15 DK ÖNCE BANA GERİ GELEN İNCİL konusu
1936 kez okundu,
9 kez cevaplandı. En son mesaj
theodora78 tarafından gönderildi.
15 DK ÖNCE BANA GERİ GELEN İNCİL konusuna cevap yazmak için buraya tıklayınız
Üyeyseniz öncelikle üye girişi yapınız, üye değilseniz
buraya tıklayarak hemen üye olunuz.
Bu konunun diğer sayfaları:
1
2
>

09-11-09, 18:55
V E R A
Sevgili kardeşlerim sanırım 1 saat kadar forumda olmadığımı anlamışsınızdır:) (mesajlara ara vermemden )
Bir müşterimin pasaportunu teslim etmek üzere havaalanına gittim . işim bittikden sonra ofise dönmek için bir taksiye bindim. Sohbet sırasında güleryüzlü soför cocuk " abla bir şey soracağım rahatsız olmazsanız " dedi . "bende buyur tabiki" dedim
şimdi konuşmaları aynen yazıyorum
Soför- abla sen
Hristiyan mısın ?
Vera- Evet nereden anladın
Soför - telefonda ben Vera dedin ya demin birde Rab işlerini bereketlesin diye binince
Vera- haaa Rab dememden
Sofor - Evet. abla bende bir kitap var sana verebilir miyim
Vera- ne kitabı ( yahova sahitlerimi cıkacak karşıma diye içinden düşünür )
Sofor- abla 4-5 ay önce bir abiyi aldım Bakırköy'den o verdi bunu oku dedi. Okudum ama ben bir müslümanım . okudum bunun içindede kötü bir şey yazmıyor. Bütün arkadaşlarım o kitabı çöpe at dedi ama benim elim gitmedi. Sana versem kabul eder misin
Vera- Ne demek hemen alayım
İncil'i geri aldım arabadan indikden sonra titremem hala gecmeden Thedora'yı aradım . İkimizde şaşkın kalakaldık. Rab'bim nasıl biliyor yüreğimi . Sevgili müjdeleme yapacağız diye her önüne gelene kitap dağıdan kardeşlerim. Lütfen biraz durup düşünün. O
incil bu iyi niyetli soförün elinde olmasaydı çöpte olacakdı..........
Söyleyecek hiç bir şey bulamıyorum
................
15 DK ÖNCE BANA GERİ GELEN İNCİL
FORUMA ÜYE OLUN! /
HRİSTİYAN OLMAK İSTİYORUM /

09-11-09, 20:04
KaraYilan
Ruhunuz gerçekten çok duru kardeşim. Tanrı herkesi dinler, herkese cevap verir ama ruh içerisinde arayışı olana ekstra hediyeler verir. Bence bazı durumları hafife almamak gerekir. Tanrı sadece güneşin değil karanlıktaki ayında Tanrısıdır. Rab sizinle olsun...
FORUMA ÜYE OLUN! /

09-11-09, 20:15
V E R A
|
|
KaraYilan
|
|
Ruhunuz gerçekten çok duru kardeşim. Tanrı herkesi dinler, herkese cevap verir ama ruh içerisinde arayışı olana ekstra hediyeler verir. Bence bazı durumları hafife almamak gerekir. Tanrı sadece güneşin değil karanlıktaki ayında Tanrısıdır. Rab sizinle olsun...
|
Sevgili karayılan
Rab benim müjdelemek konusunda ki hassasiyetimi biliyor.İçim acıyor . Daha dün bir başlık acarak bu konuya değinmiştim. Lütfen müjdelemk konusunda hassas olalım. Lütfen
FORUMA ÜYE OLUN! /

09-11-09, 20:41
mstesla
müjdelemek için önce inançlarımızı yaşamamız gerekir.insanlar bizde rabbi görmelidir diye düşünüyorum.
ben okulumda bu şekilde insanları rable tanıştırıyorum.notlarımı yüksek tutmaya çalışıyorum ki insanlar bana bunu nasıl yapabildiğimi sorsun,sorduklarında rab sayesinde diyordum.bazen ise sadece kişiliğim sayesinde insanları rable tanıştırabiliyorum.
bugüne kadar tanıştığım kişilere
incil dağıtmak gibi bir düşüncem olmadı.zaten olsa bile insanlara kitap verebilecek durumda değilim.evde bile okuyamadıktan sonra.
herkese kutsal kitabı vermek çok düşüncesiz bir davranış gibi geliyor bana.sonuçta kitabı verdikten sonra o kitabın kafanıza atılması gibi bir şey de var.
herkese altın dağıttığımızı düşünelim.herkes o altının değerini bilmeyebilir.kimisi gider zinaya kumara yatırır,kimisi de rabbin rızasını kazanmak için iyi işler yapar.
FORUMA ÜYE OLUN! /

09-11-09, 20:52
V E R A
Rab'bim sizi her daim bereketlesin. okadar haklısınız ki. Önce kendimizin müjde olması gerekir
FORUMA ÜYE OLUN! /
15 DK ÖNCE BANA GERİ GELEN İNCİL konusuna cevap yazmak için buraya tıklayınız Üyeyseniz öncelikle üye girişi yapınız, üye değilseniz
buraya tıklayarak hemen üye olunuz.
Bu konunun diğer sayfaları:
1
2
>
Türkçe olarak, Türkiye
Hristiyanlık İncil Yahşuah YHVH Tanrı Allah Üçlü Birlik Kuran Muhammed İslamiyet RAB İsa Mesih Hristiyan Katoliklik Ortodoksluk Protestanlık Kutsal Kitap Meryem Ana Kilise Baba Oğul Kutsal Ruh vaftiz iman dua ibadet inanç ruhsal papaz rahip peder papa patrik pastör presbiter katolik ortodoks protestan anglikan luteryen presbiteryen
Hristiyan olmak,
Türkler, Kürtler, Süryaniler, Asuriler, Keldaniler, Rumlar, Ermeniler,
Hristiyanlık ve
İncil ile ilgilenenler için bilgiler, chat,
sohbet,
bedava incil