Nasıl Hıristiyan oldular? - Sayfa 3

hristiyanlık incil isa mesih tevrat zebur | HRİSTİYAN FORUM  > Hristiyan olmak : Nasıl Hıristiyan oldular? - Sayfa 3

HRİSTİYAN FORUM'A ÜYE OLUN! Hristiyan üyelerle sohbet etmek, etkinlik duyurularından haberdar olmak, forumda yazışabilmek için sitemize üye olmanız gerekmektedir.

HRİSTİYAN FORUM GİRİŞ
(Kullanıcı adınız)
(Şifreniz)

Neden hristiyan olduk?440
Nasıl Hıristiyan oldular? <!-- message --> Ben 15 yaşındayken ilk hristiyanlığa ilgim başladı.İlk meryemana.net sitesine girdim.İlk duamı o zaman etmiştim.Sonradan şüpheye düştüğüm için bıraktım.Rab'den kaçtım fakat rab peşimi bırakmadı.20 yaşında kutsal kitap olan incili aldım ve hristiyan oldum.Sizde neden hristiyan oduğunuzu yazarsanız sevinirim

Rabde kaLmak760
Nasıl Hıristiyan oldular? ÖnceliKle Herkese EsenlikLer, Müslüman bir ailede dogmus olan ben yaklasık 1 senedir Rabbi ve onun bize sunmuş oLdugu lüftu, sevgiyi anlamaya calısıyorum.Müslüman bi cevrede yetismis oLmanın vermis oLduqu ön yargılar tüm bedenimi sarmıs oldugu zamaNlarda rabbin benimle birlikte oLdugunu hisettigim zamanlar icin sükretmek istiyorum önce.Umut demisti sevgi demisti kardeslik...Gercekle ilk defa tanısmıstım sanki kutsal kitabı okumya basladıgım günLerde basLarda anlamkta zorluk cekiyordum.O kadar cok önyargıya takıLmıstımki müslümanlıktaki celiskiler yüzünden sanKi bir celiskiyi daha farketmek umudumu icimdeki Mesih sevigisini törpüleyecekti.Okumaya basLadıgım da hayatı da anLamaya basLamıstım aslında.Bu kadar acı cevremde var olan bu...

Beni Hıristiyanlığa götüren İslam422
Nasıl Hıristiyan oldular? İLK HİRİSTİYANLIĞA SEMPATİM 15 YAŞINDA BAŞLADI.İLK MERYEM ANANIN SİTESİNE GİRMİŞTİM.O YAŞDAYKEN HİRİSTİYAN DUASI OKUDUM. FAKAT SONRADAN KUŞKUYA DÜŞTÜM VE BIRAKTIM.KARAR VERMİŞTİM DİN DİYE BİR KAVRAMI UNUTUCAKTIM BAŞIMA BUYRUK YAŞAYACAKTIM.AİLEM ALEVİ KÖKENLİYDİ.DİNDAR DEĞİLLERDİ ZATEN DİN HAKKINDA BİŞEY ÖĞRETMEDİLER.DİN KONUSUNDA BİLGİSİZ BÜYÜDÜM.ABDEST ALMASINI BİLE LİSEDEYKEN ARKADAŞIM ÖĞRETMİŞTİ.20 YAŞIMA GELDİĞİNDE İÇİMDE BİR BOŞLUK OLUŞTU.TEVRAT,ZEBUR,İNCİL KUTSAL KİTABLARINI ALDIM OKUMAYA BAŞLADIM İNCİLİ.15 YAŞINDAYKEN HİRİSTİYAN HEM OLMAK İSTERDİM BİRAZDA KORKARDIM KULAK DOLMA BİLGİLERDEN DOLAYI.FAKAR KUTSAL KİTABI OKURKEN HİÇ DE ÖYLE BİRŞEY OLMDIĞINI FARK ETTİM.HİRİSTİYAN OLMAYA KARAR VERDİM. AŞAĞIDAKİ LİNKTEKİ İNANIYORUM DUASINI...

TANIKLIĞIM İSA'YA YÜRÜYÜŞÜM7.094
Nasıl Hıristiyan oldular? Müslüman bir ailede doğdum; her anımda, hareketimde, sözümde kısacası yaşam tarzımda islamı yaşatmaya çalışıyordum. Sık sık Kuran okuyor ve islamla ilgili kitaplarla bilgilerimi pekiştiriyordum. Hristiyanlıkla ilgili olan düşüncelerim çokta iyi değildi.Hristiyanların üç tanrıya taptıklarını düşünüyordum.hatta bunların allah hz.isa ve meryem ana olduğunu öğretmişti bana kendi kutsal kitabım. Diğer dinleri araştırsamda inancımdan emindim çünkü benim kutsal kitabım en son kitaptı.benim pygamberim en son peygamberdi.dinim en son dindi vs.Acaba haklımıydım?gerçek bumydu yani? cennete gidebilmek için yeterince günahsızmıydım?allahın tüm sözlerini yerine getirebiliyormuydum? Kendi inancıma baktığımda bazı ayetler yüreğime gerçekten sinmiyordu...

Bana yol gösteren RABBİME şükürler olsun3.892
Nasıl Hıristiyan oldular? Rabbin selamı üzerinize olsun Ben 17 yaşında bir kızım.Müslüman bir ailede doğdum.15 yaşına kadar müslümandım.İnandığım dini dolu dolu yaşamak istiyordum hep.Ama kafamı karıştıran sorular çoktu.İslamda sormanın,araştırmanın günah olduğunu bildiğim içinde sorularımı ne sorabiliyor ne de doğru düzgün cevaplar alabiliyordum.En sonunda günah olabileceğini bile bile kafama takılan birkaç soruyu din hocama sormaya karar verdim.Sorduğum sorulara verdiği cevaplar hiç inandırıcı gelmiyordu.Aynı sene lise 2'nin sonlarına doğru sınıfımıza o sene gelen kız arkadaşımla baya iyi anlaşmaya başlamıştık.İyi giden bi arkadaşlığımız vardı.Ben de aldığım cevaplardan ötürü memnun olmadığım için diğer dinleri sürekli okuyordum.Birgün arkadaşıma 'Hiç...

Beni kendine çeken ışık540
Nasıl Hıristiyan oldular? Merhaba sevgili kardeşlerim. Medyadan izlediğim, kitaplardan ve bu forumdan okuduğum; kardeşlerimin iman edişleri, iman edene dek yaşadıkları göğsümü patlatacak derecede mutluluktan ve huzurdan dolmama sebep oluyor. Bir yandanda bazı kardeşlerimin İsa mesih ile olan ilişkileri yüreğimi burkuyor. Çünki ben şimdiye dek onu görmedim. Böyle bir hikaye okuduğumda yada izlediğimde gözlerim yaşarıyor. Onu görüp konuşmayı o kadar çok istiyorum ki!.... Ancak bu yüreğimdeki burukluk üzüntü gibi bir şey değil. Daha da onu görme arzumu arttıran bir ateş. Onu ölümlü bedenimin son nefesine kadar göremeyebilirim. Ama onun yolundan, ondan asla vazgeçmem. Hayatımda şu olağan üstü doygunluğuma ve huzuruma, mutluluğuma kadar olan ve aslında arayış...

Sadece basit bir filmdi...2.506
Nasıl Hıristiyan oldular? Esenlikler dilerim bu bölümde bir çok kardeşin tanıklıklarını okudum ve gerçekten çok büyük bereket aldım ve ben de tanıklığımı ifade edebildiğimce paylaşmak istedim... 2001 yılında üniversite öğrenimi görmek için Gaziantep'e geldim, aslen Kahramanmaraş'lıyım. O zamanlar Gaziantep Üniversitesinde öğrenim görmeyi hiç istememiştim ve itiraf etmeliyim ki en son tercih ettiğim okuldu... Nereden bilebilirdim ki Rab'in ben daha kendisini tanımazken benim için planları olduğunu... Ailem çok dindardır, annemin dedesi bir şeyh idi adımı bilen kişiler belki de hangi kişi olduğunu çıkartabilirler, ailem tarafından çok iyi bir dini eğitimle eğitildim annem hep benim bir dergahta mürid olmamı orada hizmet etmemi istemiştir, ilk okulu...

Ateizmden Mesih İsa'ya...362
Nasıl Hıristiyan oldular? Merhaba kardeşlerim,arkadaşlarım. İman etmeden önce sağlam bir ateist'dim,hiçbirşeye inanmazdım ne Allah Ne Mesih isa ne Muhammed ne vs. vs. hayatım bir boşluk içinde geçmiş,bunu şimdi anlıyorum ve kaybettiğim yıllar içinde çok üzgünüm...İnanırmısınız iman etmeden önce birgün yolda yürürken bi adam gördüm uzun sakallı bembeyaz yüzlü bir adam,ozaman tabi inançsızımya,içimden ;Tipe bakarmısın aynı hz. isa gibi dedim,resimlerden gördüğüm isa ya benzettim (tabi ozaman benm için hz. isa idi) ve adam yanımdan geçerken istemeden birbirimize tebessüm ettik,şaşırdım,,,biraz kendi kendime konuştum,"alla allaaaa adam niye güldüyse,gerçi bende güldüm felan,neyse hayırlısı dedim" sonra aklıma geldi konuşmaya devam ediyorum "vaybeee isa...

Müslüman işadamıydı O şimdi rahip2.053
Nasıl Hıristiyan oldular? Müslüman işadamıydı O şimdi rahip <TABLE height=170 cellSpacing=0 cellPadding=0 width=107 align=left border=0><TBODY><TR><TD vAlign=top align=left width="20%">http://www.sabah.com.tr/2006/12/17/cpsabah/im/5556691FFE912249B79B16C1b.jpg </TD><TD vAlign=top align=left colSpan=2>http://www.sabah.com.tr/cpsabah/i/1_pix_beyaz.gif</TD></TR><TR><TD vAlign=top align=left colSpan=3 height=7>http://www.sabah.com.tr/cpsabah/i/1_pix_beyaz.gif</TD></TR></TBODY></TABLE><!--~hb~--><!--Haberin Diğer Yazıları Tablo Başlangıcı--><!--Haberin Diğer Yazıları Tablo Sonu--> Müslüman işadamıydı O şimdi rahip 13 yaşında Kuran okumayı öğrenen, inançlı bir ailede yetişmiş Hasan Yaman, uluslararası ilişkiler okuduktan sonra, işini kurdu ardından her şeyi...

>>> KARDEŞLERİM LÜTFEN YARDIM EDERMİSİNİZ ?-
Nasıl Hıristiyan oldular? KARDEŞLERİM LÜTFEN YARDIM EDERMİSİNİZ ? KARDEŞLERİM LÜTFEN YARDIM EDERMİSİNİZ ?

Şu anda bulunduğunuz bölüm: hristiyanlık incil isa mesih tevrat zebur | HRİSTİYAN FORUM  > Hristiyan olmak : 3-Nasıl Hıristiyan oldular? - Sayfa 3

Türkçe olarak, Türkiye Hristiyanlık İncil Yahşuah YHVH Tanrı Allah Üçlü Birlik Kuran Muhammed İslamiyet RAB İsa Mesih Hristiyan Katoliklik Ortodoksluk Protestanlık Kutsal Kitap Meryem Ana Kilise Baba Oğul Kutsal Ruh, Türkler, Kürtler, Süryaniler, Asuriler, Keldaniler, Rumlar, Ermeniler, Hristiyanlık ile ilgilenenler için bilgiler

| HRİSTİYANLIK ARAMA MOTORU | İNCİL | İNCİL .TV | HRİSTİYAN GAZETE | HRİSTİYAN OLMAK | HRİSTİYAN CHAT | HRİSTİYAN FORUM FACEBOOK | HRİSTİYAN FORUM TWITTER | HRİSTİYAN FORUM YOUTUBE | BEDAVA İNCİL |

GÜNLÜK BÜLTEN EMAİL ABONELİĞİ
hristiyanlık Email adresinizi yukarıdaki kutucuğa yazıp "abone ol" tuşuna basınız, açılan pencerede göreceğiniz harfleri yazıp onaylayınız. Daha sonra email adresinize gelecek emaildeki linke tıklayınız

Türkçe olarak, Türkiye Hristiyanlık İncil Yahşuah YHVH Tanrı Allah Üçlü Birlik Kuran Muhammed İslamiyet RAB İsa Mesih Hristiyan Katoliklik Ortodoksluk Protestanlık Kutsal Kitap Meryem Ana Kilise Baba Oğul Kutsal Ruh, Türkler, Kürtler, Süryaniler, Asuriler, Keldaniler, Rumlar, Ermeniler, Hristiyanlık ile ilgilenenler için bilgiler