Korktum, ama İsa beni buldu! - Sayfa 2

hristiyanlık incil isa mesih tevrat zebur | HRİSTİYAN FORUM  > Hristiyan olmak > Nasıl Hıristiyan oldular? : Korktum, ama İsa beni buldu! - Sayfa 2

HRİSTİYAN FORUM'A ÜYE OLUN! Hristiyan üyelerle sohbet etmek, etkinlik duyurularından haberdar olmak, forumda yazışabilmek için sitemize üye olmanız gerekmektedir.

HRİSTİYAN FORUM GİRİŞ
(Kullanıcı adınız)
(Şifreniz)

Bu konuya cevap yazmak için buraya tıklayınız

hristiyanlık
Stanley Nickholas Stone

Korktum, ama İsa beni buldu!

Buğra kardeşim.. Ben'im yaşım küçük belki okumuşsundur.. Reşit olmadığım için ayin'e katılamıyorum. (Bir Hristiyanlık sitesi bana bu bilgiyi verdi ve çok kötü yıkıldım) Onun için pazarları gidemiyorum. Ama sık sık hafta içi gidiyorum. :)

Alirıza kardeşim.. kiliseleri taş duvar olarak algılanmaması gerektiğini biliyorum :) o konuları çok okudum.. :). Yine de teşekkür ederim.
Sevgiyle kalın..

hristiyanlık
kbugra

Stanley Nickholas Stone
Buğra kardeşim.. Ben'im yaşım küçük belki okumuşsundur.. Reşit olmadığım için ayin'e katılamıyorum. (Bir Hristiyanlık sitesi bana bu bilgiyi verdi ve çok kötü yıkıldım) Onun için pazarları gidemiyorum. Ama sık sık hafta içi gidiyorum. :)

Alirıza kardeşim.. kiliseleri taş duvar olarak algılanmaması gerektiğini biliyorum :) o konuları çok okudum.. :). Yine de teşekkür ederim.
Sevgiyle kalın..
oğuz kardeşim ben de 17 yaşındayım ve pazarları ayine katılabiliyorum. bu bizlerim mesih uğruna dua etmemize engel değildir. hatta sent antuan kilisemizde yani bizim kilisemizde asla. kapı her gelene açıktır. istersen bu pazar ingilizce ayine katılabiliriz. benim için seninle konuşmak bir onur olur. ayrıca ben de senin geçtiğin yollardan geçtim sakın korkma rabbe yakar o senin yanında her zaman.... yönetime mail atarsan sana mail adresimi iletebilirlerse daha ii olur daha yakından konuşabiliriz. bunu yönetime maille bildirmeyi unutma....

"1.Ko.1: 30 Ama siz Tanrı sayesinde Mesih İsa'dasınız. O bizim için tanrısal bilgelik, doğruluk, kutsallık ve kurtuluş oldu."

hristiyanlık
Stanley Nickholas Stone

Ben.. Bunu nasıl yapacağımı bilmiyorum; Siz mesaj yollasanız.. ya da Ave Mater arkadaşımızdan alsanız.. Hristiyan Forum'un facebook sayfasında bulunuyorum. Soy adım Mc'Alan ordan bakabilirsiniz..

Ailem haftasonu evde olduklarından pek pazarları gitme fırsatım olmuyor ama bir pazar deneyeceğim. Ve ayinlerin nasıl yapıldığını bilmediğimden çekiniyorum.. :(

Yönetim Notu: Emailiniz kbugra isimli üyeye iletildi.

hristiyanlık
kbugra

Stanley Nickholas Stone
Ben.. Bunu nasıl yapacağımı bilmiyorum; Siz mesaj yollasanız.. ya da Ave Mater arkadaşımızdan alsanız.. Hristiyan Forum'un facebook sayfasında bulunuyorum. Soy adım Mc'Alan ordan bakabilirsiniz..

Ailem haftasonu evde olduklarından pek pazarları gitme fırsatım olmuyor ama bir pazar deneyeceğim. Ve ayinlerin nasıl yapıldığını bilmediğimden çekiniyorum.. :(

Yönetim Notu: Emailiniz kbugra isimli üyeye iletildi.
oğuz kardeşim mailine msj attım yonetimede sonsuz teşekkürler

"1.Ko.1: 30 Ama siz Tanrı sayesinde Mesih İsa'dasınız. O bizim için tanrısal bilgelik, doğruluk, kutsallık ve kurtuluş oldu."

Bu konuya cevap yazmak için buraya tıklayınız

Korktum, ama İsa beni buldu! konusuna benzer konular;

RAB beni sınıyor sanırım Merahaba kardeşlerim. Birkaç gündür kötü şeyler yaşıyorum. Ve bu yaşadıklarıma yorum yapmakta biraz zorlanıyorum. Uzun zamandır arayış içerisindeydim. Çok ama çok uzun bir zamandır. Ve 2 hafta önce birden anlam veremediğim bir şekilde Hristiyanlığı öğrenmeyi ve bir Hristiyan olmayı istedim. Ve ciddi bir şekilde karar verdim (Gençlik hevesi değil, yetişkinim ve geçen seneden beri istiyorum aslında fakat bazı büyük engeller vardı.). Ertesi sabah hemen şehrimdeki kiliseyi arayıp rahiple görüştüm. Ekim ayında kiliseye gideceğim ve tam anlamıyla bir Hristiyan olmak için katekümen eğitimime başlayacağım. Şu anda elimden geldiği kadar imanlı olmaya çalışıyorum. Ancak bu yaşadığım kötü olaylar da 2 haftadır oluyor. Bugün bir nevi hırsızlık olayı...

Beni lütfen dualarınızda anın Kardeşler, Ailevi ve maddi sorunlar her geçen gün şiddetini arttırarak devam ediyor. Lütfen sıkıntılarımdan kurtulmam ve doğru kararları vermem için bana dua eder misiniz?

Beni dualarınızdan mahrum etmeyin... Sınavlarım başlamak üzre lütfen beni dualarınızdan mahrum etmeyin bu sınavlar bittiğinde asıl sınavım sene sonunda lütfen benim için dua edin... Yüce Rab hepinizi bereketlesin... AMİN...

Rab Benide Buldu. Merhaba arkadaşlar ben hristiyanforumu uzun zamandir takip ediyorum ayni proflimde deil tabiki diyer profilim arkadaşlarim tarafindan fark edildi. Hemen önlem aldim Uzun zamandir hiçbirşeye katilim göstermedim. ama artık göstermeye kara verdim. Ben temmuz ayinin başinda iman ettim. İmanli kardeslerle e-maillerle yardimlaştim. 15 yaşimdayim . koyu müslüman aileden geliyorum. imanimi onlara açıklayamiyorum. birkereye konusunu açtigimda. Aşırı tepki gördüm. herşey 1 yıl önce yazin kiliseye girmemle başladi. hristiyanlik hakkinda hiçbir bilgim yoktu (kilisenin adini tam bilemiyorum istanbul taksimde) mum diktim çıktım. oraya neden geldimiz hakkimda hiçbir bilgim yoktu. istanbuldan dönünce araştirmaya başladim bunu bagzi...

Rab beni affedermi :( :( Sevgili arkadaslar Cok kotu birsey yaptim kendime bir an engel olamadim ve suan bundan cok utaniorum ve bunu yaptigim icin nefret ediyorum kendimden :( Tovbe ettim ve af diledim Tanri dan ama acaba beni affedermi :( cok zor durumdayım lutfen yardim edin :( :( :(

Şu anda bulunduğunuz sayfa: hristiyanlık incil isa mesih tevrat zebur | HRİSTİYAN FORUM  > Hristiyan olmak > Nasıl Hıristiyan oldular? : 2- Korktum, ama İsa beni buldu! - Sayfa 2

Click "Give Now", then choose "Turkey"

(Tax-Deductible for US Citizens)

Türkçe olarak, Türkiye Hristiyanlık İncil Yahşuah YHVH Tanrı Allah Üçlü Birlik Kuran Muhammed İslamiyet RAB İsa Mesih Hristiyan Katoliklik Ortodoksluk Protestanlık Kutsal Kitap Meryem Ana Kilise Baba Oğul Kutsal Ruh, Türkler, Kürtler, Süryaniler, Asuriler, Keldaniler, Rumlar, Ermeniler, Hristiyanlık ile ilgilenenler için bilgiler

| HRİSTİYANLIK ARAMA MOTORU | İNCİL | İNCİL .TV | HRİSTİYAN GAZETE | HRİSTİYAN OLMAK | HRİSTİYAN CHAT | HRİSTİYAN FORUM FACEBOOK | HRİSTİYAN FORUM TWITTER | HRİSTİYAN FORUM YOUTUBE | BEDAVA İNCİL |

GÜNLÜK BÜLTEN EMAİL ABONELİĞİ
hristiyanlık Email adresinizi yukarıdaki kutucuğa yazıp "abone ol" tuşuna basınız, açılan pencerede göreceğiniz harfleri yazıp onaylayınız. Daha sonra email adresinize gelecek emaildeki linke tıklayınız

Türkçe olarak, Türkiye Hristiyanlık İncil Yahşuah YHVH Tanrı Allah Üçlü Birlik Kuran Muhammed İslamiyet RAB İsa Mesih Hristiyan Katoliklik Ortodoksluk Protestanlık Kutsal Kitap Meryem Ana Kilise Baba Oğul Kutsal Ruh, Türkler, Kürtler, Süryaniler, Asuriler, Keldaniler, Rumlar, Ermeniler, Hristiyanlık ile ilgilenenler için bilgiler