|
|
V E R A
|
Sevgili kardeşlerim sanırım 1 saat kadar forumda olmadığımı anlamışsınızdır:) (mesajlara ara vermemden )
Bir müşterimin pasaportunu teslim etmek üzere havaalanına gittim . işim bittikden sonra ofise dönmek için bir taksiye bindim. Sohbet sırasında güleryüzlü soför cocuk " abla bir şey soracağım rahatsız olmazsanız " dedi . "bende buyur tabiki" dedim
şimdi konuşmaları aynen yazıyorum
Soför- abla sen Hristiyan mısın ?
Vera- Evet nereden anladın
Soför - telefonda ben Vera dedin ya demin birde Rab işlerini bereketlesin diye binince
Vera- haaa Rab dememden
Sofor - Evet. abla bende bir kitap var sana verebilir miyim
Vera- ne kitabı ( yahova sahitlerimi cıkacak karşıma diye içinden düşünür )
Sofor- abla 4-5 ay önce bir abiyi aldım Bakırköy'den o verdi bunu oku dedi. Okudum ama ben bir müslümanım . okudum bunun içindede kötü bir şey yazmıyor. Bütün arkadaşlarım o kitabı çöpe at dedi ama benim elim gitmedi. Sana versem kabul eder misin
Vera- Ne demek hemen alayım
İncil'i geri aldım arabadan indikden sonra titremem hala gecmeden Thedora'yı aradım . İkimizde şaşkın kalakaldık. Rab'bim nasıl biliyor yüreğimi . Sevgili müjdeleme yapacağız diye her önüne gelene kitap dağıdan kardeşlerim. Lütfen biraz durup düşünün. O incil bu iyi niyetli soförün elinde olmasaydı çöpte olacakdı..........
Söyleyecek hiç bir şey bulamıyorum
................
|
Sizin için üzücü bir olay tabi.
Talep edilmedikçe dini konularda birşeyler anlatılmasını itici buluyorum. Zaten öğrenmek isteyen kişi araştırır.