Nasıl Hıristiyan oldular?

Hristiyan Forum  > Hristiyan olmak

Oyunlar Üyelerin Resimleri Radio and TV Üye Grupları En aktif üyeler

FORUMA 20 SANİYE İÇİNDE ÜYE OLMAK İÇİN BURAYA TIKLAYINIZ

Site içi arama motoru ve hristiyanlarla sohbet - chat

Bu bölümde yeni konu açmak için buraya tıklayınız

Bu konu başka bir bölüme taşındı >> Hoca Hristiyan Oldu
Nasıl Hıristiyan oldular? -
-

Ben nasıl Mesih'e inandım ?
Nasıl Hıristiyan oldular? - Ben, Müslüman bir âilenin Müslüman bir çocuğu olarak yetiştim. Kur'ân'ı, Muhammet'i kesinkes doğru buluyordum ve günüm hep ibadetle geçiyordu. Hattâ dört yıl önce ülkeye şeriat gelmesini, resmî dilin...
3.494
Neden Hristiyan Oldum?
Nasıl Hıristiyan oldular? - Yazı çok hoşuma gitti paylaşmak istedim. (Kaynak:**************) Bir yaz sabahı idi. Her zamanki gibi evde kahvaltı ettikten sonra gazeteye gittim. Gazetede günlük işlerimi yaparken yazı işleri...
1.333
Beni Hristiyanlığa götüren İslam
Nasıl Hıristiyan oldular? - Merhaba arkadaşlar, Sizlerle Kuran da ve İslam aleminde bulunan pek çok çelişkiyi paylaşmak ve bunlarla ilgili düşüncelerinizi öğrenmek isterim. Herşeyden önce Kuran belirtir ki "Hakkıyla...
9.695
Sivaslı Ramazan, kız tavlamaya kiliseye gitti rahip olup çıktı
Nasıl Hıristiyan oldular? - <TABLE cellSpacing=0 cellPadding=2 width=510 border=0><TBODY><TR><TD class=hurnewstitle align=left>http://www.hurriyetim.com.tr/haber/0,,sid~227@nvid~304849,00.asp Sivaslı Ramazan, kız...
14.547
Nasıl Hristiyan Oldum..
Nasıl Hıristiyan oldular? - Merhaba .. Rabbın ışığı üzerinizde olsun. Ben 17 yaşındayım ve müslüman bir ailedenim.. Benim hikayem bundan yıllar önce ailemle bir kiliseye girmemle başladı. Kiliseye girdiğimizde içimden biri...
4.826
Rab Benide Buldu.
Nasıl Hıristiyan oldular? - Merhaba arkadaşlar ben hristiyanforumu uzun zamandir takip ediyorum ayni proflimde deil tabiki diyer profilim arkadaşlarim tarafindan fark edildi. Hemen önlem aldim Uzun zamandir hiçbirşeye...
326
Rabde kaLmak
Nasıl Hıristiyan oldular? - ÖnceliKle Herkese EsenlikLer, Müslüman bir ailede dogmus olan ben yaklasık 1 senedir Rabbi ve onun bize sunmuş oLdugu lüftu, sevgiyi anlamaya calısıyorum.Müslüman bi cevrede yetismis oLmanın...
349
TANIKLIĞIM İSA'YA YÜRÜYÜŞÜM
Nasıl Hıristiyan oldular? - Müslüman bir ailede doğdum; her anımda, hareketimde, sözümde kısacası yaşam tarzımda islamı yaşatmaya çalışıyordum. Sık sık Kuran okuyor ve islamla ilgili kitaplarla bilgilerimi pekiştiriyordum....
5.122
Hristiyan Oldum !
Nasıl Hıristiyan oldular? - Evet kardeşler . Bugünden itibaren gönülden inanmış bulunuyorum Ama bilmediğim çok şey var hristiyanlık hakkında şu sorularımı cevaplarsanız tam olacak. 1) Isa'nın çilesi adlı filmi...
3.312
İTALYAN GAZETECİ MAGDİ ALLAM'IN İMAN EDİŞ ÖYKÜSÜ
Nasıl Hıristiyan oldular? - <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8"><meta name="ProgId" content="Word.Document"><meta name="Generator" content="Microsoft Word 11"><meta name="Originator"...
261
Bu bölümde yeni konu açmak için buraya tıklayınız

h r i s t i y a n n e t @ g m a i l . c o m