Arşiv Sayfa 6 / Sizce Rabbimizi Doğuran bir kadın yeniden hamile kalır mı? - Sayfa 6

Arşiv Sayfa 6 Sizce Rabbimizi Doğuran bir kadın yeniden hamile kalır mı? hristiyanlık incil isa mesih tevrat zebur | HRİSTİYAN FORUM  > Hristiyanlık İnancında Temel Kavramlar > Meryem Ana : Sizce Rabbimizi Doğuran bir kadın yeniden hamile kalır mı? - Sayfa 6 konusu 10055 kez okundu, 80 kez cevaplandı. En son mesaj 34_212 tarafından gönderildi. Sizce Rabbimizi Doğuran bir kadın yeniden hamile kalır mı? Sizce Rabbimizi Doğuran, Kutsal Ruh'tan direkt olarak bir vahiy alarak kendisinin ve rahminin ürününün kutsandığı söylenmiş bir kadın yeniden hamile kalır mı? Bunu ister mi? Bunu dener mi? LÜTFEN KONU ALTINA MESAJ YAZMAYINIZ, DÜŞÜNCENİZİ SEÇENEKLERİ İFADE EDEREK YAZABİLİRSİNİZ, ANCAK LÜTFEN BU KONU ALTINDA TARTIŞMA YAPMAYALIM. Sizce Rabbimizi Doğuran bir kadın yeniden hamile kalır mı?

Geçersiz email adresi kullanan üyelikler, forum sistemi tarafından, otomatik olarak iptal edilir. Üyelik hesabı iptal edilmiş veya şifresini unutmuş üyeler buradan iletişime geçebilirler.

HRİSTİYAN FORUM GİRİŞ
(Kullanıcı adınız)
(Şifreniz)

HEMEN ÜYE OLUN! Üyelerle sohbet etmek, etkinlik duyurularından haberdar olmak, forumda yazışabilmek için sitemize üye olmanız gerekmektedir.

Anketimiz: Sizce Rabbimizi Doğuran bir kadın yeniden hamile kalır mı?
Evet 25 29,07%
Hayır 61 70,93%
Katılımcı sayısı: 86. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor

Sizce Rabbimizi Doğuran bir kadın yeniden hamile kalır mı? konusu 10055 kez okundu, 80 kez cevaplandı. En son mesaj 34_212 tarafından gönderildi.

Sizce Rabbimizi Doğuran bir kadın yeniden hamile kalır mı? konusuna cevap yazmak için buraya tıklayınız Üyeyseniz öncelikle üye girişi yapınız, üye değilseniz buraya tıklayarak hemen üye olunuz.

Bu konunun diğer sayfaları: « Birinci < 2 3 4 5 6 7 8 9 10 16 > Sonuncu »

Sizce Rabbimizi Doğuran bir kadın yeniden hamile kalır mı? hristiyanlık incil isa tevrat zebur12-11-10, 23:47
Sizce Rabbimizi Doğuran bir kadın yeniden hamile kalır mı?
fundi

Lütfen, Lütfen Lütfen Kutsal Kitap taki dayanaklarini gösteriniz. Gercekler bizim disimizda varlar. Biz onlari (teolojide) Kutsal Kitaptan ögreniriz. Kendi duygularimiz, hislerimiz hicbir zaman Rab bin iradesinin yerine gecemez. Lütfen Lütfen birsey idda ederken gecerli nedenini de söyleyiniz. Yok, gecerli nedeni yoksa söylemeye deger mi? Hadi, kisi olarak istediginizi secebilirsiniz. Baskalarina söylerken böyle, istiyorum böyle oluyor. Olmuyor ama

FORUMA ÜYE OLUN! / HRİSTİYAN OLMAK İSTİYORUM / Sizce Rabbimizi Doğuran bir kadın yeniden hamile kalır mı?

Sizce Rabbimizi Doğuran bir kadın yeniden hamile kalır mı? hristiyanlık incil isa tevrat zebur13-11-10, 00:24
fundi

Evet, görüldügü kadariyla, teolojide olmasa da fiiliyatta Meryeme Tanrica yaklasimi gecerli. Lütfen, sordugum sorulara cevaplarini verir misiniz. Ayrica Isa dünyadayken hicbir cinli, hicbir hasta Meryeme bizim icin ogluna rica et demediler, direk Mesihe gittiler. Isa dan önce tapinakta kahin yilda bir kere, kurban kaniyla tanri huzuruna cikar, inananlari temsil ederdi. Isa Mesih, o özel bölmeye kendi kaniyla, sonsuza dek gecerli olacak baskahinimiz olarak girdi. O carmihta bedeni olarak öldügünde, özel bölümün perdesi yirtildi. Artik onun kaninin kurtulmalik sunu olduguna inananlar icin araci kalmamistir. Kendisine araci edinenler yaniliyorlar. Tek araciniz isa mesihin kutsal kanidir. Direk bu imanla Tanmrinin huzurunda durunuz, ve kendiniz tanriyla konusunuz. Dogru olan bu. Mesih ögretisi bu.

FORUMA ÜYE OLUN! / HRİSTİYAN OLMAK İSTİYORUM / Sizce Rabbimizi Doğuran bir kadın yeniden hamile kalır mı?

Sizce Rabbimizi Doğuran bir kadın yeniden hamile kalır mı? hristiyanlık incil isa tevrat zebur13-11-10, 00:39
NCyril

fundi
Lütfen, Lütfen Lütfen Kutsal Kitap taki dayanaklarini gösteriniz. Gercekler bizim disimizda varlar. Biz onlari (teolojide) Kutsal Kitaptan ögreniriz. Kendi duygularimiz, hislerimiz hicbir zaman Rab bin iradesinin yerine gecemez. Lütfen Lütfen birsey idda ederken gecerli nedenini de söyleyiniz. Yok, gecerli nedeni yoksa söylemeye deger mi? Hadi, kisi olarak istediginizi secebilirsiniz. Baskalarina söylerken böyle, istiyorum böyle oluyor. Olmuyor ama
Sevgili fundi,

İsa Mesih'in hem insan hem Tanrı doğasının olduğuna inanıyor musunuz inanmıyor musunuz?

Meryem Annemiz, İsa Mesih'i doğurdu mu doğurmadı mı?

İsa Mesih, Tanrı'dır. Meryem Annemiz, Tanrıdoğuran'dır. Neden buna itiraz ediyorsunuz ki? Tabii ki biz Meryem Annemiz'i Tanrı'dan yüksek saymıyoruz. Meryem Annemiz bir azizdir, İsa Mesih'in annesidir.

"Doğru kişinin yalvarışı güçlüdür." Bu söz İncil'de geçer.

Azizler'den bu yüzden dua isteriz.

Sevgiler, esenlikler.

Sizce Rabbimizi Doğuran bir kadın yeniden hamile kalır mı? hristiyanlık incil isa tevrat zebur13-11-10, 01:29
asuri

fundi
Sevgili fundi,

Gercekten bu konuyu neden actiginizi anlamis degilim. Isiniz gucunuz yok Meryem Anamizi Rab'bimizin Annesine neden bu kadar deger verdigimizi ondan bizim icin dua etmesini istedigimizi tartisiyorsunuz.

Ben Jean Calvin'nin oturdugu sehirde oturuyorum.Bir kactane Afrikali Evangelique kardeslerimizden baska Protestan bulamasiniz. Ilginctir Jean Calvinin Isficreye gittigi ve Protstanligi yaydigi sehirdede Protestan yok.
Birde ilginctir sevgili Fundi kardesim,

Tanidigim bir cok Protestan arkadasim teolojiyi iyice kavradiklarinda, hemen katolik olmuslardir.

Sevgili Fundi sizin icin Meryem anamizin duasini burda yaziyorum sizde okuyun ondan yardim dileyin.

Kirmizi ile yazdiklarim melegin agzindan cikan sozler.

Sevgilerimle
asuri

Selam sana, Allah'ın sevgili kulu Meryem, Rab seninledir. («Ey Tanrı'nın lütfuna erişen kız, selam! Rab seninledir») Luka 1:28
Kadınların en mübareği sensin ve mü*barektir senin evladın İsa.

( «sen Tanrı'nın lütfuna eriştin.) Luka 1:31
Aziz Meryem, Allah'ın annesi, biz günahkarlar için,
şimdi ve ölüm saatimizde dua et. Amin.

Yönetim Notu: (Konu harici, asuri'ye ek not) Sevgili kardeşimiz asuri; bize John Calvin'in yaşadığı şehirdeki protestan durumu hakkında yeni bir konu açarak bilgi verebilir misiniz? Yazdıklarınız gerçekten çok ilginç.

katoliklik ortodoksluk protestanlık kilise barnabas türkler türkiye"Size ne derse onu yapın"
Yuhanna 2:5
''Bundan sonra İsa, Kutsal Yazıları anlayabilmeleri için zihinlerini açtı''
Luka 24:45mesih peygamber tanrı rab allah kuran yhvh islam muhammed

Sizce Rabbimizi Doğuran bir kadın yeniden hamile kalır mı? hristiyanlık incil isa tevrat zebur13-11-10, 01:50
fundi

Simdi bu cevap mi? Nerde sorularimin yaniti. Ezberi tekrar tekrar söylemenin ne anlami var. O dedigin katolik kilisesinde yilda her ülkede binlerce kisi kaydini sildiriyor.

Sizce Rabbimizi Doğuran bir kadın yeniden hamile kalır mı? konusuna cevap yazmak için buraya tıklayınız Üyeyseniz öncelikle üye girişi yapınız, üye değilseniz buraya tıklayarak hemen üye olunuz.

Bu konunun diğer sayfaları: « Birinci < 2 3 4 5 6 7 8 9 10 16 > Sonuncu »  

Sizce Rabbimizi Doğuran bir kadın yeniden hamile kalır mı? konusuna benzer konular;

Gördüğüm bu iki sizce bir işaretmiydi ? Birincisi ben hep bir haçlı kolye takmak istemişimdir. müslümanım ama kalpten bir inancım yok. her zaman hristiyanlığa bir sempatim olmuştur. bu yüzden haçlı kolye almaya karar verdim. aileme sadece kolyenin şeklinin hoşuma gittiini söyledim ama içim öyle demiyordu. bu kolyeyi aldığımda bana huzur ve şans getireceğine inanıyordum. sırf kolyeye sahip olmak için aileme böyle söylüyordum. saha sonra gece uyuduğumda rüyamda papaz gördüm siyah giyinmişti boynunda büyük bir haç vardı. sanırım o haçı ve zincirini bana veriyordu yanlış hatırlamıyorsam. rüyamda bile garip hissediyordum........Tatil gününde dayımlar ile taksimde istiklal caddesindeki kliseye girip mum dikip dilek dilemiştik ve dua etmiştik klisenin görkemi ve isa mesihin resimleri beni çok etkilemişti sonra o günden bir iki gün...

Sizce acele mi ediyorum ? Merhaba ben Ankara'da yaşayan 15 yaşında bir gencim yaklaşık 2.5 ay önce iman ettim 2 aydır da kiliseye gidiyorum Ankara Kurtuluş Kilise'sinde ibadetlere katılıyorum ve bu hafta vaftiz derslerine başladık (Ailemin hem sözlü hem yazılı iznini alarak) kesin olarak kararlıyım Hristiyanlığı benimsedim fakat kendimi Protestanlığa ait görmüyorum Ortodoksluğa da tam olarak ait görmüyorum arasındayım acaba doğal mıdır ? yani farklılıklarımın olması vaftiz derslerine devam mı edeyim yoksa bekleyim mi ? Yönetim Notu: Önce tüm mezhepleri araştırın, ondan sonra karar verebilirsiniz. Sonuç olarak acele etmek değil size uygun olan kiliseyi bulmanız önemlidir. Kendinizi protestanlığa ait görmüyorsanız bu durumda protestan bir kilisede vaftiz derslerine katılmanız aslında pek uygun değil. Her mezhebi...

Sizce din: Sizce din: *Amaçtır *Araçtır *Fikrim Yok

Sizce neden Polat Alemdar'ın kızı hristiyan oldu? Sizce neden Polat Alemdar'ın kızı hristiyan oldu? Böyle bir senaryo yazılması ile hristiyanların yeniden hedef gösterilmeye başlanması arasında "paralellik" olabilir mi?

Zina Eden Kadın ve İsa bir gün kadın zina ederken yakalanıyor isa'yı çağırıyorlar,isa da diyorki günanhsız olan ilk taşı atsın isa babasının gönderdiği yasaya karşı gelip kadını salıverilmesini sağlıyor normalde babasının yasasına göre,taşlanarak ölmesi gerekirdi,çünkü tanrı böyle istemişti şimdi isa günahsız olan ilk taşı atsın diyerek tanrıyı zor durumda bırakmadı,yani isa herkesin günahlı olduğunu ima etti,sanki tanrının yaptığı hatayı düzeltmiş gibi oldu cevaplar için şimdiden teşekkürler

HRİSTİYANFORUM @ YOUTUBE
Altyazılı videolarda Türkçe altyazıyı görebilmek için videonun alt satırındaki CC tuşuna basınız

HRİSTİYAN OLMAK
nasıl hristiyan olunur Nasıl Hristiyan Olunur? Hristiyan olmak için neler yapmalısınız? sorularına cevaplar için...

HRİSTİYAN GAZETE
hristiyanlık Tüm mezheplerden, tüm etnik kökenlerden, tüm teolojilerden hristiyanlar için haberler, tanıtımlar, duyurular ve arşiv.

HRİSTİYANLIK ARAMA MOTORU
hristiyanlık Tüm mezheplerden, tüm teolojilerden hristiyanlık hakkında makaleler, kitaplar içinde araştırmalar için arama motoru...

İNCİL
incil Tüm Türkçe İncil çevirilerini dipnotlarıyla beraber okuyabilmek ve dinleyebilmek için...

İNCİL .TV
incil Tüm mezheplerden, tüm kiliselerden filmler izlemek için...

Türkçe olarak, Türkiye Hristiyanlık İncil Yahşuah YHVH Tanrı Allah Üçlü Birlik Kuran Muhammed İslamiyet RAB İsa Mesih Hristiyan Katoliklik Ortodoksluk Protestanlık Kutsal Kitap Meryem Ana Kilise Baba Oğul Kutsal Ruh vaftiz iman dua ibadet inanç ruhsal papaz rahip peder papa patrik pastör presbiter katolik ortodoks protestan anglikan luteryen presbiteryen Hristiyan olmak, Türkler, Kürtler, Süryaniler, Asuriler, Keldaniler, Rumlar, Ermeniler, Hristiyanlık ve İncil ile ilgilenenler için bilgiler, chat, sohbet, bedava incil

hristiyan forumincilrab isa mesihhristiyan türkhristiyanlık ve islamiyethristiyanlık ve islamiyethristiyan forumhıristiyanlıkhristiyanlıkincilrab isa mesihhristiyan forumturkish christiansturkish christiansturkish christiansturkish christiansincilhıristiyanlıkrab isa mesih