|
|
- |
| |
Ben nasıl Mesih'e inandım ?Nasıl Hıristiyan oldular? - Ben, Müslüman bir âilenin Müslüman bir çocuğu olarak yetiştim. Kur'ân'ı, Muhammet'i kesinkes doğru buluyordum ve günüm hep ibadetle geçiyordu. Hattâ dört yıl önce ülkeye şeriat gelmesini, resmî dilin...
|
3.494 |
Neden Hristiyan Oldum?Nasıl Hıristiyan oldular? - Yazı çok hoşuma gitti paylaşmak istedim.
(Kaynak:**************)
Bir yaz sabahı idi. Her zamanki gibi evde kahvaltı ettikten sonra gazeteye gittim. Gazetede günlük işlerimi yaparken yazı işleri...
|
1.333 |
Beni Hristiyanlığa götüren İslamNasıl Hıristiyan oldular? - Merhaba arkadaşlar,
Sizlerle Kuran da ve İslam aleminde bulunan pek çok çelişkiyi paylaşmak ve bunlarla ilgili düşüncelerinizi öğrenmek isterim.
Herşeyden önce Kuran belirtir ki "Hakkıyla...
|
9.695 |
|
|
14.547 |
Nasıl Hristiyan Oldum..Nasıl Hıristiyan oldular? - Merhaba .. Rabbın ışığı üzerinizde olsun.
Ben 17 yaşındayım ve müslüman bir ailedenim.. Benim hikayem bundan yıllar önce ailemle bir kiliseye girmemle başladı. Kiliseye girdiğimizde içimden biri...
|
4.826 |
Rab Benide Buldu.Nasıl Hıristiyan oldular? - Merhaba arkadaşlar ben hristiyanforumu uzun zamandir takip ediyorum ayni proflimde deil tabiki diyer profilim arkadaşlarim tarafindan fark edildi. Hemen önlem aldim
Uzun zamandir hiçbirşeye...
|
326 |
Rabde kaLmakNasıl Hıristiyan oldular? - ÖnceliKle Herkese EsenlikLer,
Müslüman bir ailede dogmus olan ben yaklasık 1 senedir Rabbi ve onun bize sunmuş oLdugu lüftu, sevgiyi anlamaya calısıyorum.Müslüman bi cevrede yetismis oLmanın...
|
349 |
TANIKLIĞIM İSA'YA YÜRÜYÜŞÜMNasıl Hıristiyan oldular? - Müslüman bir ailede doğdum; her anımda, hareketimde, sözümde kısacası yaşam tarzımda islamı yaşatmaya çalışıyordum. Sık sık Kuran okuyor ve islamla ilgili kitaplarla bilgilerimi pekiştiriyordum....
|
5.122 |
Hristiyan Oldum !Nasıl Hıristiyan oldular? - Evet kardeşler . Bugünden itibaren gönülden inanmış bulunuyorum
Ama bilmediğim çok şey var hristiyanlık hakkında
şu sorularımı cevaplarsanız tam olacak.
1) Isa'nın çilesi adlı filmi...
|
3.312 |
İTALYAN GAZETECİ MAGDİ ALLAM'IN İMAN EDİŞ ÖYKÜSÜNasıl Hıristiyan oldular? - <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8"><meta name="ProgId" content="Word.Document"><meta name="Generator" content="Microsoft Word 11"><meta name="Originator"...
|
261 |