artık bende sizdenim konusu
1295 kez okundu,
4 kez cevaplandı. En son mesaj
gercek25 tarafından gönderildi.
artık bende sizdenim konusuna cevap yazmak için buraya tıklayınız
Üyeyseniz öncelikle üye girişi yapınız, üye değilseniz
buraya tıklayarak hemen üye olunuz.

25-02-08, 17:09
istavroz55
arkadaşlar kısa bir şey yazacam ben aslında ilk başta inanmadan isa imanlısı oldum bir iki gün sonra tekrar müslüman olacaktımki son gün başım fena şekilde ağrımaya başladı sonra dedim bir dua edeyim ne olacak dua ettim vede duam biter bitmez o sabahtan beri süren baş ağrım aniden geçti inanamadım yarın yine ağrıdı yine dua edip geçince bende bütün kalbimle isa imanlısı olmaya karar verdim işte böyle şimdi gerçekten inanarak imanlıyım eskisi gibi sözde değil !!!
artık bende sizdenim
FORUMA ÜYE OLUN! /
HRİSTİYAN OLMAK İSTİYORUM /
artık bende sizdenim

26-02-08, 02:05
fevzi_90
|
|
istavroz55
|
|
arkadaşlar kısa bir şey yazacam ben aslında ilk başta inanmadan isa imanlısı oldum bir iki gün sonra tekrar müslüman olacaktımki son gün başım fena şekilde ağrımaya başladı sonra dedim bir dua edeyim ne olacak dua ettim vede duam biter bitmez o sabahtan beri süren baş ağrım aniden geçti inanamadım yarın yine ağrıdı yine dua edip geçince bende bütün kalbimle isa imanlısı olmaya karar verdim işte böyle şimdi gerçekten inanarak imanlıyım eskisi gibi sözde değil !!!
|
İnanmadan İsa imanlısı değil hiç bir şey olunmaz Kardeşim.
Kime ve nasıl dua ettiniz? Bu çok önemli. (mümkünse bizimle paylaşın)
Tanrıyı sınamak için dua ettinizde (ben öyle anladım) bu Kutsal Kitaba aykırı.
Matta 4:7
tam bölüm
7 İsa İblis'e şu karşılığı verdi: "'Tanrın Rab'bi denemeyeceksin' diye de yazılmıştır."
Yaşadığınız şeyi bir mucize olarak değerlendiriyorsanız ve inanmak için bir mucize bekliyorsanız bu yine Kutsal Kitaba aykırı.
1 Korintliler 1:22
tam bölüm
22 Yahudiler doğaüstü belirtiler ister, Grekler'se bilgelik arar. Ama biz çarmıha gerilmiş Mesih'i duyuruyoruz. Yahudiler bunu yüzkarası, öteki uluslar da saçmalık sayarlar.
Galatyalılar 3:5
tam bölüm
5 Size Kutsal Ruh'u veren ve aranızda mucizeler yaratan Tanrı, bunu Yasa'nın gereklerini yaptığınız için mi, yoksa duyduklarınıza iman ettiğiniz için mi yapıyor?
artık bende sizdenim
FORUMA ÜYE OLUN! /
artık bende sizdenim

26-02-08, 12:39
turgay55
Sayın İstavroz55, bu site benim bilgilendiğim faydalandığım seçkin olarak inandığım bir site, dolayısıyla her yazıyı olduğu gibi, sizinde yazılarınızı dikkatlice okuyorum, çok enteresansınz,bir göründünüz bir yok oldunuz,nerede iman ettiniz hemen 2 günde nasıl vaz geçtiniz bilmiyorum,sonra tekrar döndünüz, bunlar tuhaf geldi bana,ancak bir kardeşiniz olarak size KUTSAL KİTABI baştan sona okumanızı acilen öneriyorum,hatta bu okuma sonucuna kadar, düşünce ve planlarınızı ertelemenizi tavsiye ediyorum, orada gerçek sevgiyi,Tanrı'yı,doğruluğ u ve Tanrı sözlerinizi göreceksiniz, dışarıda anlatılan yalanları bırakın siz kendiniz okuyun görün, sevgiyle kalın esen kalın,gözlerinizden öperim
artık bende sizdenim
FORUMA ÜYE OLUN! /
artık bende sizdenim

27-02-08, 18:49
istavroz55
beni bilgilendirdiğin için teşekkürler şu anlarda biraz işlerim olduğu için siteye giremiyorum neyse sana şunu diyebilirim ki ilk başta ateisttim sonradan KUTSAL KİTABI okudum vede bana gerçekten inandırıcı geldi diğer dinlere göre merak ettim vede
hristiyan oldum sonrasını zaten biliyorsun vede gerçekten inandım her sabah vede her akşam rabbe dua ediyorum kardeş soruna cevap vermişimdir umarım başka sorun olursa buyur...
artık bende sizdenim
FORUMA ÜYE OLUN! /
artık bende sizdenim

27-02-08, 21:29
gercek25
|
|
istavroz55
|
|
beni bilgilendirdiğin için teşekkürler şu anlarda biraz işlerim olduğu için siteye giremiyorum neyse sana şunu diyebilirim ki ilk başta ateisttim sonradan KUTSAL KİTABI okudum vede bana gerçekten inandırıcı geldi diğer dinlere göre merak ettim vede hristiyan oldum sonrasını zaten biliyorsun vede gerçekten inandım her sabah vede her akşam rabbe dua ediyorum kardeş soruna cevap vermişimdir umarım başka sorun olursa buyur...
|
Sevgili kardesim
seni tebrik ederim,tanrimiz Rab Mesihi yasantinda ,rab olarak kabul etip
onu yasantinda kabul etigin icin,rabim seni bereketlesin,yasantinda basarili olman icin,sana merhamet etsin.yanlizca bunu unutma kardesin,imana geldikten sonra ,imanda kök atmak lazimdir,imanda büyümek icinde,sabirli
ve sadik olmak lazimdir,onun kalami okuyup,unun kelamidir bizleri imanda
büyüten,onunla olan iliskimizdir,bizlerin dayanikli olmamizi saglar.Kilseye gitgimizde Kardeslerle imanimiz ve rabte olan eksiklerimizi ,bizlere verilen bereketlerle paylasiriz.
Markos 4,13-20 Markos 4,26-29 Rabim Mesihin bizler orda söyledigi gibi
senin Imaninin köklü,dayanikli,ve bereketli olmasin rabim Mesihten senin icin diliyorum,Tanrimin selameti seninle olsun kardesim
artık bende sizdenim
FORUMA ÜYE OLUN! /
artık bende sizdenim
artık bende sizdenim konusuna cevap yazmak için buraya tıklayınız Üyeyseniz öncelikle üye girişi yapınız, üye değilseniz
buraya tıklayarak hemen üye olunuz.