Ben nasıl Mesih'e inandım ? konusu
5986 kez okundu,
28 kez cevaplandı. En son mesaj
†gİzeM† tarafından gönderildi.
Ben nasıl Mesih'e inandım ? konusuna cevap yazmak için buraya tıklayınız
Üyeyseniz öncelikle üye girişi yapınız, üye değilseniz
buraya tıklayarak hemen üye olunuz.
Bu konunun diğer sayfaları:
« Birinci
<
2 3 4 5 6

13-02-09, 16:39
spranos
Gercek Sevgi'yi bulmussunuz,Sizi tebrik ediyorum ve artik hayatinizda mutlu olacaginizdan eminim ! Sizin icinizi aydinlatan biri hep olucak :)
Ben nasıl Mesih'e inandım ?

[CENTER][B][COLOR=#48d1cc]Sevgili kardeşlerim,Birbirimizi sevelim.Çünkü Sevgi Tanrı'dandır.Seven herkes Tanrı'dan doğmuştur ve Tanrı'yı tanır. 1. Yuhanna 4:7[/COLOR][/B][/CENTER]

FORUMA ÜYE OLUN! /
HRİSTİYAN OLMAK İSTİYORUM /

20-02-10, 03:03
†gİzeM†
ben de müslüman bir aileye sahibim ve müslüman olarak yetiştim (yani bikaç dua ve allah korkusu öğretildi) ama küçüklkten beri
hristiyanlara ve
hristiyanlığa karşı sempatim vardı.. çevremde
hristiyan kimse olmadığı için hep filmlerden görürdüm, izlerdim :) kilise, dualar, İsa Mesih ikonları, haç çıkarmalar, çan sesleri, ilahiler... bütün bunları can kulağıyla dinlerdim, taklit ederdim uygulamaya çalışırdım gizli gizli.. içimde tuhaf bi his oluşurdu tabi küçük olduğm için adını koyamıyordum hissettiklerimn.. RAB sevgi tohumlarını yüreğime ekmişti, ben
hristiyan olmak için RAB'bin yolundan gitmek için doğmuştum sanki.. Ortaokula başlıycağım dönem 11 12 yaşlarında ilk kez kiliseye gittim. Ablamla gitmiştk hatta o gün taksimdeki kiliseleri dolaştık.. İlk girdiğim kilise Sent Antuan Kilisesiydi.... :) içeri girdim, dolaştım, her yere hayranlıkla bakıyorum tabi.. Çıktığmda kafamdaki tek düşünce "ben
hristiyan olucam"dı.. Ama tabi çevremde kimse olmadığı için ve ailemden dolayı üni.ye geçene kdr hiçbişey yapamadım.. 2003te iman ettim, protestan kilisesine gidiyodum ama aklım hep Sent Antuandaydı ve katolik olmak istiyodum :) ama daha sonra RAB'be sırtımı dönüp dinimi bırakmak zorunda kaldım. tam 7 sene :( benim için çok kötü bir dönemdi.. nedenine gelirsek 1. protestan olmak istemiyodum 2. ve asıl neden kiliseye düzenli gelemiyodum ailemden dolayı çok kısıtlanıyodum bu yüzden bıraktım ama dediğim gibi hiç iyi geçmedi.. kilise gördüğüm zaman başımı öne eğip yoluma devam ediyodum, garip bi durumdu.. ama 2009 aralık ayı işe giderkn bigün kendimi kilisede buldum, sanki bi el tuttu çekti kilisenin kapısına koydu :) içeri girdim ağladım ağladım tövbe ettim bi daha sana sırtımı dönmicem Rab'bim dedim.. sonra padremle konuştum ve 1 bçk aydır kiliseye gidiyorum :) ayinlere katılıyorum, duamı ediyorum,
incilimi okuyorum.. 1 bçk aydır gerçektn çok güsel şeyler yaşıyorum RAB'bime şükürler olsun.. O'na sırtımı dönmeme rağmen beni yeniden çağardığı için Rab'be şükürler olsun.. Önce katekümen sonra da vaftiz olucam (umarım) en büyük dileğim... Aile konusnda hala büyük sıkıntılar yaşıyorum ama yılmıyorum çünkü bu sefer Rab'bi bırakmıycam....... :) RAB HEPİMİZİ BEREKETLESİN
"Kalk, parla; Çünkü Işığın geliyor, RAB'bin yüceliği üzerine doğuyor." Yeşaya 60:1
FORUMA ÜYE OLUN! /

06-03-10, 12:31
Katolikmoderator
gizemcim
gecen sennle 2 saat oturduk.. anlattıklarımın konustuklarımın sana hem ders hem de tavsiye olmasını diliyorum..
sevgiler
"Kulak ver, ey İsrail! SHEMA ISRAEL
Yahve Tanrımız'dır, O tektir.
Tanrınız Yahve'yi bütün yüreğinizle, bütün canınızla, bütün gücünüzle seveceksiniz."
FORUMA ÜYE OLUN! /

06-03-10, 14:42
†gİzeM†
|
|
Katolikmoderator
|
gizemcim
gecen sennle 2 saat oturduk.. anlattıklarımın konustuklarımın sana hem ders hem de tavsiye olmasını diliyorum..
sevgiler
|
boşa anlatmadığını bilmeni isterim, umarım daha çok sohbetler yaparız, teşekkrler... :)
"Kalk, parla; Çünkü Işığın geliyor, RAB'bin yüceliği üzerine doğuyor." Yeşaya 60:1
FORUMA ÜYE OLUN! /
Ben nasıl Mesih'e inandım ? konusuna cevap yazmak için buraya tıklayınız Üyeyseniz öncelikle üye girişi yapınız, üye değilseniz
buraya tıklayarak hemen üye olunuz.
Bu konunun diğer sayfaları:
« Birinci
<
2 3 4 5 6
Türkçe olarak, Türkiye
Hristiyanlık İncil Yahşuah YHVH Tanrı Allah Üçlü Birlik Kuran Muhammed İslamiyet RAB İsa Mesih Hristiyan Katoliklik Ortodoksluk Protestanlık Kutsal Kitap Meryem Ana Kilise Baba Oğul Kutsal Ruh vaftiz iman dua ibadet inanç ruhsal papaz rahip peder papa patrik pastör presbiter katolik ortodoks protestan anglikan luteryen presbiteryen
Hristiyan olmak,
Türkler, Kürtler, Süryaniler, Asuriler, Keldaniler, Rumlar, Ermeniler,
Hristiyanlık ve
İncil ile ilgilenenler için bilgiler, chat,
sohbet,
bedava incil