Mısır'da "Meryem Ana gökyüzünde görüldü" iddiaları
230 Mucizeler HristiyanGazete.com Editör Notu: İlgili haberde bahsedilen olay her sene gerçekleşmektedir.
Mısır’da “Meryem Ana gökyüzünde görüldü” iddiaları
Mısır’ın ikinci büyük kenti İskenderiye’de gökyüzünde Meryem Ana’nın ışık şeklinde görüldüğünü ileri...
DIllerle Konusma Hediyesi Nedir?
3.163 Mucizeler Ilk dillerle konusma olayi Habercilerin Isleri 2:1-4 da kayit edildigi gibi Pentakost Gununde olmustur. Havariler gidip Mujdeyi kalabalik topluluklarla kendi dillerinde paylasmaktaydilar, .." her birimiz Tanrı'nın büyük işlerinin kendi dilimizde...
Gunumuzde Kutsal Ruhun Mucizevi Armaganlari Bulunmakta midir?
1.104 Mucizeler Oncelikle, sorunun Tanri'nin gunumuzde hala mucizeler yapip yapmamasi ile alakali bir sey olmadigini bilmemiz cok onemlidir. Tanri'nin insanlari iyilestirmedigi, kisilere konusmadigi ya da mucizeler yapmadigini iddia etmek tamamiyle Kelama aykiri...
İşte iman gücüyle gelen mucize!
422 Mucizeler 5 agustos ´da sili´nin kuzeyindeki maden ocaklarindan birinde buyuk bir cokme oldu.yerin tam 730 metre altinda 33 madenci mahsur kaldi.sondaj calismalari hemen baslatildi.ama 730 metreye inmek kolay degildi.zaman alacakti.33 madencinin aileleri...
Kutsal Ruhun Varligi (Mucize)
617 Mucizeler Mesih Isanin Mezarinin bulundugu Saint Sepulcre kilisesinde,Her sene Kutsal Cuma aksami Kutsal Ruha dua etmek icin rahipler ve kiliseyi gezmeye gelen ziyaretciler tarafindan dua edilir.
Yakilan Mumlarin alevleri yukselir.Ziyarete gelen insanlarin...
Atomaltı seviyede müdahalelerle Mucizeler ve Tanrı
772 Mucizeler AŞAĞIDAN YUKARI MÜDAHALE İLE MUCİZELER
Kuantum kuramıyla Tanrısal etkinliği birleştiren yaklaşımın, aşağıdan-yukarı (bottom-up) bir müdahaleyi savunmasıyla dünya içindeki büyük değişimleri (mucizeler gibi) açıklayıp açıklayamayacağı...
Sahte ogreticiler/peygamberlikleri nasil taniyabilirim?
1.235 Mucizeler Isa bizler " sahte ogreticiler ve peygamberler " olacagini ve onlarin Tanri'nin sectiklerini dahi deneyeceklerini soyleyerek uyardi ( Matta 24:23-27, 2 Petrus 3:3, Yahuda 17-18 ). Kendinizi bu sahte ogreticilerden korumanin tek yolu gercegi...
>>>
Kutsal Su
- Mucizeler Kutsal Su Kutsal Su
Mucizelerin doğası
693 Mucizeler Mucizeler, Tanrı'nın doğaüstü eylemleridir. Thomas AQUINAS, sınırlı ve sınırsız gücün etkilerini birbirinden ayrıştırır:
Herhangi bir sınırlı gücün kendisini ortaya koyan bir etki yaratması bir mucize değildir, ancak bu gücü anlayamayan kişiler...
Bir Anlamı Varmı??
2.691 Mucizeler ya konuyu yanlıs yere actıysam cok ozur dilerim dun gece bir ruya gordum Mesih İsa beni vaftiz ediyordu.ruya anlamlarına baktım ama bulamadım gereksiz bir konu belkide biliyorum ama kafamı bu kadar kurcalamasa yazmazdım.bilen varsa yardımcı...
HRİSTİYANLIK VE MUCİZELER
1.771 Mucizeler Arkadaşlar,
Aşağıdaki sorulara yorum veya cevap verirseniz sevinirim.
1-Hristiyanlık dinine dinleri araştırarak değilde bir mucize yaşayarak hristiyanlığa girenler buraya yaşadıkları olağanüstü mucizeleri yazarsalar sevinirim.
2-Bildiğiniz...