Hristiyan oluşum

Hristiyan oluşum hristiyanlık incil isa mesih tevrat zebur | HRİSTİYAN FORUM  > Nasıl Hıristiyan oldular? : Hristiyan oluşum konusu 1597 kez okundu, 5 kez cevaplandı. En son mesaj Anastasia tarafından gönderildi. Hristiyan oluşum Huzursuzluk ve sıkıntılardan kurtulamayıp hastaneye yattıktan sonra 1 aylık bir sürede kendimi toparlayabildim ve çıktım.İş hayatına geri döndüm amcamın dükkanında işe girmiştim.ilk günümden sonra eve gittim uyudum.Ertesi sabah uyandığımda içimde bir Hristiyan sevgisi oldu.Araştırmak istiyordum bu dini.Öğrenmek istiyordum.Dükkanı açtım bilgisayarın başına geçtim ve öğrenmeye başladım.İlk karşıma bu site çıktı.Yeni Hristiyan olmak isteyenler hakkında hazırlanan yazıların hepsini okudum.Teşekkürler Evangelion.Çok güzel bir site yeni Hristiyan olan arkadaşların ne yapması gerektikleri herşey yazıyor.Hristiyan olduktan sonra hayatımda bir ışık hissettim ve eski korkusuzluğumu yenmiştim.Hayatım git gide daha güzel oluyordu.Sana sonsuz teşekkürler Rab'bim. Hristiyan oluşum

Geçersiz email adresi kullanan üyelikler, forum sistemi tarafından, otomatik olarak iptal edilir. Üyelik hesabı iptal edilmiş veya şifresini unutmuş üyeler buradan iletişime geçebilirler.

HRİSTİYAN FORUM GİRİŞ
(Kullanıcı adınız)
(Şifreniz)

HEMEN ÜYE OLUN! Üyelerle sohbet etmek, etkinlik duyurularından haberdar olmak, forumda yazışabilmek için sitemize üye olmanız gerekmektedir.

Hristiyan oluşum konusu 1597 kez okundu, 5 kez cevaplandı. En son mesaj Anastasia tarafından gönderildi.

Hristiyan oluşum konusuna cevap yazmak için buraya tıklayınız Üyeyseniz öncelikle üye girişi yapınız, üye değilseniz buraya tıklayarak hemen üye olunuz.

Bu konunun diğer sayfaları: 1 2 >

Hristiyan oluşum hristiyanlık incil isa tevrat zebur08-08-08, 00:05
Hristiyan oluşum
pc_terorist

Huzursuzluk ve sıkıntılardan kurtulamayıp hastaneye yattıktan sonra 1 aylık bir sürede kendimi toparlayabildim ve çıktım.İş hayatına geri döndüm amcamın dükkanında işe girmiştim.ilk günümden sonra eve gittim uyudum.Ertesi sabah uyandığımda içimde bir Hristiyan sevgisi oldu.Araştırmak istiyordum bu dini.Öğrenmek istiyordum.Dükkanı açtım bilgisayarın başına geçtim ve öğrenmeye başladım.İlk karşıma bu site çıktı.Yeni Hristiyan olmak isteyenler hakkında hazırlanan yazıların hepsini okudum.Teşekkürler Evangelion.Çok güzel bir site yeni Hristiyan olan arkadaşların ne yapması gerektikleri herşey yazıyor.Hristiyan olduktan sonra hayatımda bir ışık hissettim ve eski korkusuzluğumu yenmiştim.Hayatım git gide daha güzel oluyordu.Sana sonsuz teşekkürler Rab'bim.

Hristiyan oluşum

Hristiyan oluşum

FORUMA ÜYE OLUN! / HRİSTİYAN OLMAK İSTİYORUM / Hristiyan oluşum

Hristiyan oluşum hristiyanlık incil isa tevrat zebur08-08-08, 12:20
Hristiyan oluşum
Emre-istanbul

Kayıp koyunlarını bulan ve de sizi de seçilmişleri arasına seçen rabbimiz İsa Mesih e hamd olsun...

Hristiyan oluşum

katoliklik ortodoksluk protestanlık kilise barnabas türkler türkiyeİsa,"Yol,gerçek ve yaşam Ben'im" dedi."Benim aracılığım olmadan Baba'ya kimse gelemez.Yuhanna 14:6mesih peygamber tanrı rab allah kuran yhvh islam muhammed

Hristiyan oluşum

Hristiyan oluşum hristiyanlık incil isa tevrat zebur08-08-08, 14:32
Hristiyan oluşum
Barış-İstanbul

pc_terorist
Huzursuzluk ve sıkıntılardan kurtulamayıp hastaneye yattıktan sonra 1 aylık bir sürede kendimi toparlayabildim ve çıktım.İş hayatına geri döndüm amcamın dükkanında işe girmiştim.ilk günümden sonra eve gittim uyudum.Ertesi sabah uyandığımda içimde bir Hristiyan sevgisi oldu.Araştırmak istiyordum bu dini.Öğrenmek istiyordum.Dükkanı açtım bilgisayarın başına geçtim ve öğrenmeye başladım.İlk karşıma bu site çıktı.Yeni Hristiyan olmak isteyenler hakkında hazırlanan yazıların hepsini okudum.Teşekkürler Evangelion.Çok güzel bir site yeni Hristiyan olan arkadaşların ne yapması gerektikleri herşey yazıyor.Hristiyan olduktan sonra hayatımda bir ışık hissettim ve eski korkusuzluğumu yenmiştim.Hayatım git gide daha güzel oluyordu.Sana sonsuz teşekkürler Rab'bim.
Şükürler olsun kardeşim.Dua edelim ki herkes bu ışığı görsün ve onların da hayatları güzelleşsin.

Hristiyan oluşum

Hristiyan oluşum

Hristiyan oluşum hristiyanlık incil isa tevrat zebur08-08-08, 15:27
Hristiyan oluşum
yusuf -34

pc_terorist
sevgili rabde kardeşime alınmasın lütfen biz din dememeyi MESİHİMİZİN HAYATINI ALARAK MEİH TAKİPÇİSİYİZ DEMEKTEYİZ ayrıca hoş geldin kadeşim !!! RABBE İZZET VE ÖVGÜ SONSUZLARA DEK OLSUN AMİN !!!
sevgilerimle esenkalın

Hristiyan oluşum

Hristiyan oluşum

Hristiyan oluşum hristiyanlık incil isa tevrat zebur09-08-08, 15:17
Hristiyan oluşum
inan

Rabbe izzet olsun

Hristiyan oluşum

Hristiyan oluşum

Hristiyan oluşum konusuna cevap yazmak için buraya tıklayınız Üyeyseniz öncelikle üye girişi yapınız, üye değilseniz buraya tıklayarak hemen üye olunuz.

Bu konunun diğer sayfaları: 1 2 >  

Hristiyan oluşum konusuna benzer konular;

Hristiyan ailelere, hristiyan olmayan çocukları için öneriler Soru: Hristiyan anne babaların, kayıp bir oğulları ya da kızları varsa ne yapmalıdırlar? Yanıt: Kaybolan Oğul benzetmesinin (Luka 15:11-32) içinde, inanlı anne babaların, onları yetiştirdikleri biçime aykırı bir şekilde yaşayan çocuklarına karşı gösterebilecekleri tepkilerin neler olabileceği ve onları nasıl ele alacakları konusunda kullanabileceği birkaç ilke vardır. Anne babaların, çocuklar yetişkin olduktan sonra onların artık anne babalarının yetkisi, otoritesi altında olmadığını hatırlaması lazımdır. Kaybolan Oğul öyküsünde, küçük oğul kendisine düşen mirası alıp uzak bir ülkeye gider ve mirasını orada çarçur eder. Yeniden doğmuş bir inanlı olmayan bir çocuk için böyle bir şey yapmak doğal bir şeydir. Mesih’e imanını bir zamanlar açık bir şekilde bildirmiş olan bir çocuğun...

HRİSTİYANFORUM @ YOUTUBE
Altyazılı videolarda Türkçe altyazıyı görebilmek için videonun alt satırındaki CC tuşuna basınız

HRİSTİYAN OLMAK
nasıl hristiyan olunur Nasıl Hristiyan Olunur? Hristiyan olmak için neler yapmalısınız? sorularına cevaplar için...

HRİSTİYAN GAZETE
hristiyanlık Tüm mezheplerden, tüm etnik kökenlerden, tüm teolojilerden hristiyanlar için haberler, tanıtımlar, duyurular ve arşiv.

HRİSTİYANLIK ARAMA MOTORU
hristiyanlık Tüm mezheplerden, tüm teolojilerden hristiyanlık hakkında makaleler, kitaplar içinde araştırmalar için arama motoru...

İNCİL
incil Tüm Türkçe İncil çevirilerini dipnotlarıyla beraber okuyabilmek ve dinleyebilmek için...

İNCİL .TV
incil Tüm mezheplerden, tüm kiliselerden filmler izlemek için...

Türkçe olarak, Türkiye Hristiyanlık İncil Yahşuah YHVH Tanrı Allah Üçlü Birlik Kuran Muhammed İslamiyet RAB İsa Mesih Hristiyan Katoliklik Ortodoksluk Protestanlık Kutsal Kitap Meryem Ana Kilise Baba Oğul Kutsal Ruh vaftiz iman dua ibadet inanç ruhsal papaz rahip peder papa patrik pastör presbiter katolik ortodoks protestan anglikan luteryen presbiteryen Hristiyan olmak, Türkler, Kürtler, Süryaniler, Asuriler, Keldaniler, Rumlar, Ermeniler, Hristiyanlık ve İncil ile ilgilenenler için bilgiler, chat, sohbet, bedava incil

hristiyan forumincilrab isa mesihhristiyan türkhristiyanlık ve islamiyethristiyanlık ve islamiyethristiyan forumhıristiyanlıkhristiyanlıkincilrab isa mesihhristiyan forumturkish christiansturkish christiansturkish christiansturkish christiansincilhıristiyanlıkrab isa mesih