| HRİSTİYAN FORUM
> Nasıl Hıristiyan oldular?
: DİNİMİ SEVİYORUM.ÇOK MUTLUYUM. konusu 598 kez okundu, 2 kez cevaplandı. En son mesaj ortodoksmoderator tarafından gönderildi. DİNİMİ SEVİYORUM.ÇOK MUTLUYUM. benim adım murat.27 yaşındayım.rusyada yaşıyorum.ben dini tercihimi hristiyanlıktan yana kullandım.çünkü yaşadığımız yerdeki katedrale gider ayinleri izlerdim.peder sergeye hristiyan olmak istediğimi rus ortodoksu olmak istediğimi söyledim.ve oldum.ailem incil okurken gördüklerinde hristiyanlığı seçtiğimi açıkça söyledim.belli süre sonra ailemde hristiyanlığa geçti.ben ve ailem şimdi çok mutluyuz.gerek türkiyede gerek rusyada ibadetlerimizi hiç aksatmıyoruz.başka dinden olan arkadaşlarımızda umarım doğru yolu bulur.aramıza katılır.TÜM HRİSTİYAN FORUM AİLESİNE VE ÜYE DİN KARDEŞLERİME RUSYADAN SONSUZ SEVGİLER.TANRI TÜM HRİSTİYAN DÜNYASINI KUTSASIN.TÜM KÖTÜLÜKLERDEN KORUSUN.AMEN. DİNİMİ SEVİYORUM.ÇOK MUTLUYUM.
HEMEN ÜYE OLUN!Üyelerle sohbet etmek, etkinlik duyurularından haberdar olmak, forumda yazışabilmek için sitemize üye olmanız gerekmektedir.
DİNİMİ SEVİYORUM.ÇOK MUTLUYUM. konusu 598 kez okundu, 2 kez cevaplandı. En son mesaj ortodoksmoderator tarafından gönderildi.
benim adım murat.27 yaşındayım.rusyada yaşıyorum.ben dini tercihimi hristiyanlıktan yana kullandım.çünkü yaşadığımız yerdeki katedrale gider ayinleri izlerdim.peder sergeye hristiyan olmak istediğimi rus ortodoksu olmak istediğimi söyledim.ve oldum.ailem incil okurken gördüklerinde hristiyanlığı seçtiğimi açıkça söyledim.belli süre sonra ailemde hristiyanlığa geçti.ben ve ailem şimdi çok mutluyuz.gerek türkiyede gerek rusyada ibadetlerimizi hiç aksatmıyoruz.başka dinden olan arkadaşlarımızda umarım doğru yolu bulur.aramıza katılır.TÜM HRİSTİYAN FORUM AİLESİNE VE ÜYE DİN KARDEŞLERİME RUSYADAN SONSUZ SEVGİLER.TANRI TÜM HRİSTİYAN DÜNYASINI KUTSASIN.TÜM KÖTÜLÜKLERDEN KORUSUN.AMEN.
benim adım murat.27 yaşındayım.rusyada yaşıyorum.ben dini tercihimi hristiyanlıktan yana kullandım.çünkü yaşadığımız yerdeki katedrale gider ayinleri izlerdim.peder sergeye hristiyan olmak istediğimi rus ortodoksu olmak istediğimi söyledim.ve oldum.ailem incil okurken gördüklerinde hristiyanlığı seçtiğimi açıkça söyledim.belli süre sonra ailemde hristiyanlığa geçti.ben ve ailem şimdi çok mutluyuz.gerek türkiyede gerek rusyada ibadetlerimizi hiç aksatmıyoruz.başka dinden olan arkadaşlarımızda umarım doğru yolu bulur.aramıza katılır.TÜM HRİSTİYAN FORUM AİLESİNE VE ÜYE DİN KARDEŞLERİME RUSYADAN SONSUZ SEVGİLER.TANRI TÜM HRİSTİYAN DÜNYASINI KUTSASIN.TÜM KÖTÜLÜKLERDEN KORUSUN.AMEN.
çok sevindim kardeşim keşke bende mutlu olabilseydim
2 Karanlıkta yürüyen halk
Büyük bir ışık görecek;
Ölümün gölgelediği ülkede
Oturanların üzerine ışık parlayacak.
3 Ya RAB, ulusu çoğaltacak, sevincini artıracaksın.
Ekin biçenlerin neşelendiği,
Ganimet paylaşanların coştuğu gibi,
Onlar da sevinecek senin önünde.
(Yes.9)
DİNİMİ SEVİYORUM.ÇOK MUTLUYUM. konusuna benzer konular;
Aranızda olmaktan mutluyum ve ne mutlu ki Rab İsa Mesih'leyim artık Merhaba arkadaşlar!
Ben birkaç gün kadar evvel foruma üye oldum ve de epey bir süredir araştırmış bulunduğum Hristiyanığın epey inanç esaslarını öğrendim.
Bakırköy Protestan Topluluğu ile de irtibatlar kurdum oradan bazı kaynaklar,İncil aldım ve epey bir kısmını da okudum ve de Rab İsa Mesih te ve onun vasıtası olmadan tanrıya ulaşılamayacağı gerçeğini kabul ettim.
Bu kararımı aileme de açıkladım ve hali ile 23 yaşında askerliğini de yapmış birisi olarak beni aşırı tepkili karşılayamadılar çünkü bu yaştan sonra ben hür kararlarımı alabilecek seviyedeyim.
Ben Protestan mezhebinde bir Hristiyan olarak kendimi tanımlıyorum ancak tamamen ayrılıkçı düşünceler içinde de bulunmam açıkcası.Bundan sonra tek dileğim yüce tanrının bütün herkesin yüreğine dokunması ve onlara bu güzel yolu...
HRİSTİYANFORUM @ YOUTUBE
Altyazılı videolarda Türkçe altyazıyı görebilmek için videonun alt satırındaki CC tuşuna basınız
HRİSTİYAN OLMAK Nasıl Hristiyan Olunur? Hristiyan olmak için neler yapmalısınız? sorularına cevaplar için...
HRİSTİYAN GAZETE Tüm mezheplerden, tüm etnik kökenlerden, tüm teolojilerden hristiyanlar için haberler, tanıtımlar, duyurular ve arşiv.
HRİSTİYANLIK ARAMA MOTORU Tüm mezheplerden, tüm teolojilerden hristiyanlık hakkında makaleler, kitaplar içinde araştırmalar için arama motoru...
İNCİL Tüm Türkçe İncil çevirilerini dipnotlarıyla beraber okuyabilmek ve dinleyebilmek için...
İNCİL .TV Tüm mezheplerden, tüm kiliselerden filmler izlemek için...
Türkçe olarak, Türkiye Hristiyanlıkİncil Yahşuah YHVH Tanrı Allah Üçlü Birlik Kuran Muhammed İslamiyet RAB İsa Mesih Hristiyan Katoliklik Ortodoksluk Protestanlık Kutsal Kitap Meryem Ana Kilise Baba Oğul Kutsal Ruh vaftiz iman dua ibadet inanç ruhsal papaz rahip peder papa patrik pastör presbiter katolik ortodoks protestan anglikan luteryen presbiteryen Hristiyan olmak, Türkler, Kürtler, Süryaniler, Asuriler, Keldaniler, Rumlar, Ermeniler, Hristiyanlık ve İncil ile ilgilenenler için bilgiler, chat, sohbet, bedava incil