| huzurlu | ||||
Aman yanlış anlaşılmasın ben kim böyle bir konuda bu şekilde bir açıklama yapmak kim? Kilise babalarımızın yüzyıllar önce yazdıklarından aklımda kalanları paylaştım sadece. Evet Rab izin verirse vaftiz ismim Luka olarak belirlendi. Hadi hayırlısı diyorum ben de artık :) Ölmez görürsek sayılı günümüz kaldı artık. Darısı tüm dileyip arzulayan kardeşlerin başına. Sevgilerle Luka |
||||
| Y U H A N N A |
|
Ben 14 yaşındayım, Mastürbasyona tövbe ettim(Kendi kendini tatmin),RAB İsa Mesih'in Adı İle.Ama 3-4 sefer bozdum,Duygularıma yenildim.Ama tekrar tövbe ettim ve tövbemden çıkmamaya kararlıyım.Fakat aklımdan yapmak geçiyor,zorlanıyorum.Sizc e ne yapmalıyım kardeşlerim.Bilgi verirseniz çok sevinirim.Aslında yazmayacakdım ama bilgi sahibi olayım diye yazdım. Esen Kalın RAB'in Işığı Daima Üzerinizde Olsun Ave Mater |
| hedere |
| Yönetim Notu: Sayın "hedere" siz bir müslümansınız, hristiyanlık adına, hristiyan forumunda, hristiyanlık içi doktrinsel meselelerde görüş beyan edemezsiniz. Aslında bunu gayet iyi biliyor olmanız gerekiyor. |