Nasıl Hıristiyan oldular? - Sayfa 4

hristiyanlık incil isa mesih tevrat zebur | HRİSTİYAN FORUM  > Hristiyan olmak : Nasıl Hıristiyan oldular? - Sayfa 4

HRİSTİYAN FORUM'A ÜYE OLUN! Hristiyan üyelerle sohbet etmek, etkinlik duyurularından haberdar olmak, forumda yazışabilmek için sitemize üye olmanız gerekmektedir.

HRİSTİYAN FORUM GİRİŞ
(Kullanıcı adınız)
(Şifreniz)

rüyalarım ve mesihime yürüyüşüm1.119
Nasıl Hıristiyan oldular? RAB HEPİMİZİN İMANINI KABUL ETSİN. AMİN. 2008 EKİM AYININ BAŞLARINDA ÖNCEDENDE OLDUĞU GİBİ HAYATIM BERBAT,HAYATTAN ZEVK ALMIYOR,HİÇ GÜLMÜYOR,HUZURSUZ VE İNTİHARIN EŞİĞİNDEYDİM. YILLARDIR İNTİHARI DÜŞÜNÜYOR VE AİLEM TARAFINDAN DA SÜREKLİ DIŞLANIYORDUM. 17 YAŞINDAKİ KIZ KARDEŞİMİ DAHA ÇOK KORUYORLAR HAKSIZ BİLE OLSA HAKLI GÖRÜYORLAR. AYNI KENDİLERİ GİBİ YETİŞTİRİYORLARDI.BABAM 5 VAKİT NAMAZ KILAR ŞERİAT YASALARINI SAVUNUR ANNEMDE ONA ÇANAK TUTARDI BENİ HİÇ SEVMEZLERDİ HAYATIMIN HER ZAMANINDA BÜTÜN ZORLUKLARA KARŞI KENDİM MÜCADELE ETMİŞTİM KİMSE YANIMDA DEĞİLDİ FAKAT BİLİYORDUM BİR IŞIK BENİ İNTİHAR ETMEMEM İÇİN TUTUYOR. BANA VE YOLUMA VURAN BİR IŞIK SÜREKLİ VARDI. BUNU HİSSEDİYORDUM.SÜREKLİ İSLAMI SAVUNAN BENİMDE ASLA ARAŞTIRMAMAMI...

İmam hatip mezunu müezzin hristiyan oldu, İncil'i Kürtçe'ye çevirdi2.862
Nasıl Hıristiyan oldular? http://arsiv.sabah.com.tr/2006/06/21/gnd103.html <table align="left" border="0" cellpadding="0" cellspacing="0" height="170" width="107"><tbody><tr><td align="left" valign="top" width="20%">http://arsiv.sabah.com.tr/2006/06/21/im//A0656A2DA082BD4FA8C8244Fb.jpg </td> <td colspan="2" align="left" valign="top">http://img.sabah.com.tr/i/1_pix_beyaz.gif</td> </tr> <tr> <td colspan="3" align="left" height="7" valign="top">http://img.sabah.com.tr/i/1_pix_beyaz.gif</td> </tr> </tbody></table> <!--~hb~--><!-- http://img.sabah.com.tr/i/buhaberi_dinle.gif //--> http://img.sabah.com.tr/i/buhaberi_dinle.gif <!--Haberin Diğer Yazıları Tablo Başlangıcı--><table bgcolor="#cccccc" border="0" cellpadding="0" cellspacing="1"> <tbody><tr> <td...

DİNİMİ SEVİYORUM.ÇOK MUTLUYUM.526
Nasıl Hıristiyan oldular? benim adım murat.27 yaşındayım.rusyada yaşıyorum.ben dini tercihimi hristiyanlıktan yana kullandım.çünkü yaşadığımız yerdeki katedrale gider ayinleri izlerdim.peder sergeye hristiyan olmak istediğimi rus ortodoksu olmak istediğimi söyledim.ve oldum.ailem incil okurken gördüklerinde hristiyanlığı seçtiğimi açıkça söyledim.belli süre sonra ailemde hristiyanlığa geçti.ben ve ailem şimdi çok mutluyuz.gerek türkiyede gerek rusyada ibadetlerimizi hiç aksatmıyoruz.başka dinden olan arkadaşlarımızda umarım doğru yolu bulur.aramıza katılır.TÜM HRİSTİYAN FORUM AİLESİNE VE ÜYE DİN KARDEŞLERİME RUSYADAN SONSUZ SEVGİLER.TANRI TÜM HRİSTİYAN DÜNYASINI KUTSASIN.TÜM KÖTÜLÜKLERDEN KORUSUN.AMEN.

buda benim hikayem :)529
Nasıl Hıristiyan oldular? Normal bir C.tesi günüydü sabah uyandım ve aklımda Hristiyan'lık vardı kalktım ve araştırmak için internet cafeye gittim ve bu siteye ulaştım okudum okudum merak ettigm herseyi sonra mesihinkilisesi adlı bir kilise ile itibarat kurdum ve yarin gelebilirmiyim diye sordum olumlu bir cevap aldım.ve pazar günü olmuştu erkenden kalktım ve gizlice evden cıktım ama ailemden şüpelendim bu yüzden gidemedim ve kızılaya gittim orda bir kiliseye gittim İNCİL istedim onlarda verdiler tam giderken birde DVD tutuşturdular elime (Mecdelli meryemin gözünden İSA MESİH) sonra eve gittim ilk işim CD'yi izlemek oldu.CD'nın basından sonuna kadar ağladım çok etkilendim Sonra Kutsal kitabı okudum ve tesadüfen arkadaki ( Tanrıyı kişisel olarak tanimak istermisin)...

İtalya'nın tanınmış müslüman yazarı Hristiyan oldu730
Nasıl Hıristiyan oldular? İtalya'nın en tanınmış Müslüman yazarı Magdi Allam, Vatikan'da gösterişli bir merasimle din değiştirdi. Mısır doğumlu ve bir Katolik'le evli olan Allam, yazdığı kitaplar ve genel yayın yönetmeni yardımcısı olduğu İtalya'nın önde gelen gazetelerinden Corriere della Sera'daki makaleleriyle Müslümanlar arasında büyük infial uyandırmıştı. İsrail'e övgüler yağdıran Allam'ın 'Çok Yaşa İsrail' adlı kitabı da İslam dünyasında büyük tepkiyle karşılanmıştı. 'KUTSAL ZAMANLAMA' St. Peter's Basilikası'nda dün yapılan tören, 'Kutsal Cuma' günü ile Pazar Yortusu arasında yapıldı. Papa 16. Benedikt bizzat yönettiği vaftiz töreni sırasında Allam'ın başına 'kutsal' su dökerek kısa bir Latince dua okudu. Allam, Vatikan televizyonunda yayınlanan...

RAB, Çimen'e kendini nasıl gösterdi?3.328
Nasıl Hıristiyan oldular? Sevgili kardeşlerim rabbi ve rab sayesinde sizleri tanımaya çalışalı tam sekiz ay oldu. Sekiz ay önce hafta içi birgün gene çok bunalmış olduğum bir günde (çok bunalmış olduğum diye geçiştirdiğime bakmayın bunalımdan boğulduğum birgünde) internet sayfalarında geziniyordum, bu yolla sıkıntılardan ve sorunlardan çok uzak yerlere gidiyordum. Normal şartlarda bunu yapamadığımdan internet aracılığı ile yapmaya çalışıyordum.İnsanların büyük bir özenle hazırladığı yerlerini şehirlerini hatta ülkelerini tanıtmak için oluşturdukları webcamlar benim için pisikolojik terapi halini alıyordu fakat bilgisayarı kapattığımda o bunalımlı anıma tekrar dönüyordum size yaşadığım sıkıntının ne olduğunu anlatmayacağım ama bu sıkıntılarımda allahım artık bana...

Yeni Yaşam, Hamdolsun Rab'be!1.073
Nasıl Hıristiyan oldular? Rab'bin Esenliği Üzerinizde Olsun. Herkese Merhaba Ben Özgür, 18 Yaşındayım Diyarbakır'da Oturuyorum. Rab'be Geldikten ve Yaşadığım Birçok Şeyden Sonra Tanıklık Yazma Vaktinin Geldiğini Düşündüm. Rab İle Tanışmam Hiç Anlamadığım Bir Şekilde Oldu Ve Hamdolsun Rab'be Yaşamımı Ona Teslim Ettim Ve O Beni Yönetiyor. Her İnsan da Olduğu Gibi Banada Din Seçme Hakkı Tanınmadı Ve İstemeden de Olsa Müslüman Bir Aile de Dünya'ya Geldim ama Bu Benim Hiçbir Zaman Müslüman Olduğum Anlamına Gelmedi. Yaklaşık 15-16 Yıl Dinsiz Bir İnsan Olarak Yaşadım Müslümanlığı Hiç Bir Zaman Benimsemedim. Hayatımın Dönüm Noktası Olan O Gün .. Mart Ayının İlk Haftası, Herzaman Olduğu Gibi Gece Uyumak İçin Yatağıma Gitmiştim Nerden Bilebilirdim ki Sabah Uyandığım...

İmanım ve mükemmel plan800
Nasıl Hıristiyan oldular? Ben uzun bir süre dinler üzerine araştırma yaptım çok araştırdım.Ben İsa Mesih'i egemen rab olarak kabul ettim tam 3 gün önce sizinle nasıl isa mesih'i kabul ettiğimi paylaşmak istedim.Öncelikle sizinle paylaşmadığım bir rüyamı anlatmak istiyorum.Anlatmamamın nedeni rüyalara pek inandığım söylenemez daha doğrusu anlamının olduğundan emin değildim.Rüyamda bir kilisenin önündeydim kilisenin içinden beyaz giysili yaşlı bir kişi çıktı.Adam'ın giysisinde altın kakmalı bir haç vardı.ben papa'ya benzettim ama yok burda o neden bulunur diye düşündüm.Adam bana sofrayı kurmama yardım edermisin diye sordu.Ben geri adım atıp ve yardım etmedim.Başka insanlar gelip hep birlikte sofrayı kurdular.İçimden keşke bende gitseydim diye geçirdim...bir anda bir...

Tanıklığım1.415
Nasıl Hıristiyan oldular? Nasıl geldim sana ya Rab! Neredeydim, şimdi neredeyim. O kadar çok günah işledim ki, hangi birisini anlatsam şaşırıyorum. Kendimi bildim bileli günah işledim, kendimi bildim bileli senin iradene karşı geldim. Ne toptan iyiydim, ne de toptan kötü; ama iblis beni ele geçirdi. Sana gelene dek Yüce Tanrı, sefih bir hayat yaşadım. Her türlü pisliğe bulaştım. Uyuşturucu, sigara, alkol, seks. Çocukluğumdan beri sana karşı biriktirdiğim gazap, beni içinden çıkamadığım bir duruma götürdü. Hastalandım. Aklım yarıldı. İntihar ettim, beni kurtardın. Gazabını gördüm. Ağır hastaydım. Şizofrendim. Türlü türlü sanrılar gördüm, içinden çıkılmaz bir durumdaydım. Alay konusu oldum. Arkadaşlarım yanımda durmaya çalıştılar izin vermedim. Gururum beni bir...

Nihayet doğru yol...948
Nasıl Hıristiyan oldular? Aslında benim imanım bir mucizeyle olmadı hani arkadaşlar yazmışlar rüyalar görmüşler kendilerine işaret gelmiş böyle bir şeyim olmadı ancak yine de paylaşmak istiyorum yaşadıklarımı. Ben Müslüman ailede doğdum. ancak çocukken Tanrı kavramım çok zayıftı. Hiç bir şeye inanmazdım ama hıhı deyip geçerdim. Büyükannem bana duaları öğretirdi ama bana hep isteksiz okuyorsun derdi öyleydi çünkü hiç bir şey hissetmiyordum. Bir gün ansiklopedi de Din bölümünü araştırıyordum 11 yaşlarında falandım. Çarmıha gerilmiş bir beden gördüm üstünde başlık HRİSTİYANLIK -TESLİS İÇİNDE TEK TANRI İNANCI- pek anlamadım o zamanlar okuduklarımdan ama İsa beni kendine çekmişti çok sevmiştim onu. Büyükanneme gidip Hrisityanlığı okudum istediğim bana hak vermesiydi...

Şu anda bulunduğunuz bölüm: hristiyanlık incil isa mesih tevrat zebur | HRİSTİYAN FORUM  > Hristiyan olmak : 4-Nasıl Hıristiyan oldular? - Sayfa 4

Türkçe olarak, Türkiye Hristiyanlık İncil Yahşuah YHVH Tanrı Allah Üçlü Birlik Kuran Muhammed İslamiyet RAB İsa Mesih Hristiyan Katoliklik Ortodoksluk Protestanlık Kutsal Kitap Meryem Ana Kilise Baba Oğul Kutsal Ruh, Türkler, Kürtler, Süryaniler, Asuriler, Keldaniler, Rumlar, Ermeniler, Hristiyanlık ile ilgilenenler için bilgiler

| HRİSTİYANLIK ARAMA MOTORU | İNCİL | İNCİL .TV | HRİSTİYAN GAZETE | HRİSTİYAN OLMAK | HRİSTİYAN CHAT | HRİSTİYAN FORUM FACEBOOK | HRİSTİYAN FORUM TWITTER | HRİSTİYAN FORUM YOUTUBE | BEDAVA İNCİL |

GÜNLÜK BÜLTEN EMAİL ABONELİĞİ
hristiyanlık Email adresinizi yukarıdaki kutucuğa yazıp "abone ol" tuşuna basınız, açılan pencerede göreceğiniz harfleri yazıp onaylayınız. Daha sonra email adresinize gelecek emaildeki linke tıklayınız

Türkçe olarak, Türkiye Hristiyanlık İncil Yahşuah YHVH Tanrı Allah Üçlü Birlik Kuran Muhammed İslamiyet RAB İsa Mesih Hristiyan Katoliklik Ortodoksluk Protestanlık Kutsal Kitap Meryem Ana Kilise Baba Oğul Kutsal Ruh, Türkler, Kürtler, Süryaniler, Asuriler, Keldaniler, Rumlar, Ermeniler, Hristiyanlık ile ilgilenenler için bilgiler