili bir yazı okumuştum. ama tam emin de değilim.
ne olursa olsun, bu biraz da benliğimizi yenmemizle alakalı bir durum. bir de Rab'bin sözünü dinlemeliyiz. Bence 30 yaşına gelmiş biri manastır gibi şeyleri hedeflemiyorsa kesinlikle evlenmeli. Kendisi için de iyi olacağı kanısındayım. Toplumsal hayat...
Ama benim gibi genç kişiler bence bu konuda Kutsal Ruh'a güvenebilir. Gerçekten işe yarıyor... Ben geçmişimde en çok günaha düştüğüm yönümün mucizevi bir şekilde aniden değiştiğini gördüm. Ve bence herkeste aynı şey olabilir. Yeter ki imanla isteyelim. Rab bizim babamızdır, bizim için yararlı birşeyi daha biz istemeden bize sağlar. Hamd olsun

mastürbasyon

hristiyanlık
Yeni.bir.kullanıcı

mastürbasyon

Evanjelique

Size modern olarak çarşıda kolaylıkla bulacağınız 'soya' ürünlerini öneririm..Soya fasülyesi,soya sütü ve tofu gibi..

Bunun hiçbir yan etkisi olmadığı için,doğal olarak önerilebilecek en iyi ürünlerdir..
“Mucize” gıda soya son yıllarda sağlıklı bir beslenmenin vazgeçilmezi haline geldi. Ancak Amerikan Men’s Health dergisi soyanın erkek neslini tehdit ettiğini iddia ediyor.

ABD’li James Price (55), bir yıl önce göğüslerinde büyüme, sakal, kol, bacakla göğsündeki tüylerin azalması ve cinsel gücünü yitirmesi şikayetleriyle doktora gitti. Testlerde Price’in vücudunda sağlıklı erkeklere oranla sekiz kat fazla östrojen hormonu tespit edildi. Kadınlarda daha baskın olarak bulunan bu cinsellik hormonunun oranı, sağlıklı kadınlardan bile daha yüksekti. Gittikçe duygusallaşan ve kadınlara ilgisini yitiren Price, dört ayrı doktora gitmesine rağmen sorununun kaynağını bulamadı. Son doktoru ise sonunda Price’in günde 1.5 litre soya sütü tükettiğini fark etti.

Soya fasulyesi ve soyadan yapılan gıdaların kalp sağlığını koruduğunu, kolesterolü düşürdüğü, ömrü uzattığı ve prostat kanseri riskini azalttığı ortaya konmuştu. Ancak bilim adamları, artık soyanın faydaları konusunda o kadar da emin değil. Soyadaki “genistein” ve “daidazein” maddeleri kadınlarda baskın olan östrojenle aynı işlevi görüyor. Günde 25 gr soya proteini almak bile erkeklerdeki hormon dengesini bozarak, “cinsiyet” sorunlarına yol açabiliyor. Connecticut Üniversitesi’ne göre soya testesteron üretimini düşürüyor. Harvard Üniversitesi de soyanın sperm sayısını yüzde 32’ye kadar azaltabildiğini ortaya koydu. Bol bol soya tüketen Çinli erkeklerde cinsel sorunlara ortalamadan yüzde 10 fazla rastlanması da soyanın erkekler için oluşturduğu riski doğrular nitelikte. Price, doktorunun tavsiyesi üzerine soya sütü içmeyi bıraktı ve hormon dengesi 3 ay sonra normale döndü. Uzmanlar, özellikle 40 yaşın üzerindeki erkeklerin soya tüketimini sınırlamasını tavsiye ediyor.

http://w9.gazetevatan.com/haberdetay...&Categoryid=30

Dün gazetede okumuştum..

Gelin ışıklarını erkek kadın butun insanlara dağıtıyor..
Farkına varın sevgisinin..
Ve onunla ebedi bir mutluluk sarhoşluğu içinde sevişin..
Ve kendinizden geçin..

"O" içinizde !

mastürbasyon

Bu konuya cevap yazmak için buraya tıklayınız

mastürbasyon konusuna benzer konular;

Hristiyan inancına göre mastürbasyon yapmak günah mıdır? Adminin uyarısı üzerine yeni bir konu olarak buraya açmış bulunmaktayım. Hristiyanlıkta zina yapmanın günah olduğu bildirilmiştir. Örneğin evlilik dışı ilişki muhakkak günahtır. Peki mastürbasyon yapmak günah mıdır? Yönetim Notu: :)

Mastürbasyon, Kutsal Kitap�a göre bir günah mıdır? Kutsal Kitap hiçbir zaman kesin bir şekilde mastürbasyondan söz etmez ya da mastürbasyonun bir günah olup olmadığını söylemez. Mastürbasyon konusunda en sık işaret edilen ayet Yaratılış 38:9-10�da yer alan Onan�ın öyküsüdür. Bazıları bu ayetin, �meniyi yere boşaltma�nın günah olduğunu söylediği şeklinde yorumlar. Ancak bu parça tam olarak böyle dememektedir. Tanrı, Onan�ı �menisini yere boşalttığı� için değil, kardeşinin soyunu sürdürme görevini yerine getirmeyi ret ettiği için cezalandırmıştı. Bu ayetler mastürbasyon hakkında değil aile görevini yerine getirmemek hakkındadır. Mastürbasyonun günah olduğunun kanıtı olarak bazen kullanılan ikinci bir ayet grubu da Matta 5:27-30�dur. İsa, insanların şehvet dolu düşüncelere sahip olmasını...

Şu anda bulunduğunuz sayfa: hristiyanlık incil isa mesih tevrat zebur | HRİSTİYAN FORUM  > Temel Kavramlar > Mastürbasyon : 6- mastürbasyon - Sayfa 6

Türkçe olarak, Türkiye Hristiyanlık İncil Yahşuah YHVH Tanrı Allah Üçlü Birlik Kuran Muhammed İslamiyet RAB İsa Mesih Hristiyan Katoliklik Ortodoksluk Protestanlık Kutsal Kitap Meryem Ana Kilise Baba Oğul Kutsal Ruh, Türkler, Kürtler, Süryaniler, Asuriler, Keldaniler, Rumlar, Ermeniler, Hristiyanlık ile ilgilenenler için bilgiler

| HRİSTİYANLIK ARAMA MOTORU | İNCİL | İNCİL .TV | HRİSTİYAN GAZETE | HRİSTİYAN OLMAK | HRİSTİYAN CHAT | HRİSTİYAN FORUM FACEBOOK | HRİSTİYAN FORUM TWITTER | HRİSTİYAN FORUM YOUTUBE | BEDAVA İNCİL |

GÜNLÜK BÜLTEN EMAİL ABONELİĞİ
hristiyanlık Email adresinizi yukarıdaki kutucuğa yazıp "abone ol" tuşuna basınız, açılan pencerede göreceğiniz harfleri yazıp onaylayınız. Daha sonra email adresinize gelecek emaildeki linke tıklayınız

Türkçe olarak, Türkiye Hristiyanlık İncil Yahşuah YHVH Tanrı Allah Üçlü Birlik Kuran Muhammed İslamiyet RAB İsa Mesih Hristiyan Katoliklik Ortodoksluk Protestanlık Kutsal Kitap Meryem Ana Kilise Baba Oğul Kutsal Ruh, Türkler, Kürtler, Süryaniler, Asuriler, Keldaniler, Rumlar, Ermeniler, Hristiyanlık ile ilgilenenler için bilgiler