Beni Hristiyanlığa götüren İslam - Sayfa 3

hristiyanlık incil isa mesih tevrat zebur | HRİSTİYAN FORUM  > Hristiyan olmak > Nasıl Hıristiyan oldular? : Beni Hristiyanlığa götüren İslam - Sayfa 3

HRİSTİYAN FORUM'A ÜYE OLUN! Hristiyan üyelerle sohbet etmek, etkinlik duyurularından haberdar olmak, forumda yazışabilmek için sitemize üye olmanız gerekmektedir.

HRİSTİYAN FORUM GİRİŞ
(Kullanıcı adınız)
(Şifreniz)

Bu konuya cevap yazmak için buraya tıklayınız

hristiyanlık
KaraYilan

Beni Hristiyanlığa götüren İslam

kentamun
haddini bil islama uzanan dilini koparırım allahu-ekber
Prensibiniz bu yok et, yok et sorgusuz sualesiz yok et. Yak,yık,kes,yok et. Sen haddini bilme baba sen et lafını, öldür kes. Sadece siz insansınız, sadece sizin yaşamaya hakkınız var. Yaşayın bu yalan dünyayı alın sizin olsun kara kaplarla kaplanmmış sayfalar. Bizlerin gerçeğin oğulları ezilmeye, yıkılmaya alışkınız zaten.

hristiyanlık
almira_92

Yönetim Notu: Lütfen Türkçe dilbilgisi kurallarına uyunuz.

hristiyanlık
almira_92

Tamam özür dilerimm:)

Öncelikle Merhaba...

Ben 18 yaşındayın kuranı ve incili okudum ve inanılmaz derecede etkilendim,
Körü körüne okumadan etmeden inanmak gerçekten kötü bir şey,
Bi de ben buradan yetkili birisiyle sohbet etmek isterim mail adresimi eklerse çok mutlu olurum:)

Rabbin lütfu ve esenliği üzerinizde olsun :)

Yönetim Notu: Sitemizde MSN veya email üzerinden sohbet olmamaktadır. Sadece forum üzerinden yazışılmaktadır. Tüm sohbetinizi buradan yapabilirsiniz.

hristiyanlık
spranos

spranos
kentamun
O son söylediğin şey arapça mı ?

Şeriatla yaşamıyoruz böyle tehditler edemessin,

Arkadaşın IP adresini istiyorum Mahkemeye vereceğim.

Yönetim Notu: 78.162.149.131

Tarihi ise ilgili mesajdan alabilirsiniz.
Teşekkürler.

[CENTER][B][COLOR=#48d1cc]Sevgili kardeşlerim,Birbirimizi sevelim.Çünkü Sevgi Tanrı'dandır.Seven herkes Tanrı'dan doğmuştur ve Tanrı'yı tanır. 1. Yuhanna 4:7[/COLOR][/B][/CENTER]

hristiyanlık
M.K94

kentamun
Gerçekten inançlı bir insan asla hür düşüncelere karşı tehdit dolu sözler edemez.Bir müslüman bile.Madem müslümansın neden bu sitedesin? Fakat yönetime teşekkür ediyorum böyle mesajların ara sıra yayınlanmasına göz yumduğu için.
Rab sizinle olsun.Amin

Bu konuya cevap yazmak için buraya tıklayınız

Beni Hristiyanlığa götüren İslam konusuna benzer konular;

İslam beni çok kötü günlere sürüklüyor www.**** da görüleceği gibi kelime uyumlarındaki mucizeler ve 19 mucizesi dışında diğer mucizelerin safsata olduğunu kanıtlamış bulunmaktayım fakat sorun şu ki o ikisi hakkında bir yazı veya bir çürütme iddiası bile bulamadım iyi bir hristiyan değilim ve Baba'ya layık değilim ki bunları düşünebiliyorum bile ama zayıf karakterliyim ve çabuk etkileniyorum babam hristiyan fakat annem müslüman ve hep annemin etkisinde yaşadım o yüzden müslümanlığa yakındım her zaman fakat asla aklımdan bile geçmedi müslüman olmak lütfen yardımcı olun imanı tekrar kalbime getirin her gece incilin öğretilerini düşünüp onları ne kadar özlediğimi hatırlayıp üzülmekten yoruldum en yakın zamanda cevap vermeniz dileğiyle.. Yönetim Notu: Sevgili kardeşim; yeni veya...

Hristiyanlığa Geçmek İstiyorum Merhaba 16 yaşındayım Forumunuzu Takip Ediyorum Ve Bende Hristiyanlığa Geçmek İstiyorum. Ama Ailemin Bilmesini İstemiyorum Ve Ne Yapmam Gerekiyor Hiç Bi Bilgim Yok. Yardımcı Olurmusunuz Lütfen?

Hristiyanlığa geçmek Merhabalar ; Ben ilk defa kiliseye bundan birkaç sene önce gittim , aslında planlı birşey değildi sadece önünden geçiyorduk ve ben girmek istedim neden bilmiyorum . O zamandan beri hristiyanlığa ilgi duymuşumdur . Kendi çapımda vakit buldukça fakat kimsenin haberi olmadan arastırmısımdır . Şimdilerde yakın arkadaslarıma bu fikirden bahsetmeye basladım fakat cok büyük tepkiler aldım . Öncelikle İncil'i okumam gerektiğini , yeterince bilgi edindikten sonra hristiyan olmak icin vaftiz gerektiğini biliyorum . Kiliseye gidip ordaki görevliden bilgi almak , incil edinmek ve ciddi olarak birşeylere başlamak istiyorum artık . Fakat sorun şu ki reşit değilim . Bu yüzden kiliseye gitmeye çekiniyorum . Kiliseden içeri alınır mıyım ? İbadet saatleri...

Beni Hıristiyanlığa götüren İslam İLK HİRİSTİYANLIĞA SEMPATİM 15 YAŞINDA BAŞLADI.İLK MERYEM ANANIN SİTESİNE GİRMİŞTİM.O YAŞDAYKEN HİRİSTİYAN DUASI OKUDUM. FAKAT SONRADAN KUŞKUYA DÜŞTÜM VE BIRAKTIM.KARAR VERMİŞTİM DİN DİYE BİR KAVRAMI UNUTUCAKTIM BAŞIMA BUYRUK YAŞAYACAKTIM.AİLEM ALEVİ KÖKENLİYDİ.DİNDAR DEĞİLLERDİ ZATEN DİN HAKKINDA BİŞEY ÖĞRETMEDİLER.DİN KONUSUNDA BİLGİSİZ BÜYÜDÜM.ABDEST ALMASINI BİLE LİSEDEYKEN ARKADAŞIM ÖĞRETMİŞTİ.20 YAŞIMA GELDİĞİNDE İÇİMDE BİR BOŞLUK OLUŞTU.TEVRAT,ZEBUR,İNCİL KUTSAL KİTABLARINI ALDIM OKUMAYA BAŞLADIM İNCİLİ.15 YAŞINDAYKEN HİRİSTİYAN HEM OLMAK İSTERDİM BİRAZDA KORKARDIM KULAK DOLMA BİLGİLERDEN DOLAYI.FAKAR KUTSAL KİTABI OKURKEN HİÇ DE ÖYLE BİRŞEY OLMDIĞINI FARK ETTİM.HİRİSTİYAN OLMAYA KARAR VERDİM. AŞAĞIDAKİ LİNKTEKİ İNANIYORUM DUASINI...

Yaşama Götüren Tövbe (Westminster İnanç Açıklaması) http://www.hristiyan.net/westminster/15.htm Yaşama Götüren Tövbe I. Yaşama götüren tövbe, müjdesel bir lütuftur, bu öğreti her müjde hizmetlisi ve Mesih’e inanan kişi tarafından duyurulmalıdır. II. Tanrı yasasının kutsal ve doğru doğasına karşıt olan günahlarının teşkil ettiği tehlikeyi, ve ayrıca bunların pisliğini ve iğrençliğini göremeyip, hissedemeyen bir günahkar bu tövbe sayesinde; ve O’nun tövbekarlara gösterdiği Mesih’teki merhametinin bilincine vardığında, işlediği tüm günahlar için büyük üzüntü duyarak ve nefret ederek bu günahları bırakıp Tanrı’ya döner ve O’nun buyruklarının gösterdiği yolların hepsinde O’nunla birlikte yürümeyi amaçlar ve bu konuda gayret gösterir. III. Günah için herhangi bir şekilde...

Şu anda bulunduğunuz sayfa: hristiyanlık incil isa mesih tevrat zebur | HRİSTİYAN FORUM  > Hristiyan olmak > Nasıl Hıristiyan oldular? : 3- Beni Hristiyanlığa götüren İslam - Sayfa 3

Click "Give Now", then choose "Turkey"

(Tax-Deductible for US Citizens)

Türkçe olarak, Türkiye Hristiyanlık İncil Yahşuah YHVH Tanrı Allah Üçlü Birlik Kuran Muhammed İslamiyet RAB İsa Mesih Hristiyan Katoliklik Ortodoksluk Protestanlık Kutsal Kitap Meryem Ana Kilise Baba Oğul Kutsal Ruh, Türkler, Kürtler, Süryaniler, Asuriler, Keldaniler, Rumlar, Ermeniler, Hristiyanlık ile ilgilenenler için bilgiler

| HRİSTİYANLIK ARAMA MOTORU | İNCİL | İNCİL .TV | HRİSTİYAN GAZETE | HRİSTİYAN OLMAK | HRİSTİYAN CHAT | HRİSTİYAN FORUM FACEBOOK | HRİSTİYAN FORUM TWITTER | HRİSTİYAN FORUM YOUTUBE | BEDAVA İNCİL |

GÜNLÜK BÜLTEN EMAİL ABONELİĞİ
hristiyanlık Email adresinizi yukarıdaki kutucuğa yazıp "abone ol" tuşuna basınız, açılan pencerede göreceğiniz harfleri yazıp onaylayınız. Daha sonra email adresinize gelecek emaildeki linke tıklayınız

Türkçe olarak, Türkiye Hristiyanlık İncil Yahşuah YHVH Tanrı Allah Üçlü Birlik Kuran Muhammed İslamiyet RAB İsa Mesih Hristiyan Katoliklik Ortodoksluk Protestanlık Kutsal Kitap Meryem Ana Kilise Baba Oğul Kutsal Ruh, Türkler, Kürtler, Süryaniler, Asuriler, Keldaniler, Rumlar, Ermeniler, Hristiyanlık ile ilgilenenler için bilgiler