Stanley Nickholas Stone
Korktum, ama İsa beni buldu!
Buğra kardeşim.. Ben'im yaşım küçük belki okumuşsundur.. Reşit olmadığım için ayin'e katılamıyorum. (Bir Hristiyanlık sitesi bana bu bilgiyi verdi ve çok kötü yıkıldım) Onun için pazarları gidemiyorum. Ama sık sık hafta içi gidiyorum. :)
Alirıza kardeşim.. kiliseleri taş duvar olarak algılanmaması gerektiğini biliyorum :) o konuları çok okudum.. :). Yine de teşekkür ederim.
Sevgiyle kalın..
kbugra
|
|
Stanley Nickholas Stone
|
Buğra kardeşim.. Ben'im yaşım küçük belki okumuşsundur.. Reşit olmadığım için ayin'e katılamıyorum. (Bir Hristiyanlık sitesi bana bu bilgiyi verdi ve çok kötü yıkıldım) Onun için pazarları gidemiyorum. Ama sık sık hafta içi gidiyorum. :)
Alirıza kardeşim.. kiliseleri taş duvar olarak algılanmaması gerektiğini biliyorum :) o konuları çok okudum.. :). Yine de teşekkür ederim.
Sevgiyle kalın..
|
oğuz kardeşim ben de 17 yaşındayım ve pazarları ayine katılabiliyorum. bu bizlerim mesih uğruna dua etmemize engel değildir. hatta sent antuan kilisemizde yani bizim kilisemizde asla. kapı her gelene açıktır. istersen bu pazar ingilizce ayine katılabiliriz. benim için seninle konuşmak bir onur olur. ayrıca ben de senin geçtiğin yollardan geçtim sakın korkma rabbe yakar o senin yanında her zaman.... yönetime mail atarsan sana mail adresimi iletebilirlerse daha ii olur daha yakından konuşabiliriz. bunu yönetime maille bildirmeyi unutma....
"1.Ko.1: 30 Ama siz Tanrı sayesinde Mesih İsa'dasınız. O bizim için tanrısal bilgelik, doğruluk, kutsallık ve kurtuluş oldu."
Stanley Nickholas Stone
Ben.. Bunu nasıl yapacağımı bilmiyorum; Siz mesaj yollasanız.. ya da Ave Mater arkadaşımızdan alsanız.. Hristiyan Forum'un facebook sayfasında bulunuyorum. Soy adım Mc'Alan ordan bakabilirsiniz..
Ailem haftasonu evde olduklarından pek pazarları gitme fırsatım olmuyor ama bir pazar deneyeceğim. Ve ayinlerin nasıl yapıldığını bilmediğimden çekiniyorum.. :(
Yönetim Notu: Emailiniz kbugra isimli üyeye iletildi.
kbugra
|
|
Stanley Nickholas Stone
|
Ben.. Bunu nasıl yapacağımı bilmiyorum; Siz mesaj yollasanız.. ya da Ave Mater arkadaşımızdan alsanız.. Hristiyan Forum'un facebook sayfasında bulunuyorum. Soy adım Mc'Alan ordan bakabilirsiniz..
Ailem haftasonu evde olduklarından pek pazarları gitme fırsatım olmuyor ama bir pazar deneyeceğim. Ve ayinlerin nasıl yapıldığını bilmediğimden çekiniyorum.. :(
Yönetim Notu: Emailiniz kbugra isimli üyeye iletildi.
|
oğuz kardeşim mailine msj attım yonetimede sonsuz teşekkürler
"1.Ko.1: 30 Ama siz Tanrı sayesinde Mesih İsa'dasınız. O bizim için tanrısal bilgelik, doğruluk, kutsallık ve kurtuluş oldu."
GÜNLÜK BÜLTEN EMAİL ABONELİĞİ

Email adresinizi yukarıdaki kutucuğa yazıp "abone ol" tuşuna basınız, açılan pencerede göreceğiniz harfleri yazıp onaylayınız. Daha sonra email adresinize gelecek emaildeki linke tıklayınız
Türkçe olarak, Türkiye Hristiyanlık İncil Yahşuah YHVH Tanrı Allah Üçlü Birlik Kuran Muhammed İslamiyet RAB İsa Mesih Hristiyan Katoliklik Ortodoksluk Protestanlık Kutsal Kitap Meryem Ana Kilise Baba Oğul Kutsal Ruh, Türkler, Kürtler, Süryaniler, Asuriler, Keldaniler, Rumlar, Ermeniler, Hristiyanlık ile ilgilenenler için bilgiler