İmanım ve mükemmel plan

İmanım ve mükemmel plan hristiyanlık incil isa mesih tevrat zebur | HRİSTİYAN FORUM  > Nasıl Hıristiyan oldular? : İmanım ve mükemmel plan konusu 918 kez okundu, 8 kez cevaplandı. En son mesaj Galadriel tarafından gönderildi. İmanım ve mükemmel plan Ben uzun bir süre dinler üzerine araştırma yaptım çok araştırdım.Ben İsa Mesih'i egemen rab olarak kabul ettim tam 3 gün önce sizinle nasıl isa mesih'i kabul ettiğimi paylaşmak istedim.Öncelikle sizinle paylaşmadığım bir rüyamı anlatmak istiyorum.Anlatmamamın nedeni rüyalara pek inandığım söylenemez daha doğrusu anlamının olduğundan emin değildim.Rüyamda bir kilisenin önündeydim kilisenin içinden beyaz giysili yaşlı bir kişi çıktı.Adam'ın giysisinde altın kakmalı bir haç vardı.ben papa'ya benzettim ama yok burda o neden bulunur diye düşündüm.Adam bana sofrayı kurmama yardım edermisin diye sordu.Ben geri adım atıp ve yardım etmedim.Başka insanlar gelip hep birlikte sofrayı kurdular.İçimden keşke bende gitseydim diye geçirdim...bir anda bir otobüsteydim otobüste ezan cd'si taktılar ben ne... İmanım ve mükemmel plan

Geçersiz email adresi kullanan üyelikler, forum sistemi tarafından, otomatik olarak iptal edilir. Üyelik hesabı iptal edilmiş veya şifresini unutmuş üyeler buradan iletişime geçebilirler.

HRİSTİYAN FORUM GİRİŞ
(Kullanıcı adınız)
(Şifreniz)

HEMEN ÜYE OLUN! Üyelerle sohbet etmek, etkinlik duyurularından haberdar olmak, forumda yazışabilmek için sitemize üye olmanız gerekmektedir.

İmanım ve mükemmel plan konusu 918 kez okundu, 8 kez cevaplandı. En son mesaj Galadriel tarafından gönderildi.

İmanım ve mükemmel plan konusuna cevap yazmak için buraya tıklayınız Üyeyseniz öncelikle üye girişi yapınız, üye değilseniz buraya tıklayarak hemen üye olunuz.

Bu konunun diğer sayfaları: 1 2 >

İmanım ve mükemmel plan hristiyanlık incil isa tevrat zebur13-02-09, 22:32
İmanım ve mükemmel plan
Galadriel

Ben uzun bir süre dinler üzerine araştırma yaptım çok araştırdım.Ben İsa Mesih'i egemen rab olarak kabul ettim tam 3 gün önce sizinle nasıl isa mesih'i kabul ettiğimi paylaşmak istedim.Öncelikle sizinle paylaşmadığım bir rüyamı anlatmak istiyorum.Anlatmamamın nedeni rüyalara pek inandığım söylenemez daha doğrusu anlamının olduğundan emin değildim.Rüyamda bir kilisenin önündeydim kilisenin içinden beyaz giysili yaşlı bir kişi çıktı.Adam'ın giysisinde altın kakmalı bir haç vardı.ben papa'ya benzettim ama yok burda o neden bulunur diye düşündüm.Adam bana sofrayı kurmama yardım edermisin diye sordu.Ben geri adım atıp ve yardım etmedim.Başka insanlar gelip hep birlikte sofrayı kurdular.İçimden keşke bende gitseydim diye geçirdim...bir anda bir otobüsteydim otobüste ezan cd'si taktılar ben ne olduğunu sorduğumda bana onun için son kez çalınıyor dediler.Bir anda heryerden çan sesleri yükseldi her taraftan çan sesleri geldi.Dışarıya baktım üçlü beşli gruplar halinde rahipler ve rahibeler geziyorlardı.Neşeyle ilahiler söylüyorlardı.Ben keşke orda olsaydım diye iç geçirdim...sonra uyandım o günüm çok güzel geçmişti yüzümden gülümseme eksik olmadı... yaklaşık 3 hafta sonra arkadaşlarımla kemeraltına ünlü bir kitapçıya gidiyordum,elimde ozaman eski antlaşma yoktu ve gerçekten ihtiyacımda vardı.kemeraltına bu sefer farklı bir yoldan girdik içlere doğru giderken sevdiğim bir kitapın bulunduğu bir kitapçı gördüm.bir anda vitirinde tevrat'ı gördüm o kadar çok sevindim ki anlatamam hemen bir tane aldım ve ne gariptir ki o çok ünlü kitapçıda tevrat yoktu.bu karışık günler içinde en yakın arkadaşımla aram bozuldu.arkadaşım ateisti ve onunla düşünce paylaşırdık şu anda onunla konuşmuyoruz.Ben o gün çok üzüldüm çok ağladım tanrı yalvardım.Ona yalvararak bana nasıl inanmamam gerektiğini öğretmesini istedim.Ve çok uzun süre hiçbirşey olmadığını düşünerek ümitsizliğe kapıldım.Ama plan'ı o kadar mükemmel ki...Davut'un mezmur'unu okurken tamda beni anlatan bir mezmur okuyordum.Mezmur beni okadar çok etkiledi ki ağlamaya başladım,defalarca okudum ve o gece İsa mesih' i kabul ettim.Hayatım o kadar değiştiki anlatamam,o kadar mutluydum ki bu sadece yaşanabilir...Bunu anlatmak ve paylaşmak istedim çünkü çok bunalımlar geçirdim insanlara tartıştım, Tanrı'dan uzakdurmak çok acıydı,defalarca neden diye sordum?ama egemen Rab o kadar güçlü ki beni sınadı ve beni o karanlıklardan çıkardı.Mutluluğum anlatılamaz.ancak hangi kiliseye gideceğimden emindeğilim ama İsa mesih'in bir plan'ı var hepimiz için bu plan mükemmel işliyor.İsa mesih bizi gözetsin

İmanım ve mükemmel plan

İmanım ve mükemmel plan

FORUMA ÜYE OLUN! / HRİSTİYAN OLMAK İSTİYORUM / İmanım ve mükemmel plan

İmanım ve mükemmel plan hristiyanlık incil isa tevrat zebur14-02-09, 01:09
İmanım ve mükemmel plan
KaraYilan

Galiba bu siteye uzun zamandır üyesin. Eğer yanlış hatırlamıyorsam bir arayış içindeydin. Sanırsam senin gbi bir kişi daha var bu sitede. Kullanıcı adı Lamure. Sizi çok benzetiyordum. Ama artık seni aklımda bir imanlı olarak anacağım. Rab'bin kurtuluşunu görmene çok sevindim. O okuduğun Mezmur parçasını bizimle paylaşır mısın? O duyduğun sevinci,mutluluğu anlatamaz insan. Bende 2-3 sene önce yaşamıştı o duygu. Merhamet diye bir kelime vardı onun ne anlama geldiğini ilk defa anlamıştım. Mesih İsa'yı sonunda bulmana çok sevindim. Eğer istersen sizinle görşüp konuşmak isterim. Tanışmak isterseniz benimle irtibata geçin. Sizinle konuşmak beni çok mutlu edecektir.

İmanım ve mükemmel plan

İmanım ve mükemmel plan

İmanım ve mükemmel plan hristiyanlık incil isa tevrat zebur14-02-09, 01:27
İmanım ve mükemmel plan
Galadriel

Ya RAB, öfkeyle azarlama beni,
Gazapla yola getirme.
2 Lütfet bana, ya RAB, bitkinim;
Şifa ver bana, ya RAB, kemiklerim sızlıyor,
3 Çok acı çekiyorum.
Ah, ya RAB!
Ne zamana dek sürecek bu?
4 Gel, ya RAB, kurtar beni,
Yardım et sevginden dolayı.
5 Çünkü ölüler arasında kimse seni anmaz,
Kim şükür sunar sana ölüler diyarından?
6 İnleye inleye bittim,
Döşeğim su içinde bütün gece ağlamaktan,
Yatağım sırılsıklam gözyaşlarımdan.
7 Kederden gözlerimin feri sönüyor,
Zayıflıyor gözlerim düşmanlarım yüzünden.
8 Ey suç işleyenler,
Uzak durun benden,
Çünkü RAB ağlayışımı işitti.
9 Yalvarışımı duydu,
Duamı kabul etti.
10 Bütün düşmanlarım utanacak,
Hepsini dehşet saracak,
Ansızın geri dönecekler utanç içinde.

Beni çok etkilemişti bu mezmur,oğul olduğunu anlamak onunla bütün olduğunu sevgiyle bütünleştiğini anlamak ne mutlu!
Elbette sizinle görüşmek isterim,Bir kardeşle konuşmaktan daha güzel ne olabilirki?
YHVH daima bizi sevgiyle sarsın

İmanım ve mükemmel plan

İmanım ve mükemmel plan

İmanım ve mükemmel plan hristiyanlık incil isa tevrat zebur14-02-09, 03:55
İmanım ve mükemmel plan
tizciano

Sevgili Galadriel kardeşim,

Rab' bin sana gösterdiği lütuftan dolayı O' na övgüler olsun..Sana yaptıklarından dolayı Rabbbimiz ve Kurtarıcımız olan İsa Mesih' e hamdolsun! Bundan sonraki günlerinde de Rabbin lütfu ve merhameti seninle olsun, seni ve hepimizi imanda olgunlaştırsın..

Sana esenlik olsun kardeşim..

İsa Mesih' in yüce adıyla amin!

İmanım ve mükemmel plan

İmanım ve mükemmel plan

İmanım ve mükemmel plan hristiyanlık incil isa tevrat zebur14-02-09, 12:10
İmanım ve mükemmel plan
Galadriel

Amin kardeşim,bu güzel duanız için de teşekkür ederim.

İmanım ve mükemmel plan

İmanım ve mükemmel plan

İmanım ve mükemmel plan konusuna cevap yazmak için buraya tıklayınız Üyeyseniz öncelikle üye girişi yapınız, üye değilseniz buraya tıklayarak hemen üye olunuz.

Bu konunun diğer sayfaları: 1 2 >  

İmanım ve mükemmel plan konusuna benzer konular;

İmanım azalıyor Selam herkese! Arkadaşlar son zamanlarda imanım bayağı düştü, biliyorum iman edeli daha 2-3 ay oldu ama çok ciddi bir inançsızlık oldu birden. İlkten ateizme sonradan tekrar islama yöneldim hafiften. Yardımlarınıza ihtiyacım var internette okuduğum bazı şeyler islama yönlendiriyo beni. Hani şu medyumlara baş vuruyolar filan duaları kabul oluyo o tarz şeyler fena etkiliyor beni.

İsa Mesih'e İmanım Merhabalar; Bugün benim için çok önemli olan birşeyi paylaşmak için yazıyorum.. Son 1 yıldır yoğun ve ciddi bir istekle Hristiyanlığı, Hristiyan inancını ve İsa Mesih'i araştırıyordum.. İçimde herzaman küçük yaşlardan beri tanımlayamadığım büyük bir yakınlık vardı. (Şuan 25 yaşında bir bayanım.) Bu istek ile çeşitli Hristiyan Forum sitelerine aynı nickle üye oldum ve bol bol okudum, araştırdım. Bununla kalmadım, İstanbuldaki çeşitli kiliselerle ve Hristiyan gençlik grupları ile iletişime geçtim. Araştırma yapıyorum, anlamak istiyorum, size katılabilir miyim diye sordum. İnanır mısınız, gelen cevaplar okadar içtendi ki, sizi aramızda görmekten büyük mutluluk duyarız, lütfen bizimle olun, bütün sorularınıza açığız gibi cevaplar karşısında inanılmaz mutlu oldum. En sonunda evime...

HRİSTİYANFORUM @ YOUTUBE
Altyazılı videolarda Türkçe altyazıyı görebilmek için videonun alt satırındaki CC tuşuna basınız

HRİSTİYAN OLMAK
nasıl hristiyan olunur Nasıl Hristiyan Olunur? Hristiyan olmak için neler yapmalısınız? sorularına cevaplar için...

HRİSTİYAN GAZETE
hristiyanlık Tüm mezheplerden, tüm etnik kökenlerden, tüm teolojilerden hristiyanlar için haberler, tanıtımlar, duyurular ve arşiv.

HRİSTİYANLIK ARAMA MOTORU
hristiyanlık Tüm mezheplerden, tüm teolojilerden hristiyanlık hakkında makaleler, kitaplar içinde araştırmalar için arama motoru...

İNCİL
incil Tüm Türkçe İncil çevirilerini dipnotlarıyla beraber okuyabilmek ve dinleyebilmek için...

İNCİL .TV
incil Tüm mezheplerden, tüm kiliselerden filmler izlemek için...

Türkçe olarak, Türkiye Hristiyanlık İncil Yahşuah YHVH Tanrı Allah Üçlü Birlik Kuran Muhammed İslamiyet RAB İsa Mesih Hristiyan Katoliklik Ortodoksluk Protestanlık Kutsal Kitap Meryem Ana Kilise Baba Oğul Kutsal Ruh vaftiz iman dua ibadet inanç ruhsal papaz rahip peder papa patrik pastör presbiter katolik ortodoks protestan anglikan luteryen presbiteryen Hristiyan olmak, Türkler, Kürtler, Süryaniler, Asuriler, Keldaniler, Rumlar, Ermeniler, Hristiyanlık ve İncil ile ilgilenenler için bilgiler, chat, sohbet, bedava incil

hristiyan forumincilrab isa mesihhristiyan türkhristiyanlık ve islamiyethristiyanlık ve islamiyethristiyan forumhıristiyanlıkhristiyanlıkincilrab isa mesihhristiyan forumturkish christiansturkish christiansturkish christiansturkish christiansincilhıristiyanlıkrab isa mesih