buda benim hikayem :) konusu
692 kez okundu,
6 kez cevaplandı. En son mesaj
pumpkid tarafından gönderildi.
buda benim hikayem :) konusuna cevap yazmak için buraya tıklayınız
Üyeyseniz öncelikle üye girişi yapınız, üye değilseniz
buraya tıklayarak hemen üye olunuz.
Bu konunun diğer sayfaları:
1
2
>

02-04-09, 17:27
pumpkid
Normal bir C.tesi günüydü sabah uyandım ve aklımda
Hristiyan'lık vardı kalktım ve araştırmak için internet cafeye gittim ve bu siteye ulaştım okudum okudum merak ettigm herseyi sonra mesihinkilisesi adlı bir kilise ile itibarat kurdum ve yarin gelebilirmiyim diye sordum olumlu bir cevap aldım.ve pazar günü olmuştu erkenden kalktım ve gizlice evden cıktım ama ailemden şüpelendim bu yüzden gidemedim ve kızılaya gittim orda bir kiliseye gittim
İNCİL istedim onlarda verdiler tam giderken birde DVD tutuşturdular elime (Mecdelli meryemin gözünden İSA MESİH) sonra eve gittim ilk işim CD'yi izlemek oldu.CD'nın basından sonuna kadar ağladım çok etkilendim Sonra Kutsal kitabı okudum ve tesadüfen arkadaki ( Tanrıyı kişisel olarak tanimak istermisin) bölümünü gördüm onuda okudum ve gözlerimdem yaşlar aktı ve iman ettim dua ettm ve uyudum kalktıgımda hemen kiliseyi aradım ve ne zaman uygunsunuz gelmek istyiyorum dedim onlarda salı günü dediler salı günü oldu ve erkenden kalktım gittim oturduk konustuk bana söylemiştiki bir hayat yeni başladı demişti bir cok mücize ile karsılascaksın demişti.Sonra eve gittim anneannem vardı sadece evde tw izliyordu yukarı cıktım ve
incil okumaya basladım yeniden aşşagıya indiyimde annem eve gelmişti ve anneannem hasyaydı yatakta gözünü bile acamıyordu sadece mırıldanıyordu içimden RAB İSA MESİH'e dua ettim ve dısarı cıktım 1,2 saat sonra geri geldim eve geldigimde annem,babam ve anneannem yemek yiyiyordu anneme sordum anneannem hastaydı ne cabuk iyi oldu dedim oda bana bende anlamadım bir anda iyileşti dedi o an Şaşırmıştım ve inanamadım yemek yedim ve yukarı cıktm kiliseye gitmek için hiç param yoktu ne yapsam da para bulsam diye düşündüm sonra biraz daha
incil okudum ve dua ettim (RAB sana iman edebilmem için bana yardım et ailemden para istiyemem dedim) ve uyudum öbür gun dayımgil geldiler ve gitmeden bana para verdi ve o anda gine şaşırdım RAB benim dua'larıma karsılık veriyordu ve şükrettim ve aksam okdu her aksam oldugu gibi
incil okudum ve uyudum bir Rüya gördüm Gökyüzüne kadar ulaşan kocaman bir HAÇ vardı ve boynumdada ona benzer bir HAÇ vardı ailemden gizlemek için ugrasıyordum.Kalktıgımda içimde bir huzur vardı ve o gunde halam gile gitmem gerekti gittim ve biraz oturdum giderken oda bana para verdi ben gine şükrettim ben RAB'dan sadece 2.30 milyn istemistim otobüs parası kiliseye gidip ona iman edebilmek için oda bana kat kat fazla vermişti su anda 15 milyn vardı cebimde halam gilden cıktım ve eve dogru gittim eve girdim ve parayı bıraktım eve dısarı cıktm basketbol sahasının ordan gecerken cocukarı gördüm yanmlarına gittim ve birinden 400 bin cıktı ve bana 4 tane meybuz almamı söyledi 1 tanesinide bana vercekti bende tamam dedim ama orda 6 kişiydik bende gittim 4 tane aldum geldim ama kararsızdım neyapsam 1 tanesini kendimemi alsam cocuklardan birinemi versem diye kendi payımı verdim cocuga ben ve 1 cocuk yemedik bir anda elim cebime gitti ve 200 bin cıktı gittim 2 tane daha aldım 1 tanesini cocuga 1 tanesinide kendim yedim ben gine sükrettim agzım acık kaldı ve ben evden cıkarken yanımda para olmadıgına eminim.
Arkadaslar Benim Hikayemde böyle beyenmenizi umarım artık bende İSA MESİH'e iman ediyorum.
Ve size İSA MESİH'in bir sözü ile veda etmek isterim en sevdigim sözlerindendir.
DİLEYİN SİZE VERİLECEK,ARAYIN BUKLACAKSINIZ,KAPIYI CALIN SİZE ACILACAKTIR.CÜNKİ HER DİLEYEN ALIR,ARAYAN BULUR,KAPI CALANA ACILIR.HANGİNİZ KENDİSİNDEN EKMEK İSTEYEN OGLUNA TAŞ VERİR? YADA BALIK İSTEYENE YILAN?
BUDURUMDA GÖKLERDEKİ BABAMIZIN SİZE VERİCEGİ COK DAHA KESİN DEYİLMİ?
İSA MESİH SİZİNLE OLSUN ESENLİKLER..
(BAGZI YAZI HATLARI OLDUGU İÇİN Ö.DİLERİM)
buda benim hikayem :)
FORUMA ÜYE OLUN! /
HRİSTİYAN OLMAK İSTİYORUM /

03-04-09, 15:33
hakan2007
öncelikle hoş geldin kardeşim anlattıklarında benimkiyle yakın olduğu için ilginç geldi bana tekrar aramıza hoş geldin
FORUMA ÜYE OLUN! /

04-04-09, 20:52
danielugur
Sevgili Kardeşim
Aslında ben senin doğumgününü kutlamak isterim.Çünkü Mesihi yaşamına almakla tekrar doğdun.Aramıza hoşgeldin.RABBİN sonsuz lütfu sizinle olması dileği ile.Esen kalın
FORUMA ÜYE OLUN! /

04-04-09, 23:13
Iustinianus
Bende şu yönden şaşırdım bize sizin anlattığınız gibi kimse kiliseden yakınlık kurmadı aksine itildik gibi birşey ama olsun genede teşekkürler.
FORUMA ÜYE OLUN! /

05-04-09, 00:03
Rabbi Bruk
çokzel anlatmışsın mümkünse yaşınıda söylermisin:)
FORUMA ÜYE OLUN! /
buda benim hikayem :) konusuna cevap yazmak için buraya tıklayınız Üyeyseniz öncelikle üye girişi yapınız, üye değilseniz
buraya tıklayarak hemen üye olunuz.
Bu konunun diğer sayfaları:
1
2
>
Türkçe olarak, Türkiye
Hristiyanlık İncil Yahşuah YHVH Tanrı Allah Üçlü Birlik Kuran Muhammed İslamiyet RAB İsa Mesih Hristiyan Katoliklik Ortodoksluk Protestanlık Kutsal Kitap Meryem Ana Kilise Baba Oğul Kutsal Ruh vaftiz iman dua ibadet inanç ruhsal papaz rahip peder papa patrik pastör presbiter katolik ortodoks protestan anglikan luteryen presbiteryen
Hristiyan olmak,
Türkler, Kürtler, Süryaniler, Asuriler, Keldaniler, Rumlar, Ermeniler,
Hristiyanlık ve
İncil ile ilgilenenler için bilgiler, chat,
sohbet,
bedava incil