HRİSTİYAN FORUM'A ÜYE OLUN! Hristiyan üyelerle sohbet etmek, etkinlik duyurularından haberdar olmak, forumda yazışabilmek için sitemize üye olmanız gerekmektedir.
Ben 15 yaşındayken ilk hristiyanlığa ilgim başladı.İlk meryemana.net sitesine girdim.İlk duamı o zaman etmiştim.Sonradan şüpheye düştüğüm için bıraktım.Rab'den kaçtım fakat rab peşimi bırakmadı.20 yaşında kutsal kitap olan incili aldım ve hristiyan oldum.Sizde neden hristiyan oduğunuzu yazarsanız sevinirim
Neden hristiyan olduk?
mata Neden hristiyan olduk?
Merhaba kardeşim,
Ben neden hristiyan olduğumu şöyle anlatmak isterim;
- Benim misafir odam var, televizyon izlediğim, oturduğum,
- Benim mutfağım var ocağında yemek pişirdiğim,
- Benim yatak odam var içinde uyuduğum, rüya gördüğüm,
- Benim inanç odam var ama içinde hiç bir şey yapmadığım.
Ben bundan yola çıkarak, önce Kur'an sonra 'da İncil'i okudum. Forumda bulunan ne kadar döküman, yazı, konu varsa okumaya hala devam ediyorum. Bu kadar yaptığım araştırmalar ve kutsal kitapları okumam sonucunda bu odamı Hristiyan olarak doldurmak istediğime karar verdim.
İman İkrarımı yaptığımdan beri çok huzurluyum, her gün okuyorum ve dua ediyorum. Hatta bu hafta gidip nüfus cüzdanım bulunan din hanemi de değiştirdim ve nasıl ağzım dinim için hristiyan diyor ise nüfusumda artık farklı bir şey söylemiyor. Yüreğimde ne varsa onu söylüyor.
Ben bu seçimimle doldurduğum inanç odamda çok huzurlu ve mutluyum.
Neden Türksat Uydusunda Hristiyan bir kanal yok?Neden Türksat Uydusunda Hristiyan bir kanal yok
Çeşitli uydularda Hristiyan kanallar var Sat 7 türk gibi Kanal hayat gibi ama hepsi yabancı uydular üzerinden yayın yapıyor ama Türksatta yok. Daha çok kişiye ulaşmak için bence Türksatta bir kanala ihtiyacımız var.
Sizce neden Polat Alemdar'ın kızı hristiyan oldu?Sizce neden Polat Alemdar'ın kızı hristiyan oldu?
Böyle bir senaryo yazılması ile hristiyanların yeniden hedef gösterilmeye başlanması arasında "paralellik" olabilir mi?
Neden Hristiyan Oldum?Yazı çok hoşuma gitti paylaşmak istedim.
(Kaynak:**************)
Bir yaz sabahı idi. Her zamanki gibi evde kahvaltı ettikten sonra gazeteye gittim. Gazetede günlük işlerimi yaparken yazı işleri müdürü beni yanına çağırdı. Yine değişik bir iş çıktı düşüncesiyle yazı işleri müdürünün yanına gittim.
Ailemin beş çocuğundan ikincisiydim. Babam Yüksek İslam Enstitüsünü bitirdikten ve bir süre hafızlık yaptıktan sonra politikaya atıldı. Uzun süre sendika yöneticiliğinde de bulunmuştu. Ailem her muhafazakar aile gibi çocuklarının gerek normal eğitimi ve gerekse dini eğitimiyle yakından ilgilenmişti.
Ülkenin önde gelen gazetelerinden birisinin özel haber servisinde çalışıyordum. Değişik okullarda okumam ve yaptığım araştırmalardan dolayı...
Neden Hristiyan Olunur?Neden Hristiyan Olunur?
<o:p></o:p>
Sizlerde aşağıdaki ayrıcalıklara sahip olmak istermisiniz?<o:p></o:p>
Yeterki doğru yürekle Rab İsa Mesih’e seslenebilelim.<o:p></o:p>
<o:p></o:p>
Tanrı’yı yüceltmek ve övgüler sunmak,<o:p></o:p>
Göklerdeki Baba’nın istekleri doğrultusunda yaşayabilmek,<o:p></o:p>
Tanrı’nın sözünü işitebilmek ve duyduğunu uygulamak,<o:p></o:p>
Göklerde sonsuza dek kalacağın bir konuta sahip olmak,<o:p></o:p>
Tanrı ile dost olabilmek,<o:p></o:p>
Türkçe olarak, Türkiye Hristiyanlık İncil Yahşuah YHVH Tanrı Allah Üçlü Birlik Kuran Muhammed İslamiyet RAB İsa Mesih Hristiyan Katoliklik Ortodoksluk Protestanlık Kutsal Kitap Meryem Ana Kilise Baba Oğul Kutsal Ruh, Türkler, Kürtler, Süryaniler, Asuriler, Keldaniler, Rumlar, Ermeniler, Hristiyanlık ile ilgilenenler için bilgiler