mastürbasyon - Sayfa 9

hristiyanlık incil isa mesih tevrat zebur | HRİSTİYAN FORUM  > Temel Kavramlar > Mastürbasyon : mastürbasyon - Sayfa 9

HRİSTİYAN FORUM'A ÜYE OLUN! Hristiyan üyelerle sohbet etmek, etkinlik duyurularından haberdar olmak, forumda yazışabilmek için sitemize üye olmanız gerekmektedir.

HRİSTİYAN FORUM GİRİŞ
(Kullanıcı adınız)
(Şifreniz)

Bu konuya cevap yazmak için buraya tıklayınız

hristiyanlık
Evanjelique

mastürbasyon

Aslında bu konunun oldukça uzadığını düşünsem de,özellikle genç erkek ve genç bayan imanlılar açısından kendilerini iffetli temiz ve saf,günahtan uzak tutmaları konusunda gerekli,lüzumlu bir başlık olduğunu kabul ediyorum..

Muhakkak ki; yüzyıllardır sürmekte olan manastır geleneğinde genç erkek ve bayanların libidosunu/cinsel isteğini doğal yollardan,zararsız bir şekilde,infertiliteye/kısırlığa yol açmadan tedavi edecek geçici herbal/bitkisel çözümler içeren bazı reçeteler bulunmalıdır..Bunları bulursam forumda yayınlayacağım..

Özellikle keşişlerin cinsel ahlaksızlık günahına düşmemek için yiyip içtiği bazı doğal bitkisel şeyler olduğunu düşünüyorum..

Doğal yollardan cinsel istek körelten reçeteleri kilise kaynaklarından araştırmaya çalışacağım..

mastürbasyon

hristiyanlık
Holy Mountain

mastürbasyon

Sevgili Galadriel,açıklamanızdan dolayı tşk ederim,şimdi anladım,Esenlikler.

† İsa: "Yol,Gerçek Ve Yaşam Ben'im" Dedi."Benim Aracılığım Olmadan Baba'ya Kimse Gelemez" †

mastürbasyon

hristiyanlık
Evanjelique

mastürbasyon

Mastürbasyonun günah olmadığını ve nispeten ''daha az zararsız'' bir rahatlama yolu olduğunu düşünen Hristiyanlar büyük bir yanılgı içerisindedirler.

Çünkü bizzat Aziz Pavlus ''Kendi bedenlerimizle cinsel ilişkiye girmenin suç ve günah olduğunu'' söylemiştir.

Bu tür uygunsuz düşünceleri aklınızdan kovmakta zorlanıyorsanız,Hristiyan meditasyonunu deneyip bu zararlı kötü düşüncelerden uzaklaşmaya çalışabilir ve başka yönlere kanalize olabilirsiniz..

Hristiyan inancı,cinselliği tek başına kınamaz veya günah olarak görmez çünkü bizzat bu Tanrı tarafından verilen bir lütuf ve de soyun devamıdır. Ama Tanrı'nın bizim için planladığı cinsellik ancak yine Tanrı tarafından kilisesinde kutsanmış evlilik kurumu çatısı altında (Matrimony) gerçekleşen şeklidir ve işte bu yüzden kutsal evlilik bağı kilisenin 7 sakramenti arasında yer alıp kutsanmıştır.

mastürbasyon

hristiyanlık
Holy Mountain

mastürbasyon

Syn Evanjelique ;Böyle birşeyi (reçete) bence paylaşmamanız daha iyi olur,denemek isteyenler olabilir ve zararı olabilir,Saygılar

† İsa: "Yol,Gerçek Ve Yaşam Ben'im" Dedi."Benim Aracılığım Olmadan Baba'ya Kimse Gelemez" †

mastürbasyon

hristiyanlık
MyLORDisRealLife

mastürbasyon

tüm kardeşlerime esenlikler olsun.soyayı etkin olarak kullanıyorum hem de hergün!ancak kaliteli protein olduğu ve tok tuttuğu için. özellikle oruç tutmak isteyen ve kan şekeri düşenler varsa oruçtan önce yediklerinin içinde soya bulunsun. baş dönmesi ve halsizlik minimuma düşüyor. cinsel duygular hormonaldir ve kişiye özel olarak farklı şiddette yaşanır. yaratılışla alakalıdır.biraz da tutumla alakalıdır. insan seyrettiği şeyden etkilenir. limon görmezseniz ya da limonu hayal etmezseniz ağzınız sulanmaz. özellikle sizi günaha sürükleyen bir görüntü bir insan bir film bir arkadaş internet vs. onu hayatınızdan çıkarın .en azından hormonlarınız harekete geçmemiş olur. beyinsel uyarılarla hormon salgısı artıyor çünkü. RABBİN gözle ilgili anlattığı gerçeklerden biri de bu.

mastürbasyon

Bu konuya cevap yazmak için buraya tıklayınız

mastürbasyon konusuna benzer konular;

Hristiyan inancına göre mastürbasyon yapmak günah mıdır? Adminin uyarısı üzerine yeni bir konu olarak buraya açmış bulunmaktayım. Hristiyanlıkta zina yapmanın günah olduğu bildirilmiştir. Örneğin evlilik dışı ilişki muhakkak günahtır. Peki mastürbasyon yapmak günah mıdır? Yönetim Notu: :)

Mastürbasyon, Kutsal Kitap�a göre bir günah mıdır? Kutsal Kitap hiçbir zaman kesin bir şekilde mastürbasyondan söz etmez ya da mastürbasyonun bir günah olup olmadığını söylemez. Mastürbasyon konusunda en sık işaret edilen ayet Yaratılış 38:9-10�da yer alan Onan�ın öyküsüdür. Bazıları bu ayetin, �meniyi yere boşaltma�nın günah olduğunu söylediği şeklinde yorumlar. Ancak bu parça tam olarak böyle dememektedir. Tanrı, Onan�ı �menisini yere boşalttığı� için değil, kardeşinin soyunu sürdürme görevini yerine getirmeyi ret ettiği için cezalandırmıştı. Bu ayetler mastürbasyon hakkında değil aile görevini yerine getirmemek hakkındadır. Mastürbasyonun günah olduğunun kanıtı olarak bazen kullanılan ikinci bir ayet grubu da Matta 5:27-30�dur. İsa, insanların şehvet dolu düşüncelere sahip olmasını...

Şu anda bulunduğunuz sayfa: hristiyanlık incil isa mesih tevrat zebur | HRİSTİYAN FORUM  > Temel Kavramlar > Mastürbasyon : 9- mastürbasyon - Sayfa 9

Türkçe olarak, Türkiye Hristiyanlık İncil Yahşuah YHVH Tanrı Allah Üçlü Birlik Kuran Muhammed İslamiyet RAB İsa Mesih Hristiyan Katoliklik Ortodoksluk Protestanlık Kutsal Kitap Meryem Ana Kilise Baba Oğul Kutsal Ruh, Türkler, Kürtler, Süryaniler, Asuriler, Keldaniler, Rumlar, Ermeniler, Hristiyanlık ile ilgilenenler için bilgiler

| HRİSTİYANLIK ARAMA MOTORU | İNCİL | İNCİL .TV | HRİSTİYAN GAZETE | HRİSTİYAN OLMAK | HRİSTİYAN CHAT | HRİSTİYAN FORUM FACEBOOK | HRİSTİYAN FORUM TWITTER | HRİSTİYAN FORUM YOUTUBE | BEDAVA İNCİL |

GÜNLÜK BÜLTEN EMAİL ABONELİĞİ
hristiyanlık Email adresinizi yukarıdaki kutucuğa yazıp "abone ol" tuşuna basınız, açılan pencerede göreceğiniz harfleri yazıp onaylayınız. Daha sonra email adresinize gelecek emaildeki linke tıklayınız

Türkçe olarak, Türkiye Hristiyanlık İncil Yahşuah YHVH Tanrı Allah Üçlü Birlik Kuran Muhammed İslamiyet RAB İsa Mesih Hristiyan Katoliklik Ortodoksluk Protestanlık Kutsal Kitap Meryem Ana Kilise Baba Oğul Kutsal Ruh, Türkler, Kürtler, Süryaniler, Asuriler, Keldaniler, Rumlar, Ermeniler, Hristiyanlık ile ilgilenenler için bilgiler