Levent'in tanıklığı konusu
3661 kez okundu,
10 kez cevaplandı. En son mesaj
levent islek tarafından gönderildi.
Levent'in tanıklığı konusuna cevap yazmak için buraya tıklayınız
Üyeyseniz öncelikle üye girişi yapınız, üye değilseniz
buraya tıklayarak hemen üye olunuz.
Bu konunun diğer sayfaları:
1
2 3
>

11-03-08, 11:20
levent islek
Arkadaşlar benim çocukluğum çok zor şartlarda geçti.İman etmeden önce hiç ailem olmadı.Baba sevgiside görmedim.Hayatım hep yalnızlıkla geçti.Son Buyruk kilisesine beni kutsal ruh getirdi.Burası bana çok yakın olduğu halde daha önce hiç gelmemiştim.Kilisemizin kapısından içeriye girdiğimde kendimi sıcak bir yuvanın içinde hissettim.Tanrımız Rab Mesih İsa bana babalık etti.Onun için şu an aranızdayım.İman etmeden önce kendimi çok yalnız hissediyordum.İşyerime gittiğimde perdeleri kapatıp hüngür hüngür ağlıyordum.Ken kendime ben bunları hak etmedim diyordum.İman ettikten sonra hayatım değişti.artık akşamları hiç ağlamıyordum.Kendimi hiç yalnız hissetmiyordum.Çünkü Tanrımız Mesih İsa hep benimle birlikteydi.Sanki içimde bir ışık doğmuştu.Yalnızlık duygusu içimden kaçıp gitti.Artık benimde tanrım vardı.Yalnız değildim.Kendime güvende kazandırmıştı.İçimdeki tedirginliklerde yok olmuştu.Sanki yeniden doğmuş gibiydim.Ayrıca burada hayatım boyunca arayıpta bulamadığım bir aileye sahip olmuştum.Bunlar benim hayel bile edemiyeceğim bereketlerdi.ayrıca benim kitaplarım var tercüme edilsin ve düzenlensin diye birisine vermiştim.öğrendiğime göre tercüme edecek olan kişi yayın evlerine satmaya çalışıyormuş.tabi bu duruma çok kızdım.ama tanrımız bana öyle çok sabır verdiki bu kişiye zarar vermedim.bu durum yüzünden çok zor durumdayım.her gün dükkanıma gelip çayımıda içiyor. genede ona kırıcı davranmıyorum.ben bile tanrımızın bana lutfettiği sabıra hayret ediyorum.bu olaylar vaftiz olmadan üç gün önce başıma geldi. sanırım şeytan beni vaz geçirmeye çalıştı.fakat rab isa onu kovmama yardım etti.
tanrımız rab Mesih isa hepinize esenlik versin,bereketlesin.
Levent'in tanıklığı
FORUMA ÜYE OLUN! /
HRİSTİYAN OLMAK İSTİYORUM /
Levent'in tanıklığı

02-05-08, 23:48
levent islek
İLK TANIKLIĞIM
Türkiyede doğduğum için sanki müslüman olarak damgalanmıştım.çocukken her gece rüyalar görürdüm.rüyamda başıma hep koca koca taşlar dökülürdü.Geceleri korkuyla uykumdan sıçrardım.bütün bu korkulu rüyaların müslümanlığın verdiği yanlış ve ürkütücü psikolojik baskılardan olduğunu düşünüyordum.Müslümanlık rüyalarıma bile ürkütücü olarak giriyordu.yavaş yavaş müslümanlıktan kaçmaya başladım.Artık müslüman değilim diyebiliyordum.
Fakat müslümanlık, yaşadığım çevreden dolayı beni esir almıştı.Sanki dört duvar arasında suçsuz yere mahkum olmuştum.
Etrafımdaki baskılardan dolayı müslümanlık zincirlerinden bir türlü kurtulamıyordum.Sadece kendi kendime müslüman değilim deyip kendime moral verebiliyordum.
Bu şekilde yıllar birbirini kovaladı.1990 yılında Amerikadayken geceleri bir tır firmasında çalışmaya başlamıştım.Burada garaja giren-çıkan tırların notlarını tutuyordum.bazen gece geç saatlerde işler yavaş oluyordu.Garaja fazla tır girip çıkmıyordu Böyle zamanlarda kulübemde oturur vaziyette uyuklamaya çalışıyordum.Ama bu düşündüğünüz uyku hali değildi.Yarı tedirginlik altında şekerleme yapıyordum.Sizin anlıyacağınız sadece dinleniyordum.Sinek bile uçsa hemen oturduğum yerden kalkacak vaziyetteydim.
Bir gece saat 3-4 civarında sandalyemde oturur vaziyette gözlerimi dinlendirirken gözlerimin önünde büyük bir ışık gördüm.Gecenin geç saatleri olduğu halde sanki aydınlık hakim olmuştuışığın içinden bir ses oğlum sen içini ferah tut sana esenlik verdim dedi.Çok şaşırmıştım.Herhalde hayel görüyorum diye düşünüp gözlerimi açtım.gözlerim açık olduğu halde büyük bir ışık hala önümdeydi.Sonra ışık yok oldu.
O gece içimi çok büyük bir ferahlık doldurmuştu.Kendimi hiç bu kadar rahat hissetmemiştim.Sanki bulutlarda uçuyor gibiydim.Sabah mesai saatim bitince bir dinnera gittim.dinner en çok gidilen lokanta oluyor.Orada kahvaltı ederken yanıma bir arkadaşım geldi.Arkadaşıma gece gördüğüm ışığı anlattım.o da çok şaşırmıştı. İstersen gel bugün kiliseye gidelim dedim.o gün arkadaşımla birlikte şehir merkezindeki bir kiliseye gittik.Bu gittiğimiz kilisede bizi çok iyi karşıladılar. bize birkaç gün ders görmemiz gerektiğini söylediler.
Fakat birkaç gün sonra tekrar İstanbula dönmek zorunda kaldım.Orada bile müslümanlık şeytanları yakamı bırakmadı yani bana engel olmuştu.Bu şekilde tekrar aradan yıllar geçti.Sonunda beni kutsal ruh kurtardı. Kendimi Son Buyruk kilisesinde buldum.Gerisini sizde biliyorsunuz.
Tanrımız Rab Mesih İsa hepimizi bereketlesin,herkeze sağlık -şifa versin tanrımız öyle bir tanrıki sevgisi şefkati asla bitmez.Bütün esenlikler sizlerle olsun Tanrımız Rab Mesih adına,Amin.
Levent'in tanıklığı
FORUMA ÜYE OLUN! /
Levent'in tanıklığı

04-05-08, 14:35
Emre-istanbul
evet bu tür olaylar bende yaşadım.
Levent'in tanıklığı
FORUMA ÜYE OLUN! /
Levent'in tanıklığı

07-10-08, 21:42
SeLyn..!
Evet sen haklısın ama müslümanlık şeytanları demen yanlış bence...Ben hiç gitmedim kiliseye ... gidememde . bulunduğum ilde kilise yok en azından çalışır vaziyette yok samsunda var ama yaşımdan dolayı ...şuanda
incil okumaktan başka bişe yapamıyorum maalesef...
Levent'in tanıklığı
FORUMA ÜYE OLUN! /
Levent'in tanıklığı

08-10-08, 00:20
Anastasia
|
|
SeLyn..!
|
|
.şuanda incil okumaktan başka bişe yapamıyorum maalesef...
|
Kardesim, Rab'be seslenin:
http://www.oodegr.com/tourkika/pater...ou_neilou1.htm
Levent'in tanıklığı
FORUMA ÜYE OLUN! /
Levent'in tanıklığı
Levent'in tanıklığı konusuna cevap yazmak için buraya tıklayınız Üyeyseniz öncelikle üye girişi yapınız, üye değilseniz
buraya tıklayarak hemen üye olunuz.
Bu konunun diğer sayfaları:
1
2 3
>
Türkçe olarak, Türkiye
Hristiyanlık İncil Yahşuah YHVH Tanrı Allah Üçlü Birlik Kuran Muhammed İslamiyet RAB İsa Mesih Hristiyan Katoliklik Ortodoksluk Protestanlık Kutsal Kitap Meryem Ana Kilise Baba Oğul Kutsal Ruh vaftiz iman dua ibadet inanç ruhsal papaz rahip peder papa patrik pastör presbiter katolik ortodoks protestan anglikan luteryen presbiteryen
Hristiyan olmak,
Türkler, Kürtler, Süryaniler, Asuriler, Keldaniler, Rumlar, Ermeniler,
Hristiyanlık ve
İncil ile ilgilenenler için bilgiler, chat,
sohbet,
bedava incil