| Galadriel |
|
sevgili maranata kardeşe cevap olarak: ben meryem günahsız doğduğunu söylemedim.eğer öyle anlaşıldıysa özür dilerim.öyle bir iddamda olmadı meryem günahlarından arındırılmıştır.ama dikkat edin günahları çarmıh üzerinde ölen mesihle kapanmıştır demiyorum.meryem ana bizim gibi günahlı bir doğaya sahip değildi.evet günahlı doğduğu söylenirse yanlış olur mu olmaz mı ben burda bunu söyleyemem.ama meryem ana günahlarından arındırılmıştır bunu biliyorum. siz o zaman bana söyleyin meryem günahlarından arınmamış olsaydı İsa günahlı bir bedenden doğacaktı öyle mi? günahları bağışlandı diyorsunuz ama bu meryemi günahsız demek değildir.günahlarından arındırıldı dersek meryem günahsız demiş oluyoruz.çünkü bizimde günahlarımız bağışlanabilir. tanrı neden bir bakireden doğudu? gerçek bir babadan doğusa idi günahlı doğası olurdu.çünkü insna günahlıdır meryem ana günahlı idi aa günahları bağışlandı derseniz.İsa bir günahlıdan doğdu demektir bu sizce bu mümkün mü? saygılar. |
| 777maranata |
|
Söylediklerim gayet acik.Meryem'de sizin benim gibi günahkar bir yapiya sahipti.Fakat Rab'bin lütfuna erdikten sonra günahlari bagislandi.Isa Mesih 'i bedeninde tasidigi zaman günahkar bir bedeni yoktu cünkü Kutsal Ruh onun bedenindeydi. SEvgiler. |