Arşiv Sayfa 7 / Nasıl Hristiyan Oldum.. - Sayfa 7

Arşiv Sayfa 7 Nasıl Hristiyan Oldum.. hristiyanlık incil isa mesih tevrat zebur | HRİSTİYAN FORUM  > Nasıl Hıristiyan oldular? : Nasıl Hristiyan Oldum.. - Sayfa 7 konusu 8624 kez okundu, 33 kez cevaplandı. En son mesaj Y U H A N N A tarafından gönderildi. Nasıl Hristiyan Oldum.. Merhaba .. Rabbın ışığı üzerinizde olsun. Ben 17 yaşındayım ve müslüman bir ailedenim.. Benim hikayem bundan yıllar önce ailemle bir kiliseye girmemle başladı. Kiliseye girdiğimizde içimden biri sanki bana işte aradığın yer burası doğru yerdesin dedi. Ve bir garip olmuştum. Sanki birileri benim oraya gitmemi bekliyormuş gibi. Herneyse yıllar sonra müslümanlıktan uzaklaştığım ve inanmadığımdan dolayı diğer dinlere yöneldim.. Ateizm, Deizm, hatta satanizme kadar bir çok düşünce ve dinde araştırma yaptım ve bazılarının arasınada katıldım ancak hiç biri içimdeki o tarifsiz boşluğu doldurmadı. Müslümanlığı araştırdıkça kuran okudukça inancım dahada zayıflıyordu herşey herkes saçma geliyordu ve gerçekten bir zamanlar ateist olarak gezdim.. Daha sonra bir gün gene bir kilisenin önünden... Nasıl Hristiyan Oldum..

Geçersiz email adresi kullanan üyelikler, forum sistemi tarafından, otomatik olarak iptal edilir. Üyelik hesabı iptal edilmiş veya şifresini unutmuş üyeler buradan iletişime geçebilirler.

HRİSTİYAN FORUM GİRİŞ
(Kullanıcı adınız)
(Şifreniz)

HEMEN ÜYE OLUN! Üyelerle sohbet etmek, etkinlik duyurularından haberdar olmak, forumda yazışabilmek için sitemize üye olmanız gerekmektedir.

Nasıl Hristiyan Oldum.. konusu 8624 kez okundu, 33 kez cevaplandı. En son mesaj Y U H A N N A tarafından gönderildi.

Nasıl Hristiyan Oldum.. konusuna cevap yazmak için buraya tıklayınız Üyeyseniz öncelikle üye girişi yapınız, üye değilseniz buraya tıklayarak hemen üye olunuz.

Bu konunun diğer sayfaları: « Birinci < 3 4 5 6 7

Nasıl Hristiyan Oldum.. hristiyanlık incil isa tevrat zebur13-12-09, 01:26
Nasıl Hristiyan Oldum..
ortodoksmoderator

Alıntı:
burada işin gerçeğini yazıyorum.Ben iyi bir müslimken ve asla bir müsliman hırıtiyan olmaz derken tanrı beni yakalayıp sürüsüne dahil etti o benim çobanımdır.nasıl oldu derseniz bilmiyorum bende anlamadım o kadar kuran okurken birden hırıstiyan olup tanrıya ilahilerle ibadete başladım
Rab Isa Mesih'imizin yolunda ilerlermenizi yurekten diliyorum.

Nasıl Hristiyan Oldum..

Nasıl Hristiyan Oldum..

FORUMA ÜYE OLUN! / HRİSTİYAN OLMAK İSTİYORUM / Nasıl Hristiyan Oldum..

Nasıl Hristiyan Oldum.. hristiyanlık incil isa tevrat zebur03-07-10, 14:55
Nasıl Hristiyan Oldum..
Tanmo

Sevgili kardeşim işte sana müjde ! Sende kurtulanlardansın. İsa Mesih hep seninle olsun. AMİN

Nasıl Hristiyan Oldum..

Nasıl Hristiyan Oldum..

Nasıl Hristiyan Oldum.. hristiyanlık incil isa tevrat zebur03-07-10, 23:01
Nasıl Hristiyan Oldum..
srus

Onuris
Merhaba .. Rabbın ışığı üzerinizde olsun.

Ben 17 yaşındayım ve müslüman bir ailedenim.. Benim hikayem bundan yıllar önce ailemle bir kiliseye girmemle başladı. Kiliseye girdiğimizde içimden biri sanki bana işte aradığın yer burası doğru yerdesin dedi. Ve bir garip olmuştum. Sanki birileri benim oraya gitmemi bekliyormuş gibi. Herneyse yıllar sonra müslümanlıktan uzaklaştığım ve inanmadığımdan dolayı diğer dinlere yöneldim.. Ateizm, Deizm, hatta satanizme kadar bir çok düşünce ve dinde araştırma yaptım ve bazılarının arasınada katıldım ancak hiç biri içimdeki o tarifsiz boşluğu doldurmadı. Müslümanlığı araştırdıkça kuran okudukça inancım dahada zayıflıyordu herşey herkes saçma geliyordu ve gerçekten bir zamanlar ateist olarak gezdim.. Daha sonra bir gün gene bir kilisenin önünden geçiyordum bir kız arkadaşımla beraber ve bana girip mum yakıp dilek dilememizi istedi. Başlarda çekinmiştim ancak girip dilek diledikten sonra bir mutlu oldum değişikti. Sonraları rasladığım bütün kiliselere girdim mum yakıp dilek diledim vs. En sonunda Hristiyanlığı araştırmaya başladım Mesih İsa'ya yaklaştıkça içimi bir huzur ve sevgi kaplıyordu. Gün geçtikçe ona inanmaktan daha çok mutluluk duyuyordum. Ve Mesih i daha iyi tanıdıkça daha çok sevmeye başladım ve doğru yerde olduğumun sonunda farkına varmıştım ve sonunda tam anlamıyla iman ettim.. ' Çünkü her dileyen alır, arayan bulur, kapı çalana açılır ' ..
Kardeşim RAB seni bereketlesin;sana sözlerini anlaman için bilgelik ruhu versin.

Esenlikler

Nasıl Hristiyan Oldum..

Nasıl Hristiyan Oldum..

Nasıl Hristiyan Oldum.. hristiyanlık incil isa tevrat zebur04-07-10, 13:11
Nasıl Hristiyan Oldum..
Y U H A N N A

Tanmo
Sevgili kardeşim işte sana müjde ! Sende kurtulanlardansın. İsa Mesih hep seninle olsun. AMİN
Amin

Nasıl Hristiyan Oldum..

Nasıl Hristiyan Oldum..

Nasıl Hristiyan Oldum.. konusuna cevap yazmak için buraya tıklayınız Üyeyseniz öncelikle üye girişi yapınız, üye değilseniz buraya tıklayarak hemen üye olunuz.

Bu konunun diğer sayfaları: « Birinci < 3 4 5 6 7  

Nasıl Hristiyan Oldum.. konusuna benzer konular;

Hristiyan oldum ama Arkadaşlar gerçekten isteyerek hristiyan oldum yani hristiyanolmak.com'da yazıları okudum vede kararımı verdim sormak istediğim şeyler var biraz araştırma yaptım ama sizede sormak istiyorum.. Öncelikle dua etmek istersen nasıl başlayacağım yani müslümanlıkta allah'ın adıyla mesela hristiyanlıkta nasıl .. Hristiyanlık tanrı İsa mı Yoksa YHVH mi ? Bulunduğum yerde kilise yok nasıl ibadet etmeliyim..

yeni hristiyan oldum mrb kardeşlerim ben yeni hristiyan oldum ve şu an neler yapmam gerektiğini öğrenmek istiyorum

HRISTIYAN OLDUM KARDESLERIM ! Merhabalar, Ben 21 Yaşında, Rum asıllı Trabzonluyum. Araştırmalarım devam ederken birden davranışlarımda çok değişiklik hissettim ve RAB MESİH'in sevgisini de yüreğimde fazlasıyla hissettim! Uydurma olan Islam'ın veremediği mutluluğu MESIH'de buldum.Geç farketsem de tanrıya şükürler olsun! Ancak şöyle bir problem'im var ve Tanrıya dua ediyorum hergün, Sözlüm Müslüman ve davranışlarımdaki değişiklikleri fazlasıyla hissediyor ama anlayamıyor neden böyle olduğunu. Benim onunla kesinlikle Kilise'de mi evlenmem gerekiyor? Şimdiden teşekkürler..

Hristiyan Oldum ! Evet kardeşler . Bugünden itibaren gönülden inanmış bulunuyorum Ama bilmediğim çok şey var hristiyanlık hakkında şu sorularımı cevaplarsanız tam olacak. 1) Isa'nın çilesi adlı filmi izledim ve orda diyorlardı ki Isa mesih demiş ki " Yediğiniz ekmek bedenimdir . İçtiğiniz Şarapda kanımdır onu içmeden kurtuluşa varamazsınız " Bu doğrumu ? :) asıl mevzu

Neden Hristiyan Oldum? Yazı çok hoşuma gitti paylaşmak istedim. (Kaynak:**************) Bir yaz sabahı idi. Her zamanki gibi evde kahvaltı ettikten sonra gazeteye gittim. Gazetede günlük işlerimi yaparken yazı işleri müdürü beni yanına çağırdı. Yine değişik bir iş çıktı düşüncesiyle yazı işleri müdürünün yanına gittim. Ailemin beş çocuğundan ikincisiydim. Babam Yüksek İslam Enstitüsünü bitirdikten ve bir süre hafızlık yaptıktan sonra politikaya atıldı. Uzun süre sendika yöneticiliğinde de bulunmuştu. Ailem her muhafazakar aile gibi çocuklarının gerek normal eğitimi ve gerekse dini eğitimiyle yakından ilgilenmişti. Ülkenin önde gelen gazetelerinden birisinin özel haber servisinde çalışıyordum. Değişik okullarda okumam ve yaptığım araştırmalardan dolayı gazete yönetimi benim bu serviste daha başarılı...

HRİSTİYANFORUM @ YOUTUBE
Altyazılı videolarda Türkçe altyazıyı görebilmek için videonun alt satırındaki CC tuşuna basınız

HRİSTİYAN OLMAK
nasıl hristiyan olunur Nasıl Hristiyan Olunur? Hristiyan olmak için neler yapmalısınız? sorularına cevaplar için...

HRİSTİYAN GAZETE
hristiyanlık Tüm mezheplerden, tüm etnik kökenlerden, tüm teolojilerden hristiyanlar için haberler, tanıtımlar, duyurular ve arşiv.

HRİSTİYANLIK ARAMA MOTORU
hristiyanlık Tüm mezheplerden, tüm teolojilerden hristiyanlık hakkında makaleler, kitaplar içinde araştırmalar için arama motoru...

İNCİL
incil Tüm Türkçe İncil çevirilerini dipnotlarıyla beraber okuyabilmek ve dinleyebilmek için...

İNCİL .TV
incil Tüm mezheplerden, tüm kiliselerden filmler izlemek için...

Türkçe olarak, Türkiye Hristiyanlık İncil Yahşuah YHVH Tanrı Allah Üçlü Birlik Kuran Muhammed İslamiyet RAB İsa Mesih Hristiyan Katoliklik Ortodoksluk Protestanlık Kutsal Kitap Meryem Ana Kilise Baba Oğul Kutsal Ruh vaftiz iman dua ibadet inanç ruhsal papaz rahip peder papa patrik pastör presbiter katolik ortodoks protestan anglikan luteryen presbiteryen Hristiyan olmak, Türkler, Kürtler, Süryaniler, Asuriler, Keldaniler, Rumlar, Ermeniler, Hristiyanlık ve İncil ile ilgilenenler için bilgiler, chat, sohbet, bedava incil

hristiyan forumincilrab isa mesihhristiyan türkhristiyanlık ve islamiyethristiyanlık ve islamiyethristiyan forumhıristiyanlıkhristiyanlıkincilrab isa mesihhristiyan forumturkish christiansturkish christiansturkish christiansturkish christiansincilhıristiyanlıkrab isa mesih