diğdem
meryem ananın yaşadıkları
Ben Sayın Katolikmoderatore katılıyorum ve aynı zamanda Hristiyanlığın hiçbir mezhebinde kadınlara katı davranılacağı veya davranıldığı gibi bir karşılaştırma görmedim.Meryem Ana hepimiz için Kutsallığı çok yüce olan bir kadındır ve bu yüzdende dinimizde kadınların önemi çok büyüktür ve değerlidir.Profilinizde dininizle ilgili bir bilgi olmadığından dolayı kıyaslama yapmayacağım zaten herşey ortada, kadınların aşağılandığı katı davranıldığı,söz hakkı olmadığı,köle yerine koyulduğu, üstüne 4,5,6 allah ne verdiyse kuma getirilen,sokağa atılan,benim istediğim kadar kadın almaya hakkım var diyip kitabını ve peygamberini örnek gösteren sonra o kadınları kullanıp paçavra gibi atan,dayak şiddet uygulamayı hak gören din veya inanış ne desem neyse bellidir.Bizde ne Katolik ne Ortodoks ne de protestan kadına katı davranmaz, çünkü bizim Kutsal kitabımızda veya örnek aldığımız yolunda yürüdüğümüz İsa Mesih'te en ufacık kadını küçük düşüren bir örnek yoktur.Tam tersi Anaların en yücesi olan Meryem Ana ve onun çektiği acılar bütün Hristiyanlığa örnek olmuştur ve kadınların hepsi bizim için Kutsaldır mezhebimiz ne olursa olsun farketmez.SAYGILARIMLA.
Vahiy16:7 ''Evet,Her Şeye Gücü Yeten Rab Tanrı,Yargıların Doğru Ve Adildir.''