Meryem Ana

Hristiyan Forum  > Temel Kavramlar

Oyunlar Üyelerin Resimleri Radio and TV Üye Grupları En aktif üyeler

FORUMA 20 SANİYE İÇİNDE ÜYE OLMAK İÇİN BURAYA TIKLAYINIZ

Site içi arama motoru ve hristiyanlarla sohbet - chat

Bu bölümde yeni konu açmak için buraya tıklayınız

S:Anket: Sizce Rabbimizi Doğuran bir kadın yeniden hamile kalır mı?
Meryem Ana - Sizce Rabbimizi Doğuran, Kutsal Ruh'tan direkt olarak bir vahiy alarak kendisinin ve rahminin ürününün kutsandığı söylenmiş bir kadın yeniden hamile kalır mı? Bunu ister mi? Bunu dener mi? LÜTFEN...
999

meryem ananın yaşadıkları
Meryem Ana - ben birazda olaya kadın gözüyle bakalım diyorum. Meryem ananın yaşadığı sıkıntıları paylaşalım birbirimizle. Ben Yükseklisans yaparken dinlerde kadın konusuna ilgi duymuştum.Derslere katıldım bi...
42
Bu konu başka bir bölüme taşındı >> Ortodoksluk, Katoliklik, Meryem Ana, ikonalar, melekler, dua etmek
Meryem Ana -
-
Tanrı validesi ebediyen bakire olan Meryem'in müjdesidir
Meryem Ana - Troparyon (Dördüncü Nota) Bugün kurtuluşumuzun başı ve çağlardan beri var olan sırrın zuhurudur. Çünkü Tanré’nın oğlu, bakirenin oğlu oluyor. Cebrail nimeti müjdeliyor. Bizlerde onunla Tanrı...
112
ANTLAŞMA SANDIĞI VE MERYEM
Meryem Ana - Kutsal Meryem'in ebediyen bakire kaldığını öğreten Ortodoks Kilise’si, Eski Antlaşma'da Tanrı'nın varlığının bulunduğu antlaşma sandığı ile İncilci Luka tarafından kaydedilen kutsal Meryem ile ilgili...
54
Bu konu başka bir bölüme taşındı >> Elçisel Kilise'ye göre Meryem Ana
Meryem Ana -
-
Annelerin En Kutsalı
Meryem Ana - Annler günün kutlu olsun.. Ey Rab, bize de onun doğurganlığını ver ve her türlü tembellik ve korkunun huzursuzluğundan bizi özgür kıl. Bize, istediğimiz yolu değil, bizim için seçtiğin yolu seçme...
143
Meryem Ananın Göğe Yükselişi
Meryem Ana - Meryem Ananın göğe yükselilşi konusunu İncil'de bulamadım. Bölüm ismini verebilirmisiniz?
1.033
Meryem Anne'nin Mezarı?
Meryem Ana - Arkadaşlar bu sorunun cevabını çok merak ediyorum aslında,çok arastırdım ama bi türlü düzgün bir cevab alamadım... Meryem Annenimiz'in mezarı Kudüstemi,Efestemi? Rab in esenliği...
3.245
Meryem Anne
Meryem Ana - Saygıdeğer kardelerim ; Bazı meshep (lerde) tam bilmediğimden çoğul kullandım,Meryem Anne nin göğe alındıına inanılıyor,bazı bölümlerde ise mezarının efeste olduğu söyleniyor,bazılarıda kudüste...
295
Bu konu başka bir bölüme taşındı >> 15 Ağustos Meryem Ana yortunuzu kutlarım
Meryem Ana -
-
Bu bölümde yeni konu açmak için buraya tıklayınız

h r i s t i y a n n e t @ g m a i l . c o m