Nasıl Hıristiyan oldular? - Sayfa 5

hristiyanlık incil isa mesih tevrat zebur | HRİSTİYAN FORUM  > Hristiyan olmak : Nasıl Hıristiyan oldular? - Sayfa 5

HRİSTİYAN FORUM'A ÜYE OLUN! Hristiyan üyelerle sohbet etmek, etkinlik duyurularından haberdar olmak, forumda yazışabilmek için sitemize üye olmanız gerekmektedir.

HRİSTİYAN FORUM GİRİŞ
(Kullanıcı adınız)
(Şifreniz)

Koyu muslumandim, HristiyanForum'a girip teblig yapanlardandim1.107
Nasıl Hıristiyan oldular? http://www.forumturkiye.com/showpost.php?p=1645956&postcount=566

6 yıl önce başlayan serüvenim2.112
Nasıl Hıristiyan oldular? Değerli iman kardeşlerim, Nihayet cesaretimi toparlayıp ve burda formunu okudğum kardeşlerden teşvik alıp iman yolundaki serüvenimi paylaşmak istedim. Umarım bu mücadelem iman kardeşlerim içinde biraz olsun teşvik edici olur.Kardeşler iman yolundaki yaşamım altı yıl önce başladı.Müslüman bir aileden gelmekteyim ve bulunduğum çevre itibarı ile mahalle baskısının en koyu biçimde yaşandığı bir semtte yaşamaktayım. Ve ne acıdır ki gençlik dönemimde bende o insanlar gibi düşünmeye başladım.Ama içimde sürekli bir eksiklik bir boşluk vardı.Askerden geldikten sonra durumum dahada vahimleşti.Eski inancımın vecibelerini yerine getiriryordum fakat huzurum yoktu ve artık insanların kalbini kırmaya başlamıştım.BU durumum evlilik yaşantımında kopma...

Hristiyan olan Muslimanlarin testimony leri2.240
Nasıl Hıristiyan oldular? http://www.muslimjourneytohope.com

TANIKLIĞIM!5.196
Nasıl Hıristiyan oldular? Merhaba! Ben Melih EKENER. 1965’te annemden 1998’de Ruh’ta yeniden doğdum. Tiyatro-Tv ve sinema oyuncusuyum.Şu an bir özel bir radyoda program yapmaktayım. Vereceğim bu tanıklık İsa Mesih’in Rab olduğuna ve günahlarımızın kurtuluşu için çarmıhta ölüp, üç gün sonra dirilerek ölümü yendiğine dairdir: Benim Rab ile tanışmam çok eskilere dayanır: --- Ana rahminde sana biçim vermeden önce tanıdım seni.Doğmadan önce seni ayırdım .(Yer.1:5)<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" /><o:p></o:p> Rab’be gelmeden önce Thomas gibi kuşkucuydum.Bilim dışında inandığım bir şey yoktu.Test etmeden, dokunup,görüp tatmadan hiçbir şeyin varlığına inanmazdım.Bana anlatılan ve uygulanan her inanç saçma...

TANRI BENİ BIRAKMAYACAĞINI BANA GÖSTERMİŞTİ3.336
Nasıl Hıristiyan oldular? Aslında nereden başlayacağımı tam olarak bilemiyorum. Tanıklığımı yazmaya başlamadan önce, Kutsal Ruhun yüreğimde etkin olmasını ve bu tanıklık üzerinden birçok insana ulaşmasını ve bu insanların Rabbi bulmalarını temenni ederim. Amin. Adım Rüştü 1987 doğumluyum. Müslüman bir ailede doğmuş birisiyim. Çocukluğumda ailemin ısrarı olmamasına rağmen Kuran kursuna gitmiş 6 yaşından itibaren İslamiyet hakkında bilgi sahibi olmaya başlamıştım. Çevrem Müslüman bir çevreydi. Muhatap olduğum kişiler, İslam dininin radikal kesimlerindendi. Bunun sonucunda başta İslam olmak üzere; inançlar hakkında çok büyük birikime sahip olmaya doğru hızlı adımlar atıyordum. İçimdeki Tanrı inancı büyüktü. Yaşım ilerledikçe araştırmalarım artıyor ve daha da çok...

İsayı bulduğum an ...1.021
Nasıl Hıristiyan oldular? Ben de müslüman ailede doğmuş müslüman bir çocuktum. Yaşım ufak olmasına rağmen dinsel işlerle çok uğraşıyordum. Yaşıtlarım dışarıda top oynarken ben evde kuran okur islami kitaplar okur dururdum. Bir gün ateistlerin web sitesinde takılırken orada gördüğüm şeyler beni şüpheye düşürmüştü. Beni dehşete düşüren sure Ahzap Suresi idi. Bir Tanrı nasıl bunları söyler derdim. Sonra Bu forumu bularak hristiyanlığı uzunca bir süre araştırdım . Sonra İncilTurk'den bir incil sipariş edip okudum . İman ettim ve kiliseye gitmeye , kafama takılan soruları onlara sormaya başladım. Hep içimde bir şüphe vardı. Yaşımda ufaktı.Diz çöktüm ve dedim Rab eğer varsan neden beni şüpheye düşürüyorsun. Sana yalvarıyorum bana gerçeği açıkla. Uyudum ve sabah...

Hristiyan oluşum1.512
Nasıl Hıristiyan oldular? Huzursuzluk ve sıkıntılardan kurtulamayıp hastaneye yattıktan sonra 1 aylık bir sürede kendimi toparlayabildim ve çıktım.İş hayatına geri döndüm amcamın dükkanında işe girmiştim.ilk günümden sonra eve gittim uyudum.Ertesi sabah uyandığımda içimde bir Hristiyan sevgisi oldu.Araştırmak istiyordum bu dini.Öğrenmek istiyordum.Dükkanı açtım bilgisayarın başına geçtim ve öğrenmeye başladım.İlk karşıma bu site çıktı.Yeni Hristiyan olmak isteyenler hakkında hazırlanan yazıların hepsini okudum.Teşekkürler Evangelion.Çok güzel bir site yeni Hristiyan olan arkadaşların ne yapması gerektikleri herşey yazıyor.Hristiyan olduktan sonra hayatımda bir ışık hissettim ve eski korkusuzluğumu yenmiştim.Hayatım git gide daha güzel oluyordu.Sana sonsuz...

Aranızda olmaktan mutluyum ve ne mutlu ki Rab İsa Mesih'leyim artık3.395
Nasıl Hıristiyan oldular? Merhaba arkadaşlar! Ben birkaç gün kadar evvel foruma üye oldum ve de epey bir süredir araştırmış bulunduğum Hristiyanığın epey inanç esaslarını öğrendim. Bakırköy Protestan Topluluğu ile de irtibatlar kurdum oradan bazı kaynaklar,İncil aldım ve epey bir kısmını da okudum ve de Rab İsa Mesih te ve onun vasıtası olmadan tanrıya ulaşılamayacağı gerçeğini kabul ettim. Bu kararımı aileme de açıkladım ve hali ile 23 yaşında askerliğini de yapmış birisi olarak beni aşırı tepkili karşılayamadılar çünkü bu yaştan sonra ben hür kararlarımı alabilecek seviyedeyim. Ben Protestan mezhebinde bir Hristiyan olarak kendimi tanımlıyorum ancak tamamen ayrılıkçı düşünceler içinde de bulunmam açıkcası.Bundan sonra tek dileğim yüce tanrının bütün herkesin...

Kuwait ten Ibrahim Yousuf James in Tanikligi912
Nasıl Hıristiyan oldular? HUZUR Hindistan da dogan Ibrahim Yusuf James, 8 yasinda iken ailesi ile birlikte Kuveyt e tasindi. Genc yaslarda abisi ile birlikte elektronik isi yapmaya basladi. 20 yasinda TV uretimi yapan buyuk bir is yerinin sahibi oldu Kuveyt te ve bu genc yasinda gelecegi icin buyuk bir birikim yapti. Dindar bir Musluman di, Kuran i iyi ogrenmisti.Islamin tum kurallarini yerine getiriyordu. Iyi kalpli idi, fakirlere yardim ediyor onlara Hacca gitmeleri icin para veriyordu. Sadece bir sey vardiki Ibrahim icin butun istemsine ve denemesine karsin bir turlu HUZUR bulamiyordu kalbinde. Dort kez intuhar etti ve olmayi denedi. Neden bir tulu aradigi ic huzuru ve barisi bulamiyordu? Neden? Bunun cevabini defalarca KUran in icinde aradi ama. Kuran da...

Iran Kurt Bolgesinden ZANA' nin Tanikligi859
Nasıl Hıristiyan oldular? Zana' nin Hikayesi Hersey 1980 yilinda. hicbir neden yokken Iran Polisleri tarfindan nezarete alinmamla basladi. Onlar benim Islami Cumhuriyetcilere karsi cikan Kurdistan Siyasi Partisi ile baglantim oldugunu dusunuyorlardi.Oysa benim onlarla hicbir baglantim olmamisti.Onlarla ve nede baska birseyle. Benim nerde oldugumu ailemde biliyorduki ben Onlarla ( Kurdistan Siaysi Partisi )degildim. NIhayetinde mahkem gunum geldi. Hakim bana 3 soru sordu. Bu soruyu baskalarinada sordu. 1- Adin ne? Adim ZANA 2- Etnik kokenin ne? Kurdum 3- Dinin ne? Sunni Musluman im. Mahkemem bitti . Beni tekrar nezarete attilar ve gece boyu dovuldum. Ertesi sabah beni bir otobuse bindirdiler ben sehrim Mahabad a...

Şu anda bulunduğunuz bölüm: hristiyanlık incil isa mesih tevrat zebur | HRİSTİYAN FORUM  > Hristiyan olmak : 5-Nasıl Hıristiyan oldular? - Sayfa 5

Türkçe olarak, Türkiye Hristiyanlık İncil Yahşuah YHVH Tanrı Allah Üçlü Birlik Kuran Muhammed İslamiyet RAB İsa Mesih Hristiyan Katoliklik Ortodoksluk Protestanlık Kutsal Kitap Meryem Ana Kilise Baba Oğul Kutsal Ruh, Türkler, Kürtler, Süryaniler, Asuriler, Keldaniler, Rumlar, Ermeniler, Hristiyanlık ile ilgilenenler için bilgiler

| HRİSTİYANLIK ARAMA MOTORU | İNCİL | İNCİL .TV | HRİSTİYAN GAZETE | HRİSTİYAN OLMAK | HRİSTİYAN CHAT | HRİSTİYAN FORUM FACEBOOK | HRİSTİYAN FORUM TWITTER | HRİSTİYAN FORUM YOUTUBE | BEDAVA İNCİL |

GÜNLÜK BÜLTEN EMAİL ABONELİĞİ
hristiyanlık Email adresinizi yukarıdaki kutucuğa yazıp "abone ol" tuşuna basınız, açılan pencerede göreceğiniz harfleri yazıp onaylayınız. Daha sonra email adresinize gelecek emaildeki linke tıklayınız

Türkçe olarak, Türkiye Hristiyanlık İncil Yahşuah YHVH Tanrı Allah Üçlü Birlik Kuran Muhammed İslamiyet RAB İsa Mesih Hristiyan Katoliklik Ortodoksluk Protestanlık Kutsal Kitap Meryem Ana Kilise Baba Oğul Kutsal Ruh, Türkler, Kürtler, Süryaniler, Asuriler, Keldaniler, Rumlar, Ermeniler, Hristiyanlık ile ilgilenenler için bilgiler