Meryem Ananın Göğe Yükselişi

hristiyanlık incil isa mesih tevrat zebur | HRİSTİYAN FORUM  > Temel Kavramlar > Meryem Ana : Meryem Ananın Göğe Yükselişi

HRİSTİYAN FORUM'A ÜYE OLUN! Hristiyan üyelerle sohbet etmek, etkinlik duyurularından haberdar olmak, forumda yazışabilmek için sitemize üye olmanız gerekmektedir.

HRİSTİYAN FORUM GİRİŞ
(Kullanıcı adınız)
(Şifreniz)

Bu konuya cevap yazmak için buraya tıklayınız

hristiyanlık
panqx

Meryem Ananın göğe yükselilşi konusunu İncil'de bulamadım. Bölüm ismini verebilirmisiniz?

hristiyanlık
777maranata

panqx
Meryem Ananın göğe yükselilşi konusunu İncil'de bulamadım. Bölüm ismini verebilirmisiniz?
Sayin panqx böyle birsey Incil'de yazmamaktadir.Bu ögreti katolik ve ortodoks kiliselerin kilise büyüklerinden ve geleneklerinden gelmektedir.

Saygilar.

[COLOR=indigo][B]Baska hic kimsede kurtulus yoktur.Bu gögün altında insanlara bagıslanmıs,bizi kurtarabilecek baska hicbir ad yoktur.[COLOR=darkred] Elcilerin Isleri 4,12[/COLOR][/B][/COLOR]
[B][COLOR=#8b0000]........................................................................[/COLOR][/B]
[COLOR=darkslategray][B]Cünkü bize bir cocuk dogacak,[/B][/COLOR]
[B][COLOR=#2f4f4f]Bize bir ogul verilecek.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#2f4f4f]Yönetim onun omuzlarinda olacak.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#2f4f4f]Onun adi Harika Ögütcü,[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#2f4f4f]Güclü Tanri,[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#2f4f4f]Ebedi Baba,Esenlik Önderi olacak. [/COLOR][COLOR=darkred]Yesaya 9,6[/COLOR][/B]

hristiyanlık
panqx

Cevabınız için teşekkürler.Peki tüm hristiyanlar bu olaya inanıyormu?

hristiyanlık
KANTOR

MERYEM ANA'NIN GÖĞE YÜKSELİŞİ..
Protestanlar nedense bu günü bayram olarak benimsemiyorlar. Aslında protestanlar Meryem Ana'yı iyi ve güzel bir hanımefendi olarak yorumluyorlar. İçtenlikle belirtmeliyim ki, bir protestan olarak bu olgu beni yıpratmaktadır. Belki teoloji bilgisi çok daha kuvvetli kardeşlerimiz, bu konuda bizi aydınlatabilirler.

hristiyanlık
Galadriel

protestanlar saygı duyuyorlar ama nedense ellerinde elçisel kiliseye karşı kullanacak pek birşey olmadığı için meryemin başka çocukları olduğunu söylerek ve bayramlara karşı çıkarak elçisel kiliseye bir - olduğunu idda ediyorlar.

meryem ana günahsızdır eğer günahlı olsaydı isa mesih günahlı bir bedende doğardı.böyle birşey mümkün mü?

bugün bile günahlı olmalarına rahmen iyi insna oldukları için çürümeyen azizler var.günahsız annemiz meryem bunlardan çok daha fazlasını hak etmiyor mu?

tabiki o çürümeyecek tanrı buna izin verir mi?

ama tüm protestan kardeşlere böyle demek olmaz.çok saygı gösterenler var.sonuçta bir düzen olmadığı için her kiliseden farklı bir öğreti görüş çıkabiliyor.

saygılar.

13İşte böylece, kalıcı olan üç şey vardır: iman, ümit ve sevgi. Bunlardan en üstün olanı da sevgidir.(1. Korintliler 13:13)

Bu konuya cevap yazmak için buraya tıklayınız

Meryem Ananın Göğe Yükselişi konusuna benzer konular;

Meryem Ana Evi Efes'teki Meryem Ana Evi'nin esrarı, daha geniş bir esrarı yansıt*maktadır. Bu sır Meryem'in (oğlu İsa'nın ölümü ve dirilişinden son*ra) yaşadığı yerlere aittir. Günümüze kadar devam eden araştırmalara rağmen, Meryem Ana' nın hayatı ile ilgili ayrıntıları gün ışığına çıkarmak mümkün olama*mıştır. İnsanlara İsa'yı tanıtmayı havarilere bırakan Meryem, gizli yaşamaya titizlik göstermiştir. Mektuplarında, Meryem Ana'nın kişiliği hakkında her zaman say*gılı bir suskunluk sürdüren Aziz Pavlus, İsa'nın annesi ile Efes'in büyük tanrıçası Artemis arasında yapılacak hızlı bir mukayeseden korkmuş olmalıydı. Aziz Pavlus'un Konya'ya bir seyahati esnasında Konyalılar tarafından tanrılaştırılmak istenmemiş mi?...

MERYEM ANA MERYEM ANA O bir imanli cunku inandi.Luka 1:45 O bir alcak gonullu cunku rab'bin hizmetcisi olmayi kabul etti. Luka 1:38 O bir saf cunku bakireligini korumak istiyor.Luka 1:34 O bir ittatkar cunku tanrinin istegini yapmaya hazir.luka 1:38 O bir yardimsever cunku kuzenine yardima gidiyor. Luka 1:39 O bir sadik cunku oglunun son gunude bile hacin dibinde oglunun yanindaydi.Yuhanna 19:25

meryem ananın yaşadıkları ben birazda olaya kadın gözüyle bakalım diyorum. Meryem ananın yaşadığı sıkıntıları paylaşalım birbirimizle. Ben Yükseklisans yaparken dinlerde kadın konusuna ilgi duymuştum.Derslere katıldım bi dönem. Yapılan karşılaştırmalarda hep katoliklerin kadınlara karşı katı tavırlarından bahsedildi. Bilgilerimizi paylaşalım.

Meryem Ana'nın Göğe Alınış Bayramı Sevgili katolik ve ortodoks kardeşlerim.Yarın Meryem Annemizin göğe alınış bayramı.Hepimize kutlu olsun.Meryem ana hep bizimle ve bizi seviyor.Esen kalın.

Şu anda bulunduğunuz sayfa: hristiyanlık incil isa mesih tevrat zebur | HRİSTİYAN FORUM  > Temel Kavramlar > Meryem Ana : Meryem Ananın Göğe Yükselişi

Türkçe olarak, Türkiye Hristiyanlık İncil Yahşuah YHVH Tanrı Allah Üçlü Birlik Kuran Muhammed İslamiyet RAB İsa Mesih Hristiyan Katoliklik Ortodoksluk Protestanlık Kutsal Kitap Meryem Ana Kilise Baba Oğul Kutsal Ruh, Türkler, Kürtler, Süryaniler, Asuriler, Keldaniler, Rumlar, Ermeniler, Hristiyanlık ile ilgilenenler için bilgiler

| HRİSTİYANLIK ARAMA MOTORU | İNCİL | İNCİL .TV | HRİSTİYAN GAZETE | HRİSTİYAN OLMAK | HRİSTİYAN CHAT | HRİSTİYAN FORUM FACEBOOK | HRİSTİYAN FORUM TWITTER | HRİSTİYAN FORUM YOUTUBE | BEDAVA İNCİL |

GÜNLÜK BÜLTEN EMAİL ABONELİĞİ
hristiyanlık Email adresinizi yukarıdaki kutucuğa yazıp "abone ol" tuşuna basınız, açılan pencerede göreceğiniz harfleri yazıp onaylayınız. Daha sonra email adresinize gelecek emaildeki linke tıklayınız

Türkçe olarak, Türkiye Hristiyanlık İncil Yahşuah YHVH Tanrı Allah Üçlü Birlik Kuran Muhammed İslamiyet RAB İsa Mesih Hristiyan Katoliklik Ortodoksluk Protestanlık Kutsal Kitap Meryem Ana Kilise Baba Oğul Kutsal Ruh, Türkler, Kürtler, Süryaniler, Asuriler, Keldaniler, Rumlar, Ermeniler, Hristiyanlık ile ilgilenenler için bilgiler