Muhammed'in akıl hastası olduğunu anlatan film geliyor: FİTNA 2

Muhammed'in akıl hastası olduğunu anlatan film geliyor: FİTNA 2 hristiyanlık incil isa mesih tevrat zebur | HRİSTİYAN FORUM  > Hristiyanlık İnancında Temel Kavramlar > Muhammed : Muhammed'in akıl hastası olduğunu anlatan film geliyor: FİTNA 2 konusu 5413 kez okundu, 49 kez cevaplandı. En son mesaj LovePeace15 tarafından gönderildi. Muhammed'in akıl hastası olduğunu anlatan film geliyor: FİTNA 2 Muhammed’in akıl hastası olduğunu anlatan film geliyor: FİTNA 2 http://www.hristiyangazete.com/wp-content/uploads/2011/04/fitna2.jpg Muhammed’in akıl hastası olduğunu anlatan film geliyor: FİTNA 2 Hollandalı aşırı sağcı milletvekili Geert Wilders”in İslam dinini hedef aldığı ‘Fitna’ filminin devamı ‘Fitna 2′ 2012′de gösterime girecek. Amerikan yapım şirketinin çekimlerine başladığı filmde, Hz. Muhammed’in akıl hastası olduğu iddia edilerek, bu yüzden Müslamanların barbarca bir hayat yaşandığı konu alınıyor. İkinci filmin birincisiyle kıyaslandığında çok daha farklı olduğunu iddia eden Geert Wilders, “İkinci film Fitna 2′de akıl hastası olan Muhammed yüzünden nasıl bir barbarca hayatın yaşandığı konu alınıyor. Bu filmin çekimleri devam ediyor, 2012 yılında gösterime girecek. Temennim bu... Muhammed'in akıl hastası olduğunu anlatan film geliyor: FİTNA 2

Geçersiz email adresi kullanan üyelikler, forum sistemi tarafından, otomatik olarak iptal edilir. Üyelik hesabı iptal edilmiş veya şifresini unutmuş üyeler buradan iletişime geçebilirler.

HRİSTİYAN FORUM GİRİŞ
(Kullanıcı adınız)
(Şifreniz)

HEMEN ÜYE OLUN! Üyelerle sohbet etmek, etkinlik duyurularından haberdar olmak, forumda yazışabilmek için sitemize üye olmanız gerekmektedir.

Muhammed'in akıl hastası olduğunu anlatan film geliyor: FİTNA 2 konusu 5413 kez okundu, 49 kez cevaplandı. En son mesaj LovePeace15 tarafından gönderildi.

Muhammed'in akıl hastası olduğunu anlatan film geliyor: FİTNA 2 konusuna cevap yazmak için buraya tıklayınız Üyeyseniz öncelikle üye girişi yapınız, üye değilseniz buraya tıklayarak hemen üye olunuz.

Bu konunun diğer sayfaları: 1 2 3 4 5 > Sonuncu »

Muhammed'in akıl hastası olduğunu anlatan film geliyor: FİTNA 2 hristiyanlık incil isa tevrat zebur05-04-11, 07:28
KSAdmin

Muhammed’in akıl hastası olduğunu anlatan film geliyor: FİTNA 2

Muhammed’in akıl hastası olduğunu anlatan film geliyor: FİTNA 2
Hollandalı aşırı sağcı milletvekili Geert Wilders”in İslam dinini hedef aldığı ‘Fitna’ filminin devamı ‘Fitna 2′ 2012′de gösterime girecek. Amerikan yapım şirketinin çekimlerine başladığı filmde, Hz. Muhammed’in akıl hastası olduğu iddia edilerek, bu yüzden Müslamanların barbarca bir hayat yaşandığı konu alınıyor.
İkinci filmin birincisiyle kıyaslandığında çok daha farklı olduğunu iddia eden Geert Wilders, “İkinci film Fitna 2′de akıl hastası olan Muhammed yüzünden nasıl bir barbarca hayatın yaşandığı konu alınıyor. Bu filmin çekimleri devam ediyor, 2012 yılında gösterime girecek. Temennim bu film yayınlandıktan sonra Muhammed tartışmaya açılır” dedi.
150 kişilik Hollanda Meclisi’nde 24 temsilcisi bulunan Özgürlük Partisi”nin (PVV) lideri Wilders, daha önce Kuran-ı Kerim’i Adolf Hitler’in “Kavgam” kitabına benzeterek yasaklanması gerektiği çağrısında bulunmuş, Kuran-ı Kerim ile Hollanda değerlerinin bağdaşmasının mümkün olmadığını söylemişti. Wilders, Hollanda kültürünün “Geri kalmış” İslam kültürünün üzerinde olduğunu, dolayısıyla göçmenlerin Kuran-ı Kerim’in “hoşgörüsüz” ve “faşist” kısımlarından kurtularak Hollanda kültürüne asimile olması gerektiğini savunuyor.
MYNET

Tags: fitna, fitna 2, geert de wilders, kuran, muhammed, şiddet

http://www.hristiyangazete.com/2011/...liyor-fitna-2/

FORUMA ÜYE OLUN! / HRİSTİYAN OLMAK İSTİYORUM / Muhammed'in akıl hastası olduğunu anlatan film geliyor: FİTNA 2

Muhammed'in akıl hastası olduğunu anlatan film geliyor: FİTNA 2 hristiyanlık incil isa tevrat zebur05-04-11, 08:49
GSLH

Butür flimler bence avrupalı Hristiyanlara dahaçok İslama ilgi vede merak duygusunu tetikler diye düşünüyorum.
Çünkü bu tür provakatif hareketlerin sonucunda bazı insanlar arayış ve araştırma içine giriyorlar.

Yönetim Notu: Arayış içine değil araştırma içine giriyorlar ve İslam'ın gerçek yüzünü görüyorlar ve İslam'ın demokrasi ve özgürlükler için nasıl bir tehlike olduğunu anlıyorlar, ardından da Türkiye'nin AB'ne girmesi daha da zorlaşıyor.

FORUMA ÜYE OLUN! / HRİSTİYAN OLMAK İSTİYORUM / Muhammed'in akıl hastası olduğunu anlatan film geliyor: FİTNA 2

Muhammed'in akıl hastası olduğunu anlatan film geliyor: FİTNA 2 hristiyanlık incil isa tevrat zebur05-04-11, 11:30
Flyboy

Yine islam terörü azar artık bu filmle. Kafa kesmeler, yakmalar yıkmalar başlar. Biz de kutsal damacana filminde mi böyle davransaydık acaba ?

Kafa kesmeler, yakmalar yıkmalar dedim de, aklıma geldi. Bunlar bana mumya filmindeki şeytanın ordusunun herşeyi yakıp yıktığı sahneleri hatırlattı birden. Böyle çekirge sürüsü gibi, pis, zararlı, etrafına zarar vermekten başka bir işe yaramayan bir güruh.

Muhammed'in akıl hastası olduğunu anlatan film geliyor: FİTNA 2 hristiyanlık incil isa tevrat zebur05-04-11, 18:30
Rab İyidir

fitna filminin 1incisinide izledim,islamdaki çok eşlilik ve şiddeti anlatıyordu,kurandaki şiddet ve katliamı telkin eden ayetleri,müslümanların 1400 yıldır akıttıkları kanları falan filan anlatıyordu ve gerçekler müslümanların canını o kadar çok acıtmıştıki bu yüzden bu adama suikast işlemeye kalkan olmuştu,islam ülkelerinde (hatta yeryer avrupa ülkelerindeki müslüman ghettolarında) protestolar olmuş ve sonucunda yine masumlar ölmüştü.demem o ki aynı şeyler tekrar gerçekleşecek,fakat buna rağmen ''demokrasi'' ''insan hakları'' ''multikültürelizm'' hikayeleri ile derin bir uykuya dalmış olan avrupa halkı hala daha ülkesine gelen müslüman göçmenlere ve çok çocuk yapmalarına hoşgörü göstermeye ve eşitlik sağlamaya devam edecekler,ta ki birgün kendi ülkelerinde azınlık durumuna düşene,ve ellerindeki gücü kaybedene kadar,işte o zaman uykudan birdaha asla uyanamayacaklar.

ben herzaman diyorum ''demokrasi bir gün kendi yok oluşunu getirmeye mahkum'' diye.

Muhammed'in akıl hastası olduğunu anlatan film geliyor: FİTNA 2 hristiyanlık incil isa tevrat zebur05-04-11, 20:04
hedere

Demokrasi kendi yok oluşunu getirecekse haydi demokrasiyi kaldıralım, yerine faşizmi ya da Tanrı inancını yok sayan komünizmi mi koyacağız? Ve madem Fitna gerçekleri anlatıyor iddiası var, Haçlı Seferleri'ni nereye koymalıyız?

Yönetim Notu: Cevap çok basit, demokrasiye karşı çıkan, düşman olarak görenlerin demokratik hakları kısıtlanıp, demokratik uyuma zorlanabilirler.

Haçlı Seferleri'ni nereye koyalım demişsiniz, öncelikle haçlı seferlerinin birer haçlı seferi değil haçlı ismi kullanılmış siyasi seferler olduğunu idrak edebilirseniz bir yere koyabiliriz, lakin şu andaki konu başlığımız ile alakalı olmadığından muhtemelen başka bir konu olur.

Muhammed'in akıl hastası olduğunu anlatan film geliyor: FİTNA 2 konusuna cevap yazmak için buraya tıklayınız Üyeyseniz öncelikle üye girişi yapınız, üye değilseniz buraya tıklayarak hemen üye olunuz.

Bu konunun diğer sayfaları: 1 2 3 4 5 > Sonuncu »  

Muhammed'in akıl hastası olduğunu anlatan film geliyor: FİTNA 2 konusuna benzer konular;

Bir kanser hastası için dua isteği Kardeşler sadık bir şekilde dua ederek diğer kardeşlerin yüklerini taşıdığınız ve sadakatinizle verdiğiniz için teşvik için teşekkür ederim.Uzun zamandır siteye giremiyordum ama bugün acil bir dua isteği için gözatma fırsatı buldum.Mesajlarınız beni dua etme konusunda tazeledi ve çok teşvik verdi.RAB'bin bizlerde başlayacağı işi bitireceğine güvenim arttı ve imanınız beni çok sevindirdi.Ne yüce bir RAB'bimiz var.. Benim de bir dua isteğim var en küçük dayım kolon kanseri geçirmiş ve iyileşmişti ama 15 gün kadar önce kanında kanser hücreleri bulundu ve kemoterapi başladı eğer tedaviye cevap vermezse ilik nakli yapılacak annemlerden.Kardeşler benimle beraber Giray dayımın hem ruhsal hemde fiziksel olarak şifa bulması için RAB'bimin önünde dururmusunuz? RAB'bimiz İSA MESİH'in her...

İman ile Akıl Arasındaki İlişki Nedir? İman ile Akıl Arasındaki İlişki Nedir? Hristiyan için felsefedeki en temel problemlerden biri Akıl ve İmanı nasıl birbirleriyle birleştireceği sorunudur. Esinlemenin (Vahiy) filozofik gerçeği belirlemedeki rolünü bilmek hayatınızı nasıl etkileyecektir? Peki aklın sorgulama yoluyla gerçeği belirlemedeki rolü nedir? Bunlar kolay sorular değildir ve Hristiyanlar bu sorulara farklı yanıtlar verdi. Örneğin bir arkadaşınız birgün size geldi ve kendisinin Joseph Smith’in başlattığı bir inanç olan Mormonluğa geçtiğini söyledi. 19.yy’da Joseph Smith’e Moroni isimli bir melek göründü ve böylece Mormonluk akımı başladı, giderek yayılarak, bugün ABD’dek en hızlı yayılan akım oldu. Benzer şekilde Muhammed’e mağarada Melek Cebrail göründü ve İslamiyet başladı. Ben Üniversite’de henüz öğrenciyken...

Hristiyanlığı Anlatan Kitap Merhaba Arkadaşlar, İnternetten bir şeyler okumayı sevmiyorum ve hristiyanlığı anlatan, bol açıklamalı Türkçe bir kitap arıyorum ama bulamadım. Önerebileceğiniz bir kitap var mı acaba? Esenlikler...

İsmail Muhammed'in dedesi mi? Islama göre müslümanlarin atasi Ibrahim oglu Ismail'dir.Dogru mu bu?

Kalp hastası Amcam için dua isteğim... Değerli Arkadaşlar; Çok sevgili amcam bir süre önce kalp ameliyatı oldu.Ameliyattan sonra herşey iyiye gidiyor derken birden yoğun bakıma alındı.Sizden ricam,amcam için dua etmeniz.Rabbimin edeceğiniz duaları kabul etmesi dileğiyle. Saygılar...

HRİSTİYANFORUM @ YOUTUBE
Altyazılı videolarda Türkçe altyazıyı görebilmek için videonun alt satırındaki CC tuşuna basınız

HRİSTİYAN OLMAK
nasıl hristiyan olunur Nasıl Hristiyan Olunur? Hristiyan olmak için neler yapmalısınız? sorularına cevaplar için...

HRİSTİYAN GAZETE
hristiyanlık Tüm mezheplerden, tüm etnik kökenlerden, tüm teolojilerden hristiyanlar için haberler, tanıtımlar, duyurular ve arşiv.

HRİSTİYANLIK ARAMA MOTORU
hristiyanlık Tüm mezheplerden, tüm teolojilerden hristiyanlık hakkında makaleler, kitaplar içinde araştırmalar için arama motoru...

İNCİL
incil Tüm Türkçe İncil çevirilerini dipnotlarıyla beraber okuyabilmek ve dinleyebilmek için...

İNCİL .TV
incil Tüm mezheplerden, tüm kiliselerden filmler izlemek için...

Türkçe olarak, Türkiye Hristiyanlık İncil Yahşuah YHVH Tanrı Allah Üçlü Birlik Kuran Muhammed İslamiyet RAB İsa Mesih Hristiyan Katoliklik Ortodoksluk Protestanlık Kutsal Kitap Meryem Ana Kilise Baba Oğul Kutsal Ruh vaftiz iman dua ibadet inanç ruhsal papaz rahip peder papa patrik pastör presbiter katolik ortodoks protestan anglikan luteryen presbiteryen Hristiyan olmak, Türkler, Kürtler, Süryaniler, Asuriler, Keldaniler, Rumlar, Ermeniler, Hristiyanlık ve İncil ile ilgilenenler için bilgiler, chat, sohbet, bedava incil

hristiyan forumincilrab isa mesihhristiyan türkhristiyanlık ve islamiyethristiyanlık ve islamiyethristiyan forumhıristiyanlıkhristiyanlıkincilrab isa mesihhristiyan forumturkish christiansturkish christiansturkish christiansturkish christiansincilhıristiyanlıkrab isa mesih