Neden Hristiyan Oldum? - Sayfa 4

hristiyanlık incil isa mesih tevrat zebur | HRİSTİYAN FORUM  > Hristiyan olmak > Nasıl Hıristiyan oldular? : Neden Hristiyan Oldum? - Sayfa 4

HRİSTİYAN FORUM'A ÜYE OLUN! Hristiyan üyelerle sohbet etmek, etkinlik duyurularından haberdar olmak, forumda yazışabilmek için sitemize üye olmanız gerekmektedir.

HRİSTİYAN FORUM GİRİŞ
(Kullanıcı adınız)
(Şifreniz)

Bu konuya cevap yazmak için buraya tıklayınız

hristiyanlık
Küfürlü Nick

Neden Hristiyan Oldum?

Yönetim Notu: Sitemizde İslami misyonerlik yasaktır, hakaret ve küfür yasaktır.

Neden Hristiyan Oldum?

hristiyanlık
kamerali

Neden Hristiyan Oldum?

Hakikate giden yol yüce Hıristiyanlık inancından geçer,insanlığın aydınlanma sahasıdır Hıristiyanlık.

Neden Hristiyan Oldum?

hristiyanlık
diğdem

Neden Hristiyan Oldum?

Küfürlü Nick
Yönetim Notu: Sitemizde İslami misyonerlik yasaktır, hakaret ve küfür yasaktır.
Ne acıdır bir insanın kendini ifade etmesini bilmemesi ve küfür gibi günahla dinini savunmaya çalışıp dahada kötü duruma düşmesi küfür günah değilmi sizin dinizde sayın üye halbuki kendini eğitsen birkaç kelime öğrensen dimi üzülüyorum gerçekten..

Vahiy16:7 ''Evet,Her Şeye Gücü Yeten Rab Tanrı,Yargıların Doğru Ve Adildir.''

Neden Hristiyan Oldum?

Bu konuya cevap yazmak için buraya tıklayınız

Neden Hristiyan Oldum? konusuna benzer konular;

yeni hristiyan oldum mrb kardeşlerim ben yeni hristiyan oldum ve şu an neler yapmam gerektiğini öğrenmek istiyorum

Hristiyan oldum ama Arkadaşlar gerçekten isteyerek hristiyan oldum yani hristiyanolmak.com'da yazıları okudum vede kararımı verdim sormak istediğim şeyler var biraz araştırma yaptım ama sizede sormak istiyorum.. Öncelikle dua etmek istersen nasıl başlayacağım yani müslümanlıkta allah'ın adıyla mesela hristiyanlıkta nasıl .. Hristiyanlık tanrı İsa mı Yoksa YHVH mi ? Bulunduğum yerde kilise yok nasıl ibadet etmeliyim..

Yeni Hristiyan oldum Merhaba Uzun süredir sitenizi takip ediyorum, yazılanlara gönülden inanıyorum. Ailemden hiçbir sorunla karşılaşmadan İsa Mesih'e iman etmiş 16 yaşında bir gencim. İzmirliyim, dindar bir çevrede büyümedim , büyükannemin anlattıklarına göre zamanında Rumlarla komşuymuşlar ve Hristiyanlık konusunda ailem de biraz bilgiye sahip.Kutsal Kitap'ı internet üzerinden okuyabiliyorum , ama kitap halinde yanımda taşıyabileceğim , her zaman okuyabileceğim şekilde bulamadım. Kutsal Kitap'ın parayla alınmasında bir sakınca var mı? Ayrıca yaşım dolayısıyla bir sorunla karşılaşmaktan korkuyorum malum ülkemizde farklı inanca sahip olmanın ne demek olduğunu iyi biliyorum. Bir kiliseden rica edebilir miyim, tepkileri nasıl olur? Kilise demişken en kısa...

Hristiyan Oldum ! Evet kardeşler . Bugünden itibaren gönülden inanmış bulunuyorum Ama bilmediğim çok şey var hristiyanlık hakkında şu sorularımı cevaplarsanız tam olacak. 1) Isa'nın çilesi adlı filmi izledim ve orda diyorlardı ki Isa mesih demiş ki " Yediğiniz ekmek bedenimdir . İçtiğiniz Şarapda kanımdır onu içmeden kurtuluşa varamazsınız " Bu doğrumu ? :) asıl mevzu

Nasıl Hristiyan Oldum.. Merhaba .. Rabbın ışığı üzerinizde olsun. Ben 17 yaşındayım ve müslüman bir ailedenim.. Benim hikayem bundan yıllar önce ailemle bir kiliseye girmemle başladı. Kiliseye girdiğimizde içimden biri sanki bana işte aradığın yer burası doğru yerdesin dedi. Ve bir garip olmuştum. Sanki birileri benim oraya gitmemi bekliyormuş gibi. Herneyse yıllar sonra müslümanlıktan uzaklaştığım ve inanmadığımdan dolayı diğer dinlere yöneldim.. Ateizm, Deizm, hatta satanizme kadar bir çok düşünce ve dinde araştırma yaptım ve bazılarının arasınada katıldım ancak hiç biri içimdeki o tarifsiz boşluğu doldurmadı. Müslümanlığı araştırdıkça kuran okudukça inancım dahada zayıflıyordu herşey herkes saçma geliyordu ve gerçekten bir zamanlar ateist olarak gezdim.....

Şu anda bulunduğunuz sayfa: hristiyanlık incil isa mesih tevrat zebur | HRİSTİYAN FORUM  > Hristiyan olmak > Nasıl Hıristiyan oldular? : 4- Neden Hristiyan Oldum? - Sayfa 4

Click "Give Now", then choose "Turkey"

(Tax-Deductible for US Citizens)

Türkçe olarak, Türkiye Hristiyanlık İncil Yahşuah YHVH Tanrı Allah Üçlü Birlik Kuran Muhammed İslamiyet RAB İsa Mesih Hristiyan Katoliklik Ortodoksluk Protestanlık Kutsal Kitap Meryem Ana Kilise Baba Oğul Kutsal Ruh, Türkler, Kürtler, Süryaniler, Asuriler, Keldaniler, Rumlar, Ermeniler, Hristiyanlık ile ilgilenenler için bilgiler

| HRİSTİYANLIK ARAMA MOTORU | İNCİL | İNCİL .TV | HRİSTİYAN GAZETE | HRİSTİYAN OLMAK | HRİSTİYAN CHAT | HRİSTİYAN FORUM FACEBOOK | HRİSTİYAN FORUM TWITTER | HRİSTİYAN FORUM YOUTUBE | BEDAVA İNCİL |

GÜNLÜK BÜLTEN EMAİL ABONELİĞİ
hristiyanlık Email adresinizi yukarıdaki kutucuğa yazıp "abone ol" tuşuna basınız, açılan pencerede göreceğiniz harfleri yazıp onaylayınız. Daha sonra email adresinize gelecek emaildeki linke tıklayınız

Türkçe olarak, Türkiye Hristiyanlık İncil Yahşuah YHVH Tanrı Allah Üçlü Birlik Kuran Muhammed İslamiyet RAB İsa Mesih Hristiyan Katoliklik Ortodoksluk Protestanlık Kutsal Kitap Meryem Ana Kilise Baba Oğul Kutsal Ruh, Türkler, Kürtler, Süryaniler, Asuriler, Keldaniler, Rumlar, Ermeniler, Hristiyanlık ile ilgilenenler için bilgiler