hristiyanlık
söylemek istemiyorum

15 DK ÖNCE BANA GERİ GELEN İNCİL

V E R A
Sevgili kardeşlerim sanırım 1 saat kadar forumda olmadığımı anlamışsınızdır:) (mesajlara ara vermemden )
Bir müşterimin pasaportunu teslim etmek üzere havaalanına gittim . işim bittikden sonra ofise dönmek için bir taksiye bindim. Sohbet sırasında güleryüzlü soför cocuk " abla bir şey soracağım rahatsız olmazsanız " dedi . "bende buyur tabiki" dedim
şimdi konuşmaları aynen yazıyorum

Soför- abla sen Hristiyan mısın ?
Vera- Evet nereden anladın
Soför - telefonda ben Vera dedin ya demin birde Rab işlerini bereketlesin diye binince
Vera- haaa Rab dememden
Sofor - Evet. abla bende bir kitap var sana verebilir miyim
Vera- ne kitabı ( yahova sahitlerimi cıkacak karşıma diye içinden düşünür )
Sofor- abla 4-5 ay önce bir abiyi aldım Bakırköy'den o verdi bunu oku dedi. Okudum ama ben bir müslümanım . okudum bunun içindede kötü bir şey yazmıyor. Bütün arkadaşlarım o kitabı çöpe at dedi ama benim elim gitmedi. Sana versem kabul eder misin
Vera- Ne demek hemen alayım

İncil'i geri aldım arabadan indikden sonra titremem hala gecmeden Thedora'yı aradım . İkimizde şaşkın kalakaldık. Rab'bim nasıl biliyor yüreğimi . Sevgili müjdeleme yapacağız diye her önüne gelene kitap dağıdan kardeşlerim. Lütfen biraz durup düşünün. O incil bu iyi niyetli soförün elinde olmasaydı çöpte olacakdı..........
Söyleyecek hiç bir şey bulamıyorum
................
Sizin için üzücü bir olay tabi.
Talep edilmedikçe dini konularda birşeyler anlatılmasını itici buluyorum. Zaten öğrenmek isteyen kişi araştırır.

15 DK ÖNCE BANA GERİ GELEN İNCİL