rüyalarım ve mesihime yürüyüşüm

rüyalarım ve mesihime yürüyüşüm hristiyanlık incil isa mesih tevrat zebur | HRİSTİYAN FORUM  > Nasıl Hıristiyan oldular? : rüyalarım ve mesihime yürüyüşüm konusu 1247 kez okundu, 11 kez cevaplandı. En son mesaj Sebastian tarafından gönderildi. rüyalarım ve mesihime yürüyüşüm RAB HEPİMİZİN İMANINI KABUL ETSİN. AMİN. 2008 EKİM AYININ BAŞLARINDA ÖNCEDENDE OLDUĞU GİBİ HAYATIM BERBAT,HAYATTAN ZEVK ALMIYOR,HİÇ GÜLMÜYOR,HUZURSUZ VE İNTİHARIN EŞİĞİNDEYDİM. YILLARDIR İNTİHARI DÜŞÜNÜYOR VE AİLEM TARAFINDAN DA SÜREKLİ DIŞLANIYORDUM. 17 YAŞINDAKİ KIZ KARDEŞİMİ DAHA ÇOK KORUYORLAR HAKSIZ BİLE OLSA HAKLI GÖRÜYORLAR. AYNI KENDİLERİ GİBİ YETİŞTİRİYORLARDI.BABAM 5 VAKİT NAMAZ KILAR ŞERİAT YASALARINI SAVUNUR ANNEMDE ONA ÇANAK TUTARDI BENİ HİÇ SEVMEZLERDİ HAYATIMIN HER ZAMANINDA BÜTÜN ZORLUKLARA KARŞI KENDİM MÜCADELE ETMİŞTİM KİMSE YANIMDA DEĞİLDİ FAKAT BİLİYORDUM BİR IŞIK BENİ İNTİHAR ETMEMEM İÇİN TUTUYOR. BANA VE YOLUMA VURAN BİR IŞIK SÜREKLİ VARDI. BUNU HİSSEDİYORDUM.SÜREKLİ İSLAMI SAVUNAN BENİMDE ASLA ARAŞTIRMAMAMI OKUMAMAMI SÜREKLİ NAMAZ KILMAMI İSTEYEN BİR AİLEYLE... rüyalarım ve mesihime yürüyüşüm

Geçersiz email adresi kullanan üyelikler, forum sistemi tarafından, otomatik olarak iptal edilir. Üyelik hesabı iptal edilmiş veya şifresini unutmuş üyeler buradan iletişime geçebilirler.

HRİSTİYAN FORUM GİRİŞ
(Kullanıcı adınız)
(Şifreniz)

HEMEN ÜYE OLUN! Üyelerle sohbet etmek, etkinlik duyurularından haberdar olmak, forumda yazışabilmek için sitemize üye olmanız gerekmektedir.

rüyalarım ve mesihime yürüyüşüm konusu 1247 kez okundu, 11 kez cevaplandı. En son mesaj Sebastian tarafından gönderildi.

rüyalarım ve mesihime yürüyüşüm konusuna cevap yazmak için buraya tıklayınız Üyeyseniz öncelikle üye girişi yapınız, üye değilseniz buraya tıklayarak hemen üye olunuz.

Bu konunun diğer sayfaları: 1 2 3 >

rüyalarım ve mesihime yürüyüşüm hristiyanlık incil isa tevrat zebur14-05-09, 00:30
katolikfurina

RAB HEPİMİZİN İMANINI KABUL ETSİN. AMİN. 2008 EKİM AYININ BAŞLARINDA ÖNCEDENDE OLDUĞU GİBİ HAYATIM BERBAT,HAYATTAN ZEVK ALMIYOR,HİÇ GÜLMÜYOR,HUZURSUZ VE İNTİHARIN EŞİĞİNDEYDİM. YILLARDIR İNTİHARI DÜŞÜNÜYOR VE AİLEM TARAFINDAN DA SÜREKLİ DIŞLANIYORDUM. 17 YAŞINDAKİ KIZ KARDEŞİMİ DAHA ÇOK KORUYORLAR HAKSIZ BİLE OLSA HAKLI GÖRÜYORLAR. AYNI KENDİLERİ GİBİ YETİŞTİRİYORLARDI.BABAM 5 VAKİT NAMAZ KILAR ŞERİAT YASALARINI SAVUNUR ANNEMDE ONA ÇANAK TUTARDI BENİ HİÇ SEVMEZLERDİ HAYATIMIN HER ZAMANINDA BÜTÜN ZORLUKLARA KARŞI KENDİM MÜCADELE ETMİŞTİM KİMSE YANIMDA DEĞİLDİ FAKAT BİLİYORDUM BİR IŞIK BENİ İNTİHAR ETMEMEM İÇİN TUTUYOR. BANA VE YOLUMA VURAN BİR IŞIK SÜREKLİ VARDI. BUNU HİSSEDİYORDUM.SÜREKLİ İSLAMI SAVUNAN BENİMDE ASLA ARAŞTIRMAMAMI OKUMAMAMI SÜREKLİ NAMAZ KILMAMI İSTEYEN BİR AİLEYLE YAŞIYORUM. BABAM AŞIRI SAĞCIYDI İSLAMCIYDI KOYUYDU. EKİM AYINDA RUHSAL ÇÖKÜNTÜ İÇİNDE BULUNDUĞUM BİR DÖNEMDE GÜNLERDEN BİR GÜN GECE RÜYAMDA BİR IŞIK GÖRDÜM BEN HEP HRİSTİYANLIĞI DÜŞÜNÜYOR VE BİR İNCİL OKUMAK İSTİYORDUM. FAKAT AİLEMİN BU GERİ KAFALI YAPISINDAN DOLAYI HEP ERTELİYORDUM BEN KORKMAM ASLA KENDİMİ GERİ ÇEKMEM HEP İLERİYE GİDERİM. FAKAT ONLARLA POLEMİĞE GİRMEK İSTEMEYİŞİMDEN DOLAYI VE HRİSTİYANLIK KONUSUNDA BİLGİMİN YETERSİZ OLUŞUNDAN DOLAYI CESARET EDEMEDİM. NEYSE GECE RÜYAMDA BİR IŞIK GÖRDÜM. KALIN BİR SESTİ VE BENİMLE KONUŞUYORDU BANA ÖĞÜTLER VERİYORDU FAKAT UYANDIĞIMDA NE DEDİĞİNİ HATIRLAMIYORDUM BAĞIRARAK VE TER İÇİNDE UYANIYORDUM. FAKAT ÇEVREDE HİÇ IŞIK OLMAMASINA RAĞMEN ODAMDA HEP BİR BEYAZ IŞIK VARDI BİR AYDINLIK VARDI. BU GECELERİ GÖRDÜĞÜM RÜYALAR BİR SÜRE DAHA DEVAM ETTİ. BEN BİRGÜN SABAH ÇOK HUZURLU BİR ŞEKİLDE BÜTÜN KÖTÜ ANILARDAN UZAKTA UYANDIM. İÇİMDE BİR HİS VARDI BİR ŞEYLER BENİ ÇAĞIRIYORDU HİSSEDİYORDUM.ÇIKIP DOLAŞIYPORDUM VE SÜREKLİ KENDİMİ EDİRNEDE BULUNAN BULGAR ORTODOKS KONSTANTİN VE ELENA KİLİSESİNİN SOKAĞINDA BULUYORDUM. FAKAT BEN O SOKAKTA KİLİSE OLDUĞUNU BİLMİYORDUM KISA BİR ZAMAN ÖNCE RESTORE EDİLDİĞİNİDE SONRADAN ÖĞRENMİŞTİM. BİRGÜN İNTERNETTEN EDİRNEDEKİ KİLİSELERİ ARAŞTIRMAYA BAŞLADIM. 14 ADET KİLİSENİN BULUNDUĞU 300 BİN HRİSTİYAN KARDEŞİN OSMANLI ZAMANINDA EDİRNEDE YAŞADIĞINI VE SONRADAN BASKILARLA İŞKENCELERLE KATLİAMLARLA HRİSTİYANLARIN GÖÇ ETTİĞİNİ ÖĞRENDİM. EDİRNEDEKİ KİLİSELERİ ARAŞTIRIRKEN KIYIK SEMTİNDE BULUNAN BULGAR ORTODOKS S.V. GEORGE KİLİSESİNİ BULDUM. EDİRNEDE ŞU AN 2 TANE KİLİSE BULUNMAKTADIR. S.V GEORGE KİLİSESİNİN ADRESİNİ ÖĞRENDİM VE BİR PAZARTESİ GÜNÜ GİTTİM FAKAT SAAT 5 OLDUĞU İÇİN BENİ İÇERİYE ALMADILAR. SABAH 10 DAN AKŞAM 17 YE KADAR AÇIK OLDUĞUNU ÖĞRENDİM KİLİSEYE GİTMEYİ ÇOK İSTİYORDUM HALADA HER GİDİŞİMDE O İLK GÜNKÜ HEYECANIMI YAŞIYORUM. ÇOK SEVİYORUM KİLİSEMİ. FAKAT ÖNÜME SÜREKLİ SORUNLAR ÇIKIYORDU KİLİSE BİZİM EVE 12 KM UZAKLIKTAYDI DOLMUŞLA 4 KM GİDİYOR GERİ KALAN KISMINI YÜRÜMEK ZORUNDA KALIYORDUM FAKAT O YOKUŞU ÇIKARKEN HİÇ ZORLANMIYORDUM İÇİM HUZURLA DOLUYOR VE KOŞARAK GİTMEK İSTİYORDUM. SALI GÜNÜYDÜ KİLİSENİN ÖNÜNE VARDIM KAPILAR KAPALIYDI ÜZÜLDÜM AÇIK DEĞİLMİ DİYE DÜŞÜNDÜM. ZİLİ GÖRDÜM ZİLİ ÇALDIĞIMDA PAPAZ ÇIKTI BEN ANLATTIM DAHA ÖNCE HİÇ KİLİSE GÖRMEDİM FAKAT İÇİMDE ÇOK BÜYÜK BİR İSTEK VAR ENGEL OLAMIYORUM GÖRMEK İSTİYORUM DEDİM. GEL DEDİ. KAPIDAN GİRDİM KALBİM DURACAK KADAR HIZLI ATIYORDU. 2. BÜYÜK BİR KAPI VARDI. ÇOK HEYECANLIYDIM. PAPAZ EFENDİ KAPIYI AÇTI VE KİLİSENİN İÇİNE ADIM ATTIĞIMDA AYAKLARIM ELLERİM TİTREDİ HİSSETMİYORDUM. SANKİ KİLİSEYE AŞIK OLMUŞTUM BÜYÜLENMİŞTİM BÖYLE GÜZEL BİR ORATM BÖYLE GÜZEL BİR HİS , HUZUR OLAMAZDI. PAPAZA DÖNDÜM VE ÇOK BEĞENDİM HUZUR BULDUM DEDİM ODA FARKINDAYDI HEYECANIMIN BANA SAKİN OL PAZAR GÜNÜ AYİNİMİZ VAR GELEBİLİRSİN DEDİ. YANİ DÜŞÜNEBİLİYORMUSUNUZ O KADAR ENGELDEN SONRA BİR KİLİSE GÖRDÜM ORADAN HİÇ GİTMEK İSTEMİYORDUM AĞLAYACAKTIM. PAZAR GÜNÜ GÖRÜŞMEK ÜZERE ZORLA AYRILDIM. GEZİNİRKEN KENDİMİ SOKAĞINDA OLDUĞUM KİLİSEYEDE GİTTİM İNSANLAR ÇOK İLGİLİ ÇOK SICAK KANLIYDILAR BEN ORAYA GİDİŞİMDE ÖYLE BİR ENERJİ GELİYORDU Kİ ANLATAMAM. 2. KİLİSEYEDE GİTTİM GEZDİM ÇOK GÜZELDİ MUHTEŞEMDİ. ORADA KATEDRAL NEDİR ONUDA ÖĞRENDİM. GEÇTİĞİMİZ NİSAN AYINDADA HATAY İSKENDERUNDA BİR KATOLİK KATEDRALİNE GİTME ŞANSIM OLDU DÜNYANIN ÇEŞİTLİ YERLERİNDEN GELEN VE KİMSENİN BİRBİRİNİ TANIMADIĞI BİR KİLİSEYE GİRDİM MUAZZAM BÜYÜKTÜ GİRER GİRMEZ HERKESİN BANA DÖNEREK SELAM VERDİĞİNİ GÖRÜNCE VE NASIL DEDİKLERİNİ DUYUNCA SANKİ CENNETE GELMİŞTİM. BU İNSANLARIN SEVGİSİ HİÇ BİTMİYORDU. BİR İHTİYACIMIN OLUĞP OLMADIĞINI SORUYORLAR BENİMLE İLGİLENİYORLARDI. KATOLİK OLMAYA HEMEN ORADA KARAR VERMİŞTİM FAKAT ÖNCEDENDE KENDİMİ KATOLİKLİĞE YAKIN HİSSEDİYORDUM. NEYSE BEN EKİM AYININ ONUNDA AKŞAM SAAT 20:51 DE DUAMI EDEREK İSA MESİHİ HAYATIMA DAVET ETTİM VE KİMLİĞİMİN DİN HANESİNİ HRİSTİYAN OLARAK DEĞİŞTİRDİM. BİR İNCİL EDİNDİM. EDİRNEDE BENİMLE ÇOK İLGİLENİYORLAR VE KİLİSEDEKİ BÜYÜKLERİM BEN NE İSTERSEM HEMEN YARDIMCI OLUYORLARDI. BİR PAZAR AYİNİNE KATILDIKTAN SONRA İNCİLİMİ ALARAK EVE GİTTİM VE SAKLADIM. SÖYLE BİR DUŞ ALDIM EVDE KİMSE YOKTU İNCİLİMİ OKUMAYA BAŞLADIM. MATTA BÖLÜMÜNDE OKUDUKLARIM VE MESİH İSANIN SÖZLERİ BENİ SANKİ YENİDEN DOĞMUŞUM GİBİYDİM. OKUDUKÇA SANKİ GÜNAHIM KALMIYOR VE İÇİM HUZURLA DOLUYORDU. OKUDUKÇA YENİLENDİĞİMİ HİSSETTİM. DUŞUNDA ETKİSİYLE UYKUM GELMİŞTİ FAKAT BIRAKAMIYORDUM KİTABIMI. NEYSE BEN UYUDUM İNCİLİME SARILARAK UYUMUŞUM. VE YİNE O RÜYA BİR İNSAN VÜCUDU FAKAT BEMBEYAZ BİR IŞIKLA BİRLİKTEYDİ. BENİMLE KONUŞUYORDU. UYANDIM İNCİLİMİ ÖPTÜM VE HİÇ BAĞIRARAK UYANMADIM KORKMADIM HAVA KARARMIŞTI. İÇİMDEKİ O HUZURU ANLATAMAM. GELELİM AİLEMİN ÖĞRENDİĞİ KISIMA ANNEMLE BIR KONUDA TARTIŞIYORDUK VE HAÇ KOLYEMLE İLGİLİ KÖTÜ SÖYLER SÖYLEDİ BEN ÇOK SİNİRLENDİM HAÇ KOLYEMİ TUTARAK BEN RAB MESİH İSAYI HAYATIMA DAVET ETTİM VE BUNA İNANIYORUM DEDİM. BİR GÜN SONRADA BABAM ÖĞRENDİ İNCİLİMİ YAKTILAR BİLGİSAYARIMI ALDILAR SATTILAR. İNTERNETİMİ KAPATTIRDILAR CEP TELEFONUMA VARANA KADAR HERŞEYİME EL KOYDULAR KREDİ KARTLARIMI İPTAL ETTİLER ÖĞRENİM GÖRDÜĞÜM MÜHENDİSLK FAKÜLTESİNİN DÖNEM HARCINI YATIRMADILAR VE OKULDAN ATILDIM. ÖLÜM TEHDİTLERİ ALDIM BENİ SİLDİKLERİNİ VE BU EVDEN GİTMEMİ SÖYLEDİLER. BABAM YAKIN BİR ZAMANDA BENİ EVLATLIKTAN REDDETTİ. SEN BENİM KANAYAN PARMAĞIMDIN BEN SENİ KESTİM ATTIM DEDİ. CANIM YANDI FAKAT BEN ÇARMIHIMI OMUZLADIM BU YOLA ÇIKTIM ARTIK ÖLSEM DÖNMEM HER PAZAR İLK GÜNKÜ HEYECANLA AYİNİME GİDİYORUM KUTSAL KİTABIMI OKUYORUM. CEBİMDE PARAM OLMASADA 12 KM HER PAZAR YÜRÜYORUM. KİLİSEME GİDİYORUM ROMATİZMA VAR BENDE YÜRÜMEM YASAK FAKAT ACILAR İNSANI GÜÇLENDİRİR BEN KİLİSEME GİDECEĞİM ÖLSEM BU YOLDAN DÖNMEYECEĞİM. BENİ ÖLDÜRSELER BİLE SON SÖZLERİM RAB MESİH İSANIN YOLU OLACAKTIR. ŞİMDİ ÇOK ZOR DURUMDAYIM MADDİ KONULARI AŞAMIYORUM. FAKAT MANEVİ OLARAK O KADAR HUZURLUYUM Kİ TAHMİN EDERSİNİZ HER ANIMDA İNCİLİM YANIMDA HER BOŞ ZAMANIMDA OKUYOR İMAN EDİYORUM DUA EDİYORUM VE DUALARINIZI BEKLİYORUM. RAB YAŞADIKLARIMI BAŞKA BİR HRİSTİYAN KARDEŞİME YAŞATMASIN

SAYGILAR SUNARIM ESENLİKLER DİLERİM.

FORUMA ÜYE OLUN! / HRİSTİYAN OLMAK İSTİYORUM / rüyalarım ve mesihime yürüyüşüm

rüyalarım ve mesihime yürüyüşüm hristiyanlık incil isa tevrat zebur14-05-09, 01:24
Frollo

Anlattıklarınızdan özellikle Kilisenin yokuşu kısımlı betimlemeniz beni etkiledi.

Çok cesurmuşsunuz.

Sizin hikayelerinizden, yaşantılarınızdan, yeni Hristiyan olanlardan, Rab'bin lütfunu alanların anlattıklarından güç alıyoruz.

Bu saatte yazdıklarınızı okumak açıkçası bana güç verdi, teşekkürler.

Türkiye'deki imanlılar güç koşullara sahipler ancak bu koşullar onların imanını güçlendiriyor da eğer yılmazlarsa.

Tanrı yardımcınız olsun.

Umuyorum hep böyle inançlı olursunuz.

rüyalarım ve mesihime yürüyüşüm hristiyanlık incil isa tevrat zebur14-05-09, 01:55
Hardal

ClaudeFrollo

Tanrı yardımcınız olsun.
Umuyorum hep böyle inançlı olursunuz.
Âmin.

rüyalarım ve mesihime yürüyüşüm hristiyanlık incil isa tevrat zebur14-05-09, 02:06
777maranata

Sevgili kardesim
yazdiklarini ilgiyle ve büyük bir begeniyle bir cirpida okudum.Rab sevgisiyle dolu tanikliginizi dillendiren Mesih'e övgüler olsun.Gercekten imaniniz büyük.Özellikle carmihi yüklenip yokluklar ve sikintilardan yilmayip Rab'le gitmeye kararli olmanizi takdir ve saygiyla karsiliyorum.Rab'bim size güc versin ve tasisin.

Rab ailenize de merhamet etsin ve yüreklerini yumusatsin.

Rab'bin bereketi,lütfu ve merhameti,Kutsal Ruhun paydasligi sizinle olsun.

Sevgiler.

rüyalarım ve mesihime yürüyüşüm hristiyanlık incil isa tevrat zebur16-05-09, 16:18
Y U H A N N A

777maranata
Sevgili kardesim
yazdiklarini ilgiyle ve büyük bir begeniyle bir cirpida okudum.Rab sevgisiyle dolu tanikliginizi dillendiren Mesih'e övgüler olsun.Gercekten imaniniz büyük.Özellikle carmihi yüklenip yokluklar ve sikintilardan yilmayip Rab'le gitmeye kararli olmanizi takdir ve saygiyla karsiliyorum.Rab'bim size güc versin ve tasisin.

Rab ailenize de merhamet etsin ve yüreklerini yumusatsin.

Rab'bin bereketi,lütfu ve merhameti,Kutsal Ruhun paydasligi sizinle olsun.

Sevgiler.
Amin..

rüyalarım ve mesihime yürüyüşüm konusuna cevap yazmak için buraya tıklayınız Üyeyseniz öncelikle üye girişi yapınız, üye değilseniz buraya tıklayarak hemen üye olunuz.

Bu konunun diğer sayfaları: 1 2 3 >  

rüyalarım ve mesihime yürüyüşüm konusuna benzer konular;

TANIKLIĞIM İSA'YA YÜRÜYÜŞÜM Müslüman bir ailede doğdum; her anımda, hareketimde, sözümde kısacası yaşam tarzımda islamı yaşatmaya çalışıyordum. Sık sık Kuran okuyor ve islamla ilgili kitaplarla bilgilerimi pekiştiriyordum. Hristiyanlıkla ilgili olan düşüncelerim çokta iyi değildi.Hristiyanların üç tanrıya taptıklarını düşünüyordum.hatta bunların allah hz.isa ve meryem ana olduğunu öğretmişti bana kendi kutsal kitabım. Diğer dinleri araştırsamda inancımdan emindim çünkü benim kutsal kitabım en son kitaptı.benim pygamberim en son peygamberdi.dinim en son dindi vs.Acaba haklımıydım?gerçek bumydu yani? cennete gidebilmek için yeterince günahsızmıydım?allahın tüm sözlerini yerine getirebiliyormuydum? Kendi inancıma baktığımda bazı ayetler yüreğime gerçekten sinmiyordu ama düşünmenin,araştırmanın inkar etmenin bile beni...

HRİSTİYANFORUM @ YOUTUBE
Altyazılı videolarda Türkçe altyazıyı görebilmek için videonun alt satırındaki CC tuşuna basınız

HRİSTİYAN OLMAK
nasıl hristiyan olunur Nasıl Hristiyan Olunur? Hristiyan olmak için neler yapmalısınız? sorularına cevaplar için...

HRİSTİYAN GAZETE
hristiyanlık Tüm mezheplerden, tüm etnik kökenlerden, tüm teolojilerden hristiyanlar için haberler, tanıtımlar, duyurular ve arşiv.

HRİSTİYANLIK ARAMA MOTORU
hristiyanlık Tüm mezheplerden, tüm teolojilerden hristiyanlık hakkında makaleler, kitaplar içinde araştırmalar için arama motoru...

İNCİL
incil Tüm Türkçe İncil çevirilerini dipnotlarıyla beraber okuyabilmek ve dinleyebilmek için...

İNCİL .TV
incil Tüm mezheplerden, tüm kiliselerden filmler izlemek için...

Türkçe olarak, Türkiye Hristiyanlık İncil Yahşuah YHVH Tanrı Allah Üçlü Birlik Kuran Muhammed İslamiyet RAB İsa Mesih Hristiyan Katoliklik Ortodoksluk Protestanlık Kutsal Kitap Meryem Ana Kilise Baba Oğul Kutsal Ruh vaftiz iman dua ibadet inanç ruhsal papaz rahip peder papa patrik pastör presbiter katolik ortodoks protestan anglikan luteryen presbiteryen Hristiyan olmak, Türkler, Kürtler, Süryaniler, Asuriler, Keldaniler, Rumlar, Ermeniler, Hristiyanlık ve İncil ile ilgilenenler için bilgiler, chat, sohbet, bedava incil

hristiyan forumincilrab isa mesihhristiyan türkhristiyanlık ve islamiyethristiyanlık ve islamiyethristiyan forumhıristiyanlıkhristiyanlıkincilrab isa mesihhristiyan forumturkish christiansturkish christiansturkish christiansturkish christiansincilhıristiyanlıkrab isa mesih