| nicoletta |
|
çok özür dilerim ancak ancak bu yazının anlamını neden burada oldugunu anlamadım.. yani o kadar biribirinden tutarsız yer var ki.. hele kahramanımızın kendisini ermeni bir ailenin oglu olarak tanıtıp kaynastıgı bölümde hadi canım dedim.. yani çok pardon ama o kadar komik ve imkansız bişey ki bu.. nedenini şimdi uzun uzun anlatmiym, bi laf kalabalıgı ben yaratmak istemem. birde konu neden hep kurandan ayetlerle desteklenmiş?? neden kutsal kitsabımızdan sadece esinleme'den alıntı var?? bu yazıyı hristyanlığı arastıran bilgi edinmeyen biri okusa ne düşünür acaba? ben bunu sordum kendime.. hadi gectim o kadar detay konus konus, öyle ikilem, böyle soru sor aman sor, son paragrafta baba iki çift lafla kapatsını konuyu:) gercekten oldumu şimdi? :) nicoletta |
| nicoletta |
|
çok özür dilerim ancak ancak bu yazının anlamını neden burada oldugunu anlamadım.. yani o kadar biribirinden tutarsız yer var ki.. hele kahramanımızın kendisini ermeni bir ailenin oglu olarak tanıtıp kaynastıgı bölümde hadi canım dedim.. yani çok pardon ama o kadar komik ve imkansız bişey ki bu.. nedenini şimdi uzun uzun anlatmiym, bi laf kalabalıgı ben yaratmak istemem. birde konu neden hep kurandan ayetlerle desteklenmiş?? neden kutsal kitsabımızdan sadece esinleme'den alıntı var?? bu yazıyı hristyanlığı arastıran bilgi edinmeyen biri okusa ne düşünür acaba? ben bunu sordum kendime.. hadi gectim o kadar detay konus konus, öyle ikilem, böyle soru sor aman sor, son paragrafta baba iki çift lafla kapatsını konuyu:) gercekten oldumu şimdi? :) nicoletta |
| Theophilos |
|
Bazıları bu yazının "kurgulandığını" düşünebilir; ancak ben aynı fikirde değilim. Seneler önce aynı hikayeyi İslam'dan Hristiyanlığa geçme sebepleri ile ilgili bir kitapçıkta okumuştum ve yazarın gerçekten İslam'dan Hristiyanlığa geçmiş bir kişi olduğunu biliyorum. (Reform çizgisindeki kiliselerde tanınmış biridir ve Hristiyanları hedef alan bir şiddet/terör olayının baş mağduru olarak gündeme gelmişti). Ayrıca hikayenin son cümlesine takılıp kalmanın yanlış olacağı görüşündeyim. En azından anlatım tamamen akademik tarzda sunulmuş; bu sebeple bazı Müslümanların yazdıkları "yalan ve iftira" dolu olup bir tek ayet veya referans içermeyen uydurma ve gülünç hikayelerden çok farklı. |
| amadeus21 |
| bu hikayeyi açıkçası çok gerçekçi bulmadım.inandırıcı gelmedi bana.insanların bir şeylere inanması o kadar da kolay bir şey değil.yaşamı boyunca öğrendikleri ve doğru bildikleri şeyleri terkt etmeleri o kadar kolay değil.gel gelelim ayet işlerine tüm ayetler yorumlara açıktır herkes bir kelimeden binlerce yanlış anlam çıkarabilir.kısacası beni tatmin etmedi. |
| elguca |
| Aynı zamanda Rab çekmeden bizim O'na gelmemiz mümkün değil. |
| Küfürlü Nick |
| Yönetim Notu: Sitemizde İslami misyonerlik yasaktır, hakaret ve küfür yasaktır. |