| Rab Benide Buldu. |
|
|||||
|
Bedava kitap, konserlerden, film gösterimlerinden email yoluyla haberdar olmak, hristiyanlarla sohbet etmek için; < < < SİTEMİZE HEMEN ÜYE OLUN! > > > |
![]() incil .TV Tüm hristiyan radyo ve televizyonlar |
1 Ağustos'ta Şan ve Org Konseri (İSTANBUL) |
Hristiyan Gazete |
![]() Son gönderilen konu ve mesajlar için hemen gruplarımıza üye olun |
Nasıl Hristiyan Olunur? | ![]() incil .biz |

| Bu konuya yeni cevap göndermek için buraya tıklayınız.
Bu konunun bulunduğu bölümde yeni konu açmak için buraya tıklayınız. |
|
|
|
|
|
|
Merhaba arkadaşlar ben hristiyanforumu uzun zamandir takip ediyorum ayni proflimde deil tabiki diyer profilim arkadaşlarim tarafindan fark edildi. Hemen önlem aldim Uzun zamandir hiçbirşeye katilim göstermedim. ama artık göstermeye kara verdim. Ben temmuz ayinin başinda iman ettim. İmanli kardeslerle e-maillerle yardimlaştim. 15 yaşimdayim . koyu müslüman aileden geliyorum. imanimi onlara açıklayamiyorum. birkereye konusunu açtigimda. Aşırı tepki gördüm. herşey 1 yıl önce yazin kiliseye girmemle başladi. hristiyanlik hakkinda hiçbir bilgim yoktu (kilisenin adini tam bilemiyorum istanbul taksimde) mum diktim çıktım. oraya neden geldimiz hakkimda hiçbir bilgim yoktu. istanbuldan dönünce araştirmaya başladim bunu bagzi arkadaşlarimlada paylaştim. Araştirmaya devam ettikce yüreğim isa mesihin sevgisiyle doluyordu. En sonunda iman etmeye karar verdim. İman Ettikten sonra hayatimda yeni bir sayfa açılmıştı. kendimi artik bir zindanda hissetmiyordum. Lise bitince istanbula ablamin yanina gidecegim. ve bir kiliseye üye olup vahtiz olacagim. |
|
|
|
|
|
|
Halleluyah.. Hoş geldin kardeşim, senin adına çok sevindim :) |
|
|
|
Hoşgeldiniz Sevgili Diyalogtr "Ne mutlu RAB'be güvenen insana, Güveni yalnız RAB olana!" (Yeremya 17:7) Her şeyi RAB YHVH'e bırak, O'na güven, O gerekeni yapar. (Mezmurlar 37:5) |
|
|
|
|
|
|
Ayy ne kadar güzel bisey ya daha hayatının basındayken Mesih İsa'yla tanısmıssın imanının ebediyete kadar daim olmasını dilerim Tanrı'dan ... Sanırım St.Antoine Katolik kilisesinde dua ettin. Benimde ilk gittigim kilise ve ilk dua ettigim kilise St.Antoine 'dı .:))) |
|
|
|
|
|
|
Evet. O kiliseydi. Eminimki herkez gördügü işığın nereden geldinin farkına varir. |
| Bu konuya yeni cevap göndermek için buraya tıklayınız.
Bu konunun bulunduğu bölümde yeni konu açmak için buraya tıklayınız. |
| Konu ile alakalı kelimeler |
| Yok |