Koyu muslumandim, HristiyanForum'a girip teblig yapanlardandim

Koyu muslumandim, HristiyanForum'a girip teblig yapanlardandim hristiyanlık incil isa mesih tevrat zebur | HRİSTİYAN FORUM  > Nasıl Hıristiyan oldular? : Koyu muslumandim, HristiyanForum'a girip teblig yapanlardandim konusu 1216 kez okundu, 4 kez cevaplandı. En son mesaj MR.CAGE tarafından gönderildi. Koyu muslumandim, HristiyanForum'a girip teblig yapanlardandim http://www.forumturkiye.com/showpost.php?p=1645956&postcount=566 Koyu muslumandim, HristiyanForum'a girip teblig yapanlardandim

Geçersiz email adresi kullanan üyelikler, forum sistemi tarafından, otomatik olarak iptal edilir. Üyelik hesabı iptal edilmiş veya şifresini unutmuş üyeler buradan iletişime geçebilirler.

HRİSTİYAN FORUM GİRİŞ
(Kullanıcı adınız)
(Şifreniz)

HEMEN ÜYE OLUN! Üyelerle sohbet etmek, etkinlik duyurularından haberdar olmak, forumda yazışabilmek için sitemize üye olmanız gerekmektedir.

Koyu muslumandim, HristiyanForum'a girip teblig yapanlardandim konusu 1216 kez okundu, 4 kez cevaplandı. En son mesaj MR.CAGE tarafından gönderildi.

Koyu muslumandim, HristiyanForum'a girip teblig yapanlardandim konusuna cevap yazmak için buraya tıklayınız Üyeyseniz öncelikle üye girişi yapınız, üye değilseniz buraya tıklayarak hemen üye olunuz.

Koyu muslumandim, HristiyanForum'a girip teblig yapanlardandim hristiyanlık incil isa tevrat zebur25-01-09, 02:09
admin1 Ken Block

http://www.forumturkiye.com/showpost...&postcount=566
Alıntı:
Incil gunun degerlerine gore duzenlenmis diyor,Ortada kanit yok,Bende senin gibiydim ugur,Koyu muslumandim,HristiyanForu m'a girip teblig yapanlardanim,Hatta abartarak laf atanlardanim,Ama gozlerim kor degildi,Biraz arastirma ile senin gibi dusundugum bilgileri kafamda sildim.Mantikli yazilardi,Gercekten on yargisiz okudum ve anladim,Ayrica online oyunlarda ingilizlerin kanalina girip kufredenlerdenim,Ama 13 yasinda geldim ve dogruyu buldum,Irkcilik yapmiyorum artik,Pismanim,Tanri'ya dua ettim her gun bana dogru yolu gostermesi icin,Ve her sey Taksim'de oldu,Hristiyanlikla Taksim'deki Kilise'ye tesadufen girmemle basladi.Daha bir cok mucize gosterdi bana Tanri,Ve ben artik kendi ayaklarim uzerindeyim,Her seyi Tanri'ya birakmiyorum artik,Her sey bana bagli,Ama onun varligina inaniyorum.Kutsal Kitab'i okuyorum,Hristiyan olmayan birisi bile Kutsal Kitab'i okumaktan zevk alir.Tabi onyargisiz olan biri.Onyargili olan gordugu hic birsey onu tatmin etmez.

Bunun icin bana Incil gunumuze gore duzenlendi deme,Kanitlar vermedigimizden yakiniyorsun,Sen tez atip kaciyorsun,Durumun daha kotu,Tanri'nin esenligi uzerinde olsun ben konudan cekiliyorum,Kanitlar ile konusmuyorsun.

FORUMA ÜYE OLUN! / HRİSTİYAN OLMAK İSTİYORUM / Koyu muslumandim, HristiyanForum'a girip teblig yapanlardandim

Koyu muslumandim, HristiyanForum'a girip teblig yapanlardandim hristiyanlık incil isa tevrat zebur25-01-09, 13:12
ffffffffffffffffffffffffffff

Çocuğa çok sataşmışlar, biraz destek olayım dedim ama benide atacaklar sanırım :)

Herkesin çok geçmeden doğru yolu bulabilmesi dileğiyle.

FORUMA ÜYE OLUN! / HRİSTİYAN OLMAK İSTİYORUM / Koyu muslumandim, HristiyanForum'a girip teblig yapanlardandim

Koyu muslumandim, HristiyanForum'a girip teblig yapanlardandim hristiyanlık incil isa tevrat zebur26-01-09, 19:45
spranos

Rab'in mucizesi.

Koyu muslumandim, HristiyanForum'a girip teblig yapanlardandim hristiyanlık incil isa tevrat zebur28-01-09, 23:15
nereden nereye

13 yaşında bu olgunluğua erişebilmeniz şaşırttı doğrusu

Koyu muslumandim, HristiyanForum'a girip teblig yapanlardandim hristiyanlık incil isa tevrat zebur09-02-09, 15:37
MR.CAGE

Zararın neresinden dönerseniz kardır.Sizin için sevindim.Rab yüreğinize dokunsun.Bereketlesin.

Koyu muslumandim, HristiyanForum'a girip teblig yapanlardandim konusuna cevap yazmak için buraya tıklayınız Üyeyseniz öncelikle üye girişi yapınız, üye değilseniz buraya tıklayarak hemen üye olunuz.

HRİSTİYANFORUM @ YOUTUBE
Altyazılı videolarda Türkçe altyazıyı görebilmek için videonun alt satırındaki CC tuşuna basınız

HRİSTİYAN OLMAK
nasıl hristiyan olunur Nasıl Hristiyan Olunur? Hristiyan olmak için neler yapmalısınız? sorularına cevaplar için...

HRİSTİYAN GAZETE
hristiyanlık Tüm mezheplerden, tüm etnik kökenlerden, tüm teolojilerden hristiyanlar için haberler, tanıtımlar, duyurular ve arşiv.

HRİSTİYANLIK ARAMA MOTORU
hristiyanlık Tüm mezheplerden, tüm teolojilerden hristiyanlık hakkında makaleler, kitaplar içinde araştırmalar için arama motoru...

İNCİL
incil Tüm Türkçe İncil çevirilerini dipnotlarıyla beraber okuyabilmek ve dinleyebilmek için...

İNCİL .TV
incil Tüm mezheplerden, tüm kiliselerden filmler izlemek için...

Türkçe olarak, Türkiye Hristiyanlık İncil Yahşuah YHVH Tanrı Allah Üçlü Birlik Kuran Muhammed İslamiyet RAB İsa Mesih Hristiyan Katoliklik Ortodoksluk Protestanlık Kutsal Kitap Meryem Ana Kilise Baba Oğul Kutsal Ruh vaftiz iman dua ibadet inanç ruhsal papaz rahip peder papa patrik pastör presbiter katolik ortodoks protestan anglikan luteryen presbiteryen Hristiyan olmak, Türkler, Kürtler, Süryaniler, Asuriler, Keldaniler, Rumlar, Ermeniler, Hristiyanlık ve İncil ile ilgilenenler için bilgiler, chat, sohbet, bedava incil

hristiyan forumincilrab isa mesihhristiyan türkhristiyanlık ve islamiyethristiyanlık ve islamiyethristiyan forumhıristiyanlıkhristiyanlıkincilrab isa mesihhristiyan forumturkish christiansturkish christiansturkish christiansturkish christiansincilhıristiyanlıkrab isa mesih