Ateizmden Mesih İsa'ya... konusu
888 kez okundu,
2 kez cevaplandı. En son mesaj
emrefener10 tarafından gönderildi.
Ateizmden Mesih İsa'ya... konusuna cevap yazmak için buraya tıklayınız
Üyeyseniz öncelikle üye girişi yapınız, üye değilseniz
buraya tıklayarak hemen üye olunuz.

30-06-09, 13:22
Holy Mountain
Merhaba kardeşlerim,arkadaşlarım.
İman etmeden önce sağlam bir ateist'dim,hiçbirşeye inanmazdım ne Allah Ne Mesih isa ne Muhammed ne vs. vs. hayatım bir boşluk içinde geçmiş,bunu şimdi anlıyorum ve kaybettiğim yıllar içinde çok üzgünüm...İnanırmısınız iman etmeden önce birgün yolda yürürken bi adam gördüm uzun sakallı bembeyaz yüzlü bir adam,ozaman tabi inançsızımya,içimden
;Tipe bakarmısın aynı hz. isa gibi dedim,resimlerden gördüğüm isa ya benzettim (tabi ozaman benm için hz. isa idi) ve adam yanımdan geçerken istemeden birbirimize tebessüm ettik,şaşırdım,,,biraz kendi kendime konuştum,"alla allaaaa adam niye güldüyse,gerçi bende güldüm felan,neyse hayırlısı dedim"
sonra aklıma geldi konuşmaya devam ediyorum "vaybeee isa da su üstünde yürümüş(ama hala inanmıyorum bunu derken) başka peygamber dedikleri kişilerden böyle mucizeler duymadım" şeklinde... araştırmam gerek diye düşündüm ve yolumu çevirdim bi kitabcıya girdim
İNCİL aldım,okudum okudukca düşüncelerimde değişmeler oldu,içimdeki o şeytan ateşinin yavaş yavaş yok olduğunu hissettim.ve sonra "doğru yoldasın" dedim kendi kendime.Ve o gün iman ettim Mesih İsa yı kendime benimsedim ve şimdi sırada vaftizim var,Rab in yardımıyla vaftizde olucam.
Rab herkezin yüreğine dokunsun,onları doğru yola sevk etsin beni ettiği gibi Amin...
Ateizmden Mesih İsa'ya...

† İsa: "Yol,Gerçek Ve Yaşam Ben'im" Dedi."Benim Aracılığım Olmadan Baba'ya Kimse Gelemez" †

FORUMA ÜYE OLUN! /
HRİSTİYAN OLMAK İSTİYORUM /

08-04-12, 21:18
artemis313
Yönetim Notu: Forum Kuralları'nı okuyunuz, forum kurallarını okumadan yorum yapmayınız. Forum Kuralları'na uymayan üyelerin mesajları dikkate alınmayıp, silinmektedir.
FORUMA ÜYE OLUN! /

10-04-12, 05:24
emrefener10
aramıza hoşgeldin sevgili kardeşim , hiçbir yerde bulamadığın ve asla bulamayacağın huzuru
Hristiyanlıkta bulacaksın . Bende islamdan
hristiyanlığa geçmiş '' genç '' biri olarak '' geç kaldığımı '' düşünüyorum . Ama olsun yinede rab benide kanatları altına aldı ve banada nasib etti bu güzel yolu .
Rab sizinle olsun , dualarımda sizede yer vereceğim :)
FORUMA ÜYE OLUN! /
Ateizmden Mesih İsa'ya... konusuna cevap yazmak için buraya tıklayınız Üyeyseniz öncelikle üye girişi yapınız, üye değilseniz
buraya tıklayarak hemen üye olunuz.
Türkçe olarak, Türkiye
Hristiyanlık İncil Yahşuah YHVH Tanrı Allah Üçlü Birlik Kuran Muhammed İslamiyet RAB İsa Mesih Hristiyan Katoliklik Ortodoksluk Protestanlık Kutsal Kitap Meryem Ana Kilise Baba Oğul Kutsal Ruh vaftiz iman dua ibadet inanç ruhsal papaz rahip peder papa patrik pastör presbiter katolik ortodoks protestan anglikan luteryen presbiteryen
Hristiyan olmak,
Türkler, Kürtler, Süryaniler, Asuriler, Keldaniler, Rumlar, Ermeniler,
Hristiyanlık ve
İncil ile ilgilenenler için bilgiler, chat,
sohbet,
bedava incil