| Katolik İlahileri |
|
|||||
|
Bedava kitap, konserlerden, film gösterimlerinden email yoluyla haberdar olmak, hristiyanlarla sohbet etmek için; < < < SİTEMİZE HEMEN ÜYE OLUN! > > > |
![]() incil .TV Tüm hristiyan radyo ve televizyonlar |
1 Ağustos'ta Şan ve Org Konseri (İSTANBUL) |
Hristiyan Gazete |
![]() Son gönderilen konu ve mesajlar için hemen gruplarımıza üye olun |
Nasıl Hristiyan Olunur? | ![]() incil .biz |

| Bu konuya yeni cevap göndermek için buraya tıklayınız.
Bu konunun bulunduğu bölümde yeni konu açmak için buraya tıklayınız. |
|
|
|
|
|
|
RAB çobanımdır, Eksiğim olmaz. Beni yemyeşil çayırlarda yatırır, Sakin suların kıyısına götürür. İçimi tazeler, Adı uğruna bana doğru yollarda öncülük eder. Karanlık ölüm vadisinden geçsem bile, Kötülükten korkmam. Çünkü sen benimlesin. Çomağın, değneğin güven verir bana. Düşmanlarımın önünde bana sofra kurarsın, Başıma yağ sürersin, Kâsem taşıyor. Ömrüm boyunca yalnız iyilik ve sevgi izleyecek beni, Hep RAB'bin evinde oturacağım. -23.Mezmur- |
|
|
|
Sevgili Katolik Moderatör!:-) Ne yaptın sen??? Forumu postaya boğmuşun..Şimdi bizim forumdaki radikal Protestanlar hop oturup hop kalkıyordur:))))))))) Umarım Katolik moderatörler ile Protestan moderatörler arasında bir '' 30 yıl savaşları'' yaşanmaz bunun neticesinde :-)) Bunun sonu St. Bartholomew katlimanından bile kanlı olur gibime geliyor :-))))))))))))))) :-P |
|
|
|
|
|
|
Tavsiyem Benissez le Seigneur |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Emeğine Sağlık |
|
|
|
|
|
|
Merhaba, Acaba bu ilahilerin notalarını özellikle de piyano partüsyonlarını bulabileceğimiz bir yer var mı ? Esenlikler, Rom 3:24 İnsanlar İsa Mesih'te olan kurtuluşla, Tanrı'nın lütfuyla, karşılıksız olarak aklanırlar. |
|
|
|
|
|
|
Çok güzel bir paylaşım.Ellerinize Sağlık. |
|
|
|
|
|
|
Harika bir paylaşım.. çok güzel.. rabbimin çalışmalarınızı bereketlesin.. |
|
|
|
|
|
|
Kardeşim güzel paylaşım. Bunu hangi siteden aldığını biliyorum. Acaba site yöneticisinden izin aldın mı bunları buraya yapıştırırken. SİTE YÖNETİMİNİN BU MESAJA NOTU:MP3 linki yapıştırmak için izin almak gerekmez, ilgili linkler o siteye link verir şekildedir, bu sitede değildir. |
|
|
|
Merhaba www.theofilos.org sitemizde sol menüdeki dua'yı tıklayın. Sağda açılacak olan "Radio Theofilos"u tıklayın. İlahilerimi mp3 olarak oradan indirebilirsiniz. Sevgiler Yuhanna Polikarp |
| Bu konuya yeni cevap göndermek için buraya tıklayınız.
Bu konunun bulunduğu bölümde yeni konu açmak için buraya tıklayınız. |
| Konu ile alakalı kelimeler |
| hymns, ilahiler, katolik |