Ben nasıl Mesih'e inandım ? - Sayfa 4

hristiyanlık incil isa mesih tevrat zebur | HRİSTİYAN FORUM  > Hristiyan olmak > Nasıl Hıristiyan oldular? : Ben nasıl Mesih'e inandım ? - Sayfa 4

HRİSTİYAN FORUM'A ÜYE OLUN! Hristiyan üyelerle sohbet etmek, etkinlik duyurularından haberdar olmak, forumda yazışabilmek için sitemize üye olmanız gerekmektedir.

HRİSTİYAN FORUM GİRİŞ
(Kullanıcı adınız)
(Şifreniz)

Bu konuya cevap yazmak için buraya tıklayınız

hristiyanlık
Katolikmoderator

Ben nasıl Mesih'e inandım ?

Saint Bérk
Bende Muslim'dim

Ama Canada'da Sainte-Anne'de rahibe bir teyze(Jesus bless her) arkadas olduk.Bana Bible'ı,Jesus'u,İman(Fait h)'ı anlattı.

Bende 15 gun sonra vaftiz oldum
Muslim aileme soyledim kızmadılar cunku ailem not dıncı

Sonra kilisede toplantıya benı de cagırdılar
Beni Altar Boy ilan ettiler.Bana ''aziz,saint''Berk demeye basladılar
Eminim vaftiz baban da Papa XVI. Benedikt'tir..

"Kulak ver, ey İsrail! SHEMA ISRAEL

Yahve Tanrımız'dır, O tektir.
Tanrınız Yahve'yi bütün yüreğinizle, bütün canınızla, bütün gücünüzle seveceksiniz."

hristiyanlık
Kitty

Katolikmoderator
Saint Bérk
Bende Muslim'dim

Ama Canada'da Sainte-Anne'de rahibe bir teyze(Jesus bless her) arkadas olduk.Bana Bible'ı,Jesus'u,İman(Fait h)'ı anlattı.

:))))

hristiyanlık
avo

Katolikmoderator
Saint Bérk
Bende Muslim'dim

Espri süper,her yönüyle kıvrak bir zeka sevgili Evanjelique,
Rab sizi bereketli kılsın,

Sevgiyle kalın..

Yu.1: 12 Kendisini kabul edip adına iman edenlerin hepsine Tanrı’nın çocukları olma hakkını verdi.
Yu.1: 13 Onlar ne kandan, ne beden ne de insan isteğinden doğdular; tersine, Tanrı’dan doğdular.

hristiyanlık
burcukarahalios

Saint Bérk
Bende Muslim'dim

Ne kadar yurt disinda yasamis olsanda, Turkce'yi biraz daha duzgun kullanmani rica ediyorum kardesim. Ingilizce cok iyi biliyor filan olabilirsin, ne guzel sende dil armagani var, ancak bu kadar da cok bozuk kullanma Turkcemizi.

hristiyanlık
Egeli

Katolikmoderator
Saint Bérk
Bende Muslim'dim

Berk kardeşimiz hristiyanlığa geçiş sürecini bizlerle paylaşmak istemiş. Ben ne kadar çabalasam da bu yanıtınızda aradığım iyi niyeti bulamamaktayım. Algılamam eğer yanlış ise şimdiden özür dilerim.

Bu konuya cevap yazmak için buraya tıklayınız

Ben nasıl Mesih'e inandım ? konusuna benzer konular;

İsa Mesih'e İmanım Merhabalar; Bugün benim için çok önemli olan birşeyi paylaşmak için yazıyorum.. Son 1 yıldır yoğun ve ciddi bir istekle Hristiyanlığı, Hristiyan inancını ve İsa Mesih'i araştırıyordum.. İçimde herzaman küçük yaşlardan beri tanımlayamadığım büyük bir yakınlık vardı. (Şuan 25 yaşında bir bayanım.) Bu istek ile çeşitli Hristiyan Forum sitelerine aynı nickle üye oldum ve bol bol okudum, araştırdım. Bununla kalmadım, İstanbuldaki çeşitli kiliselerle ve Hristiyan gençlik grupları ile iletişime geçtim. Araştırma yapıyorum, anlamak istiyorum, size katılabilir miyim diye sordum. İnanır mısınız, gelen cevaplar okadar içtendi ki, sizi aramızda görmekten büyük mutluluk duyarız, lütfen bizimle olun, bütün sorularınıza açığız gibi cevaplar...

İsa Mesih'e Dua Etmek Birşey daha aklıma geldide sormak istedim şimdi yorumları okuyorumda hep Rab İsa yazıyorsunuz.Siz niye direk Tanrıya değilde İsa Mesih'e Rab diyorsunuz yoksa o bir lakap mı bana açıklarsanız sevinirim.Yani biraz daha açayım siz direk Tanrıya mı dua ediyorsunuz İsa Mesih'e mi yoksa her ikisinede mi ? Teşekkürler. Yönetim Notu: İsa Mesih zaten Tanrı, zaten Rab. Tanrı'ya dua ediyoruz. İsa Mesih'e dua ediyoruz. Arasında bir fark yok.

Mesih'e vahiyler nasıl geldi? bir çok peygambere vahiyler uykusunda, dağda ve kimsenin olmadığı yerlerde gelmiştir, Mesih'e nasıl geldi vahiyler

Hristiyan İnancında Mesih'e iman etmeden önceki günahların affı nasıl oluyor ? Ateist iken(Hristiyan olmadan önce) işlediğim günahların affının olabilir mi diye soracaktım yani evlilik öncesi ilişkiler gibi mesela.... Ama şimdi farkındayım her şeyin hergün duamı edip, Kutsal >Kitabımı okuyorum! Ve günahlarımın affını diliyorum! Ve ayrıca İncilde yazan birşeye değinmek istiyorum! İncilde yazan: Sünnet olsanızda olmasanızda Mesih İsa'ya bir yararınız olmaz diyor! Ama sağlık için önemli değil midir? Benim ailem müslüman iken(şimdi annem, dedemde müslüman değil) beni sünnet ettirmişler tabiki! Ama yani sünnet olmam mı gerekirdi, günahlımıyım???? BİR SORU DAHA; Tevratta neden RABbimiz yahudilere hep ayrıcalık tanınmıştır! İsraillilerin Tanrısı gibi gösterilmiş hep RABBİMİZ!!!!!!??????????...

Mesih'e Bağlanmak Neden Hristiyanım? Neden Mesih'e bağlıyım? O'na inanmamın nedenlerini açıklayabilir miyim? Çok okuduğumdan zihnimde ciddi karışıklıklar mı var; İslâmî bilgim yetersiz olduğundan kandırıldım mı; veya maddi gelirimde herhangi bir artış oldu mu? O kadar çok soruyla karşılaşıyorum ki, bu soruları arka arkaya dizsem burdan köye yol olur... Mesih'e Bağlanmak, adını verdiğim köşede bu ve benzeri sorulara yanıt vermeye çalışacağım. Kapsamlı bir işe giriştiğim ve fazla vaktim olmadığı için parça parça yazmak zorunda kalacağım. İçten bir tanıklık denemesine giriştiğimi söyleyebilirim. Tabii nickname'min yanısıra gerçek adımı, kimliğimi veremeyeceğim. Bunun nedenlerini açıklamama gerek yok: Tamamen güvenlik nedeniyle... I. Aslında Teofilos...

Şu anda bulunduğunuz sayfa: hristiyanlık incil isa mesih tevrat zebur | HRİSTİYAN FORUM  > Hristiyan olmak > Nasıl Hıristiyan oldular? : 4- Ben nasıl Mesih'e inandım ? - Sayfa 4

Click "Give Now", then choose "Turkey"

(Tax-Deductible for US Citizens)

Türkçe olarak, Türkiye Hristiyanlık İncil Yahşuah YHVH Tanrı Allah Üçlü Birlik Kuran Muhammed İslamiyet RAB İsa Mesih Hristiyan Katoliklik Ortodoksluk Protestanlık Kutsal Kitap Meryem Ana Kilise Baba Oğul Kutsal Ruh, Türkler, Kürtler, Süryaniler, Asuriler, Keldaniler, Rumlar, Ermeniler, Hristiyanlık ile ilgilenenler için bilgiler

| HRİSTİYANLIK ARAMA MOTORU | İNCİL | İNCİL .TV | HRİSTİYAN GAZETE | HRİSTİYAN OLMAK | HRİSTİYAN CHAT | HRİSTİYAN FORUM FACEBOOK | HRİSTİYAN FORUM TWITTER | HRİSTİYAN FORUM YOUTUBE | BEDAVA İNCİL |

GÜNLÜK BÜLTEN EMAİL ABONELİĞİ
hristiyanlık Email adresinizi yukarıdaki kutucuğa yazıp "abone ol" tuşuna basınız, açılan pencerede göreceğiniz harfleri yazıp onaylayınız. Daha sonra email adresinize gelecek emaildeki linke tıklayınız

Türkçe olarak, Türkiye Hristiyanlık İncil Yahşuah YHVH Tanrı Allah Üçlü Birlik Kuran Muhammed İslamiyet RAB İsa Mesih Hristiyan Katoliklik Ortodoksluk Protestanlık Kutsal Kitap Meryem Ana Kilise Baba Oğul Kutsal Ruh, Türkler, Kürtler, Süryaniler, Asuriler, Keldaniler, Rumlar, Ermeniler, Hristiyanlık ile ilgilenenler için bilgiler