Hamdolsun rabbe konusu
776 kez okundu,
3 kez cevaplandı. En son mesaj
gercek25 tarafından gönderildi.
Hamdolsun rabbe konusuna cevap yazmak için buraya tıklayınız
Üyeyseniz öncelikle üye girişi yapınız, üye değilseniz
buraya tıklayarak hemen üye olunuz.

24-04-08, 23:57
OnlyHour
Degerli kardeşler yaklasik 25 gün önce internette gezinirken
hristiyanforum ile tanıştım ve rememberme28 isimle buraya kayit oldum aslinda ilk bunun bir nedeni yoktu. Foruma girdigim ilk günümün 18 saati sürekli okuyarak gecti belki yönetici olan kardeslerin dikkatini cekmistir. İçimden gelen ses bana okumam icin beni teşvik ediyordu. Aslinda kendi icimde bir kargaşa yaşanıyordu. Daha sonra internet üzerinden
incili okumaya ve rabbin bizler icin hayatini verdiginde dahi
Baba, dedi,
affet onları, çünkü ne yaptıklarını
bilmiyorlar. O an aslinda bende bir çok deşişim olmuş ve bu sözler yüregimde yankilanmişti. Okumaya devam ettim günlerce. İman etmiştim yüregimde isanin bizler için fedakarligi kimi zaman içimde büyük duygu seline dönüşüyordu. Sürekli düşünüyor onun yasamını daha çok ögrenmek arzusu ve onun yasamına uygun biri olabilirmiyim diyordum. Su anda buraya yazdigim yazininin yaklasik 1 hafta öncesi bir incil almaya karar verdim. Önümüzdeki 1-2 gün içinde kadiköye gider bir kitapciya sorar alirim düşüncesinde idim. Annem müslüman bir kadindir . Bu düşüncemin ardindan 2 gün geçmişti annem gene müslüman olan 2 bina ötemizde taşınan arkadaşının evine gitti. Taşındıgı için ve taşındığı ev küçük oldugundan evdeki kitaplari poşedin içinde anneme vermiş okursun demişti . Annem eve geldiginde bana seslendi yanina gittim baktim bir çok roman falan ve kitaplara bakarken 1 incil oldugunu gördüm. Ben 28 yaşında bir insanim bu olayin 2 gün öncesi incil almayi cok isterken 2 gün sonra incilin bana gelmesi bende büyük bir etki yaratti. Bunlarin hepsi birer raslantimiydi? Olabilirmiydi? Bir yanimda bir ses bu bir raslantidir(ve bunun şeytanin sesi olduguna inandim) Ama diger ve bana daha mantikli olan ses ..... Ben yürekten Rabbe iman eden bir kardeşinizim... Ve o incili elime aldigimda odama gecip ağladim .. Rabbe beni yanina aldigi için şükrettim ve hala şükrediyorum... Rabbim bizi yalnız birakma.. Amin
Hamdolsun rabbe
FORUMA ÜYE OLUN! /
HRİSTİYAN OLMAK İSTİYORUM /
Hamdolsun rabbe

25-04-08, 02:52
777maranata
|
|
OnlyHour
|
|
Degerli kardeşler yaklasik 25 gün önce internette gezinirken hristiyanforum ile tanıştım ve rememberme28 isimle buraya kayit oldum aslinda ilk bunun bir nedeni yoktu. Foruma girdigim ilk günümün 18 saati sürekli okuyarak gecti belki yönetici olan kardeslerin dikkatini cekmistir. İçimden gelen ses bana okumam icin beni teşvik ediyordu. Aslinda kendi icimde bir kargaşa yaşanıyordu. Daha sonra internet üzerinden incili okumaya ve rabbin bizler icin hayatini verdiginde dahi Baba, dedi, affet onları, çünkü ne yaptıklarını bilmiyorlar. O an aslinda bende bir çok deşişim olmuş ve bu sözler yüregimde yankilanmişti. Okumaya devam ettim günlerce. İman etmiştim yüregimde isanin bizler için fedakarligi kimi zaman içimde büyük duygu seline dönüşüyordu. Sürekli düşünüyor onun yasamını daha çok ögrenmek arzusu ve onun yasamına uygun biri olabilirmiyim diyordum. Su anda buraya yazdigim yazininin yaklasik 1 hafta öncesi bir incil almaya karar verdim. Önümüzdeki 1-2 gün içinde kadiköye gider bir kitapciya sorar alirim düşüncesinde idim. Annem müslüman bir kadindir . Bu düşüncemin ardindan 2 gün geçmişti annem gene müslüman olan 2 bina ötemizde taşınan arkadaşının evine gitti. Taşındıgı için ve taşındığı ev küçük oldugundan evdeki kitaplari poşedin içinde anneme vermiş okursun demişti . Annem eve geldiginde bana seslendi yanina gittim baktim bir çok roman falan ve kitaplara bakarken 1 incil oldugunu gördüm. Ben 28 yaşında bir insanim bu olayin 2 gün öncesi incil almayi cok isterken 2 gün sonra incilin bana gelmesi bende büyük bir etki yaratti. Bunlarin hepsi birer raslantimiydi? Olabilirmiydi? Bir yanimda bir ses bu bir raslantidir(ve bunun şeytanin sesi olduguna inandim) Ama diger ve bana daha mantikli olan ses ..... Ben yürekten Rabbe iman eden bir kardeşinizim... Ve o incili elime aldigimda odama gecip ağladim .. Rabbe beni yanina aldigi için şükrettim ve hala şükrediyorum... Rabbim bizi yalnız birakma.. Amin
|
Sevgili kardesim
Rab'de yeni bir kardese sahip oldugum icin cok sevincliyim.Rab seni cagirmis,sana konusmus ve kendine cekmistir.Sen de Rab'bin cagrisina cevap vermis ve yüregini katilastirmayip kendini O'na teslim etmissin.
Ne mutlu sana.Vakit kaybetmeyip Kutsal Kitap'a sadik bir kiliseye katilmali ve kardeslerden ruhsal destek alarak biran önce vaftiz olmalisin.Rab'bin söz'lerinde gelismeye bak.Rab seni güclendirsin, sevgide ve imanda temellendirsin.Dualarim seninle kardesim.Esen kal.
Hamdolsun rabbe
FORUMA ÜYE OLUN! /
Hamdolsun rabbe

25-04-08, 11:33
OnlyHour
|
|
777maranata
|
Sevgili kardesim
Rab'de yeni bir kardese sahip oldugum icin cok sevincliyim.Rab seni cagirmis,sana konusmus ve kendine cekmistir.Sen de Rab'bin cagrisina cevap vermis ve yüregini katilastirmayip kendini O'na teslim etmissin.
Ne mutlu sana.Vakit kaybetmeyip Kutsal Kitap'a sadik bir kiliseye katilmali ve kardeslerden ruhsal destek alarak biran önce vaftiz olmalisin.Rab'bin söz'lerinde gelismeye bak.Rab seni güclendirsin, sevgide ve imanda temellendirsin.Dualarim seninle kardesim.Esen kal.
|
Çok teşekkür ederim maranata. Yukaridaki yazima eksik yazdigim bir sey ise bu forumda kardeslerin verdigi mücadelenin kutsalligidir ayrica. Herkeze çok tesekkurler. Esen kalin.
Hamdolsun rabbe
FORUMA ÜYE OLUN! /
Hamdolsun rabbe

25-04-08, 18:04
gercek25
|
|
OnlyHour
|
|
Çok teşekkür ederim maranata. Yukaridaki yazima eksik yazdigim bir sey ise bu forumda kardeslerin verdigi mücadelenin kutsalligidir ayrica. Herkeze çok tesekkurler. Esen kalin.
|
Merhaba sevgili kardesim ,
Hos geldin Rabimiz Isa Mesihe,evet öyledir Rabimiz Isa Mesihi yasadikca
Imansiz insalar ve seytan bize ya bunlar tesadüftür der,Ama Rabimiz Isa Mesihe sükürler olsun,bizleri hic yanliz birakmaz,ve onu her zaman yasariz.
Bizler Dua etikce Rabimizin yasantimizda calisma tesadüfleri durmandan yasariz.Onun icin kardesim seninde anladigin gibi bunlar tesadüf degildir!
aksine Rabimiz Isa Mesihtir .Maratana ,kardesim gibi sana tavsiyem Imanda büyümek icin Kutsal Kitabi oku, Ve Imanli bir Topluluga git,önemli olan orda sana
Incilin ögretisine göre aydinlik verilmesi ve orda kardesligi yasamandir. Tabiki burda da rabimiz Isa Meshihe sükürler olsun ,cok güzel sekilde bilgiler ve yorumlar var,her seyden Önce Rabimiz Isa Mesihe sükürler olsun senin yasantinda isledigi icin ve seni her ihtiyacinda bereketlesin.Odur baslangic ve Son,sende baslamis oldugunu O bitirecektir ona sükürler olsun,sevgilerle kardesim Rabimizin eli üzerinde olsun amen.
Hamdolsun rabbe
FORUMA ÜYE OLUN! /
Hamdolsun rabbe
Hamdolsun rabbe konusuna cevap yazmak için buraya tıklayınız Üyeyseniz öncelikle üye girişi yapınız, üye değilseniz
buraya tıklayarak hemen üye olunuz.
Türkçe olarak, Türkiye
Hristiyanlık İncil Yahşuah YHVH Tanrı Allah Üçlü Birlik Kuran Muhammed İslamiyet RAB İsa Mesih Hristiyan Katoliklik Ortodoksluk Protestanlık Kutsal Kitap Meryem Ana Kilise Baba Oğul Kutsal Ruh vaftiz iman dua ibadet inanç ruhsal papaz rahip peder papa patrik pastör presbiter katolik ortodoks protestan anglikan luteryen presbiteryen
Hristiyan olmak,
Türkler, Kürtler, Süryaniler, Asuriler, Keldaniler, Rumlar, Ermeniler,
Hristiyanlık ve
İncil ile ilgilenenler için bilgiler, chat,
sohbet,
bedava incil