Rab Benide Buldu.

Rab Benide Buldu. :  Rab Benide Buldu. | HRİSTİYAN FORUM  > Hristiyan olmak > Nasıl Hıristiyan oldular?

Facebook | Twitter | Youtube

HRİSTİYAN FORUM'A ÜYE OLUN! Hristiyan üyelerle sohbet etmek, etkinlik duyurularından haberdar olmak, forumda yazışabilmek için sitemize üye olmanız gerekmektedir.

HRİSTİYAN FORUM GİRİŞ
(Kullanıcı adınız)
(Şifreniz)

Rab Benide Buldu. sayfasını paylaşmak için adres:

Rab Benide Buldu.

Rab Benide Buldu.
Diyalogtr

Rab Benide Buldu.

Merhaba arkadaşlar ben hristiyanforumu uzun zamandir takip ediyorum ayni proflimde deil tabiki diyer profilim arkadaşlarim tarafindan fark edildi. Hemen önlem aldim

Uzun zamandir hiçbirşeye katilim göstermedim. ama artık göstermeye kara verdim.

Ben temmuz ayinin başinda iman ettim. İmanli kardeslerle e-maillerle yardimlaştim. 15 yaşimdayim . koyu müslüman aileden geliyorum. imanimi onlara açıklayamiyorum. birkereye konusunu açtigimda. Aşırı tepki gördüm.

herşey 1 yıl önce yazin kiliseye girmemle başladi. hristiyanlik hakkinda hiçbir bilgim yoktu (kilisenin adini tam bilemiyorum istanbul taksimde) mum diktim çıktım. oraya neden geldimiz hakkimda hiçbir bilgim yoktu. istanbuldan dönünce araştirmaya başladim bunu bagzi arkadaşlarimlada paylaştim. Araştirmaya devam ettikce yüreğim isa mesihin sevgisiyle doluyordu.

En sonunda iman etmeye karar verdim.
İman Ettikten sonra hayatimda yeni bir sayfa açılmıştı. kendimi artik bir zindanda hissetmiyordum.
Lise bitince istanbula ablamin yanina gidecegim. ve bir kiliseye üye olup vahtiz olacagim.

Rab Benide Buldu.

Rab Benide Buldu.
NCyril

Rab Benide Buldu.

Halleluyah..
Hoş geldin kardeşim, senin adına çok sevindim :)

Rab Benide Buldu.

Rab Benide Buldu.
Sebastian

Rab Benide Buldu.

Hoşgeldiniz Sevgili Diyalogtr

"Ne mutlu RAB'be güvenen insana, Güveni yalnız RAB olana!" (Yeremya 17:7)

Her şeyi RAB YHVH'e bırak, O'na güven, O gerekeni yapar. (Mezmurlar 37:5)

Rab Benide Buldu.

Rab Benide Buldu.
ametist

Rab Benide Buldu.

Ayy ne kadar güzel bisey ya daha hayatının basındayken Mesih İsa'yla tanısmıssın imanının ebediyete kadar daim olmasını dilerim Tanrı'dan ... Sanırım St.Antoine Katolik kilisesinde dua ettin. Benimde ilk gittigim kilise ve ilk dua ettigim kilise St.Antoine 'dı .:)))

Rab Benide Buldu.

Rab Benide Buldu.
Diyalogtr

Rab Benide Buldu.

Evet. O kiliseydi. Eminimki herkez gördügü işığın nereden geldinin farkına varir.

Rab Benide Buldu.

Bu konuya cevap yazmak için buraya tıklayınız

Rab Benide Buldu. sayfasını paylaşmak için adres:

Rab Benide Buldu. konusuna benzer konular;

Korktum, ama İsa beni buldu! Merhaba arkadaşlar. Uzun zamandır bu siteye giriyorum. Yazıları okuyorum. Hristiyanlık inancını milletin ağzından değil de aslından öğreniyorum. İncil'i hem buradan hem de kitaptan okudum. Etkilendim. Ama bir arkadaşım daha vardı benim gibi. Benim...

Rab Benide Buldu.
Rab Benide Buldu. :  Rab Benide Buldu. | HRİSTİYAN FORUM  > Hristiyan olmak > Nasıl Hıristiyan oldular?

Rab Benide Buldu.

| Hristiyanlık | Hıristiyanlık | İncil | İncil | Hıristiyan Olmak | Bedava İncil | Hristiyan Sohbet Chat | Türkçe Tevrat, Zebur, İncil Arama Motoru | Hristiyan Türk |
Türkçe olarak, Türkiye Hristiyanlık İncil Yahşuah YHVH Tanrı Allah Üçlü Birlik Kuran Muhammed İslamiyet RAB İsa Mesih Hristiyan Katoliklik Ortodoksluk Protestanlık Kutsal Kitap Meryem Ana Kilise Baba Oğul Kutsal Ruh, Türkler, Kürtler, Süryaniler, Asuriler, Keldaniler, Rumlar, Ermeniler, Hristiyanlık ile ilgilenenler için bilgiler

GÜNLÜK BÜLTEN EMAİL ABONELİĞİ
hristiyanlık Email adresinizi yukarıdaki kutucuğa yazıp "abone ol" tuşuna basınız, açılan pencerede göreceğiniz harfleri yazıp onaylayınız. Daha sonra email adresinize gelecek emaildeki linke tıklayınız

Türkçe olarak, Türkiye Hristiyanlık İncil Yahşuah YHVH Tanrı Allah Üçlü Birlik Kuran Muhammed İslamiyet RAB İsa Mesih Hristiyan Katoliklik Ortodoksluk Protestanlık Kutsal Kitap Meryem Ana Kilise Baba Oğul Kutsal Ruh, Türkler, Kürtler, Süryaniler, Asuriler, Keldaniler, Rumlar, Ermeniler, Hristiyanlık ile ilgilenenler için bilgiler