|
|
Onuris
|
Merhaba .. Rabbın ışığı üzerinizde olsun.
Ben 17 yaşındayım ve müslüman bir ailedenim.. Benim hikayem bundan yıllar önce ailemle bir kiliseye girmemle başladı. Kiliseye girdiğimizde içimden biri sanki bana işte aradığın yer burası doğru yerdesin dedi. Ve bir garip olmuştum. Sanki birileri benim oraya gitmemi bekliyormuş gibi. Herneyse yıllar sonra müslümanlıktan uzaklaştığım ve inanmadığımdan dolayı diğer dinlere yöneldim.. Ateizm, Deizm, hatta satanizme kadar bir çok düşünce ve dinde araştırma yaptım ve bazılarının arasınada katıldım ancak hiç biri içimdeki o tarifsiz boşluğu doldurmadı. Müslümanlığı araştırdıkça kuran okudukça inancım dahada zayıflıyordu herşey herkes saçma geliyordu ve gerçekten bir zamanlar ateist olarak gezdim.. Daha sonra bir gün gene bir kilisenin önünden geçiyordum bir kız arkadaşımla beraber ve bana girip mum yakıp dilek dilememizi istedi. Başlarda çekinmiştim ancak girip dilek diledikten sonra bir mutlu oldum değişikti. Sonraları rasladığım bütün kiliselere girdim mum yakıp dilek diledim vs. En sonunda Hristiyanlığı araştırmaya başladım Mesih İsa'ya yaklaştıkça içimi bir huzur ve sevgi kaplıyordu. Gün geçtikçe ona inanmaktan daha çok mutluluk duyuyordum. Ve Mesih i daha iyi tanıdıkça daha çok sevmeye başladım ve doğru yerde olduğumun sonunda farkına varmıştım ve sonunda tam anlamıyla iman ettim.. ' Çünkü her dileyen alır, arayan bulur, kapı çalana açılır ' ..
|
Kardeşim RAB seni bereketlesin;sana sözlerini anlaman için bilgelik ruhu versin.
Esenlikler