HRİSTİYAN FORUM'A ÜYE OLUN! Hristiyan üyelerle sohbet etmek, etkinlik duyurularından haberdar olmak, forumda yazışabilmek için sitemize üye olmanız gerekmektedir.
Arkadaşlar bu sorunun cevabını çok merak ediyorum aslında,çok arastırdım ama bi türlü düzgün bir cevab alamadım...
Meryem Annenimiz'in mezarı Kudüstemi,Efestemi?
Rab in esenliği üstümüzde olsun , Amen
† İsa: "Yol,Gerçek Ve Yaşam Ben'im" Dedi."Benim Aracılığım Olmadan Baba'ya Kimse Gelemez" †
Meryem Anne'nin Mezarı?
Hay-Dgha Meryem Anne'nin Mezarı?
Holy Mountain
Arkadaşlar bu sorunun cevabını çok merak ediyorum aslında,çok arastırdım ama bi türlü düzgün bir cevab alamadım...
Meryem Annenimiz'in mezarı Kudüstemi,Efestemi?
Rab in esenliği üstümüzde olsun , Amen
Meryem Ana'nın mezarının Efes'te olduğu sanılmaktadır. Fakat Katolik Kilisesi mezarın tam yerinin bilinmediği için onun da tıpkı Mesih gibi göklere çıkarıldığını iddia etmektedir.
Meryem Anne'nin Mezarı?
müzisyen Meryem Anne'nin Mezarı?
sevgili kardeşim.meryem ana'nın mezarı ile ilgili vatikan henüz kesin bir karara varmamıştır.katolik inancına göre meryem ana;ölüp gömülmüş ve sonra göğe alınmıştır.ya da ölüp mezara konmadan göğe alınmıştır.kimi kardinaller meryem ananın alçakgönüllü biri olduğunu o yüzden oğlundan üstün olmamak için mezara girmiştir sonra göğe çıkmıştır.yani bu konu çok belirsiz bir konudur.ama en son yapılan vatikan konsilinde meryem ana göğe çıkmış(bir şekilde)ve göğün ve yerin kraliçesi olduğunu deklare etmiştir.
Meryem Anne'nin Mezarı?
Galadriel Meryem Anne'nin Mezarı?
Katolik İnancına göre meryem gçkyüzüne alınmıştır.çünkü onun günahsız beden çürüyemezdi,İsa gibi gökyüzüne yükselmeliydi.bildiğim kadarıyla katolkiler böyle inanır.
ve eğer meryem'in gökyüzüne alınmadığını düşünürsek.Kudüs'te baskılar artınca meryem tehlikelerden uzak olması için efese getirilmiştir ve orda yaşamıştır.büyük ihtimallede orda ölmüştür.
Sevgiyle Kalın.
Meryem Anne'nin Mezarı?
müzisyen Meryem Anne'nin Mezarı?
dediğim gibi hiç bir şey kesin değil.sadece ortaya atılan fikir ve teoriler var.
Meryem Ana EviEfes'teki Meryem Ana Evi'nin esrarı, daha geniş bir esrarı yansıt*maktadır. Bu sır Meryem'in (oğlu İsa'nın ölümü ve dirilişinden son*ra) yaşadığı yerlere aittir.
Günümüze kadar devam eden araştırmalara rağmen, Meryem Ana' nın hayatı ile ilgili ayrıntıları gün ışığına çıkarmak mümkün olama*mıştır. İnsanlara İsa'yı tanıtmayı havarilere bırakan Meryem, gizli yaşamaya titizlik göstermiştir.
Mektuplarında, Meryem Ana'nın kişiliği hakkında her zaman say*gılı bir suskunluk sürdüren Aziz Pavlus, İsa'nın annesi ile Efes'in büyük tanrıçası Artemis arasında yapılacak hızlı bir mukayeseden korkmuş olmalıydı. Aziz Pavlus'un Konya'ya bir seyahati esnasında Konyalılar tarafından tanrılaştırılmak istenmemiş mi?...
MERYEM ANAMERYEM ANA
O bir imanli cunku inandi.Luka 1:45
O bir alcak gonullu cunku rab'bin hizmetcisi olmayi kabul etti.
Luka 1:38
O bir saf cunku bakireligini korumak istiyor.Luka 1:34
O bir ittatkar cunku tanrinin istegini yapmaya hazir.luka 1:38
O bir yardimsever cunku kuzenine yardima gidiyor. Luka 1:39
O bir sadik cunku oglunun son gunude bile hacin dibinde oglunun yanindaydi.Yuhanna 19:25
İsa'nın mezarı gerçekten bulundu mu?İsa'nın mezarı gerçekten bulundu mu?<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" /><o:p></o:p>
<o:p></o:p>
Titanic filmiyle en iyi yönetmen dalında Oscar alan James Cameron ile İsrail doğumlu Kanadalı Simcha Jacobovici 4 martta gösterime sunacakları bir belgesel film hazırladılar. Bu filmde İsa'nın mezarını bulduklarını ve ellerinde İsa'nın Mecdeleli Meryem ile evlenip en azından bir çocuğu olduğunu ve çocuğun adının Yahuda olduğunu ve İsa'nın ölümden dirilmediğine dair kanıtlar bulunduğunu iddia etmektedirler.
<o:p></o:p>
28 Mart 1980, Kudüs'un hemen dışında Talpiyot denilen bölgede inşaatta çalışan işçiler kazara iki bin yıllık bir mağara keşfettiler. Mağaralarda 10 lahit bulunmaktaydı. Ossuary...
Türkçe olarak, Türkiye Hristiyanlık İncil Yahşuah YHVH Tanrı Allah Üçlü Birlik Kuran Muhammed İslamiyet RAB İsa Mesih Hristiyan Katoliklik Ortodoksluk Protestanlık Kutsal Kitap Meryem Ana Kilise Baba Oğul Kutsal Ruh, Türkler, Kürtler, Süryaniler, Asuriler, Keldaniler, Rumlar, Ermeniler, Hristiyanlık ile ilgilenenler için bilgiler