Rabde kaLmak

hristiyanlık incil isa mesih tevrat zebur | HRİSTİYAN FORUM  > Hristiyan olmak > Nasıl Hıristiyan oldular? : Rabde kaLmak

HRİSTİYAN FORUM'A ÜYE OLUN! Hristiyan üyelerle sohbet etmek, etkinlik duyurularından haberdar olmak, forumda yazışabilmek için sitemize üye olmanız gerekmektedir.

HRİSTİYAN FORUM GİRİŞ
(Kullanıcı adınız)
(Şifreniz)

Bu konuya cevap yazmak için buraya tıklayınız

hristiyanlık
celestial4771

Rabde kaLmak

ÖnceliKle Herkese EsenlikLer,

Müslüman bir ailede dogmus olan ben yaklasık 1 senedir Rabbi ve onun bize sunmuş oLdugu lüftu, sevgiyi anlamaya calısıyorum.Müslüman bi cevrede yetismis oLmanın vermis oLduqu ön yargılar tüm bedenimi sarmıs oldugu zamaNlarda rabbin benimle birlikte oLdugunu hisettigim zamanlar icin sükretmek istiyorum önce.Umut demisti sevgi demisti kardeslik...Gercekle ilk defa tanısmıstım sanki kutsal kitabı okumya basladıgım günLerde
basLarda anlamkta zorluk cekiyordum.O kadar cok önyargıya takıLmıstımki müslümanlıktaki celiskiler yüzünden sanKi bir celiskiyi daha farketmek umudumu icimdeki Mesih sevigisini törpüleyecekti.Okumaya basLadıgım da hayatı da anLamaya basLamıstım aslında.Bu kadar acı cevremde var olan bu kadar dram bosuna oLamazdı.Rabbe düzenLi oLarak dua etmeye basLamıstım.İzmirde katıLmıs olduqum kiliseme binlerce sukur ediyorum bu aRada.Ölümden soNraki yasama cok fazLa takılmıstım.Müslamanlıgın vaad ettigi sey altından ırmaklar akan kösklerden cennetler bitmez tüKenmez nimetLer.Bos geliodu bunlar hepsi dünya hayatıNa dair seylerdi.RabLe beraber oLduqumuzda hangi birine ihtiyacımız Olacaktiki?...Semavi bir din demisti bir arkadasım.Butun insanlara inmis oLan bir din.Sevgi yoktu umut yoktu Tanrının lütfu ve sevgisiNden cok uzaktı.Geriye dönüp baktıgımda o kadar bos bi yasam sürmüşüm ki.Keske bi kez olsa geri donebilseydim o yıllarıma.Cevremde oLup biten seyLerin bir anlamı dahi yoktu o yıLlarda.İsa mesihi kurtarıcım olarak kabul ettigimde gercekten hersey benim icin bir anlam kazanmaya basladı.Tüm kaLbimi rabbe sunmustum artık.Beni oLmamı istedigin kisiye cevir diye dua ettim hep.Bu satırLarı yazarken her ne kadar raBden uzakLasmıs oldugumu hissetsemde Onun merhametini heran hissediyorum asLında islemis oldugumuz gunahLara ragmen.Cunku o bizi cok sevdi canını verebiLecek feda edebiLecek kadar sevdi.Keske benim aİlemde bunun farKında oLabilse ne kadar cok isterdim haLbuki beraber bu yoLda yürümeyi.Her pazar aiLemle birLikte kiliseye gidebilmeyi.Her sofraya oturdugumda yüksek sesle Rabbin adıyla dua edebiLmeyi...BelKi de rabbin lütfuyla bir gun tüm bunLar gercekLesir kimbilir.Cogu zaman dusundugumde Rabbin cektigi acıLarı, İsa mesihi hayatlarına kabuL etmis olan insaNalrın bizLerin zorlu hayatları ..BzeNde korku aLıo dusuncelerimi ya Rabbi onunde akLanamazsam gerceKten onun lütfundan uzaK kaLırsam.Tüm buNlara seni cok ama gercekTen cok seviyorum Rabbim.

Lütüf iLe kurtuLmus oLanlara müjde..Esenlikle paklanmıs oLanlara müjde.SevgiyLe bütünLeşmiş oLanlara müjde..

Benim de ışıgım
Umudum..
EsenLigim..
Sevgimin temeLi..
Ol ya Rab.
İsa mesihin cekmis oLdugu acıLarı tüm acıları benLigimizde hissetmek istiyoruz.Tanrı AglarKen onun gözyaşlarından biride biz oLmak istiyoruz,KutsaL kanını akıtırken bizi dusunmus oldugu gibi bizde onu heran dusunmek istiyoruz.
Rabde kalmak dileğiyle..
İsa Mesihin adıyLa
Amin....

Rabde kaLmak

hristiyanlık
Hardal

Rabde kaLmak

celestial4771
Rabde kalmak dileğiyle..
İsa Mesihin adıyLa
Amin....
Âmin! Güzel kardeşim.
Cümlemiz için, Âmin.
Güzel günlerimizde şükrederek,
Zor günlerimizde... ümit ederek ve dileyerek...
Âmin.

Rabde kaLmak

hristiyanlık
dark1989

Rabde kaLmak

HİRİSTİYAN OLDUM.OLMADAN ÖNCE BİR BOŞLUK VARDI BU BOŞLUĞU TAMAMLADIM ARTIK RABBİM BENİMLE ESENLİKLE KALIN

Rabde kaLmak

hristiyanlık
ortodoksmoderator3

Rabde kaLmak

dark1989
HİRİSTİYAN OLDUM.OLMADAN ÖNCE BİR BOŞLUK VARDI BU BOŞLUĞU TAMAMLADIM ARTIK RABBİM BENİMLE ESENLİKLE KALIN
Sevgili Kardeşim,yeni yaşam ve hayatınızda İsa Mesih'in daima yanınızda olması duası ile...

Sevgiler

Rabde kaLmak

Bu konuya cevap yazmak için buraya tıklayınız

Rabde kaLmak konusuna benzer konular;

HER AN DUADA KALMAK-2 Rabbim, paraya çok değer verdiğim için tövbe ediyorum.<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" /><o:p></o:p> <o:p></o:p> Tanrım, eleştiri ve uyarılarla dolu vaazları sevmediğim için beni bağışla. <o:p></o:p> <o:p></o:p> Rab, imansızlığımdan ve kötülüğümden dolayı beni bağışla.<o:p></o:p> <o:p></o:p> Rabbim, ............günahımdan geri dönüyorum. Bana merhamet et ve bağışla.<o:p></o:p> <o:p></o:p> Tanrım, senin sözüne önyargıyla yaklaşıp eleştirdiğim için beni bağışla.<o:p></o:p> <o:p></o:p>

HER AN DUADA KALMAK-1 <?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" /><o:p></o:p> Rabbim, daha güçlü bir imana sahip olmamı sağla.<o:p></o:p> <o:p></o:p> Rab, hiçbir şeye yaramayan bu boş dünyaya güvenmek yerine, yalnız sana güvenerek yaşamamı sağla.<o:p></o:p> <o:p></o:p> Rab, her gün senin buyruğunu doğru algılayarak yasamamı sağla.<o:p></o:p> <o:p></o:p> Rab, her gün senin sözlerinden teşvik almamı sağla.<o:p></o:p> <o:p></o:p> Rab’bim, bugün bana tekrarladığın uyarına kulak vermemi ve yanlışımdan dönebilmemi sağla!<o:p></o:p>

Şu anda bulunduğunuz sayfa: hristiyanlık incil isa mesih tevrat zebur | HRİSTİYAN FORUM  > Hristiyan olmak > Nasıl Hıristiyan oldular? : Rabde kaLmak

Click "Give Now", then choose "Turkey"

(Tax-Deductible for US Citizens)

Türkçe olarak, Türkiye Hristiyanlık İncil Yahşuah YHVH Tanrı Allah Üçlü Birlik Kuran Muhammed İslamiyet RAB İsa Mesih Hristiyan Katoliklik Ortodoksluk Protestanlık Kutsal Kitap Meryem Ana Kilise Baba Oğul Kutsal Ruh, Türkler, Kürtler, Süryaniler, Asuriler, Keldaniler, Rumlar, Ermeniler, Hristiyanlık ile ilgilenenler için bilgiler

| HRİSTİYANLIK ARAMA MOTORU | İNCİL | İNCİL .TV | HRİSTİYAN GAZETE | HRİSTİYAN OLMAK | HRİSTİYAN CHAT | HRİSTİYAN FORUM FACEBOOK | HRİSTİYAN FORUM TWITTER | HRİSTİYAN FORUM YOUTUBE | BEDAVA İNCİL |

GÜNLÜK BÜLTEN EMAİL ABONELİĞİ
hristiyanlık Email adresinizi yukarıdaki kutucuğa yazıp "abone ol" tuşuna basınız, açılan pencerede göreceğiniz harfleri yazıp onaylayınız. Daha sonra email adresinize gelecek emaildeki linke tıklayınız

Türkçe olarak, Türkiye Hristiyanlık İncil Yahşuah YHVH Tanrı Allah Üçlü Birlik Kuran Muhammed İslamiyet RAB İsa Mesih Hristiyan Katoliklik Ortodoksluk Protestanlık Kutsal Kitap Meryem Ana Kilise Baba Oğul Kutsal Ruh, Türkler, Kürtler, Süryaniler, Asuriler, Keldaniler, Rumlar, Ermeniler, Hristiyanlık ile ilgilenenler için bilgiler