Nasıl Hıristiyan oldular? - Sayfa 7

hristiyanlık incil isa mesih tevrat zebur | HRİSTİYAN FORUM  > Hristiyan olmak : Nasıl Hıristiyan oldular? - Sayfa 7

HRİSTİYAN FORUM'A ÜYE OLUN! Hristiyan üyelerle sohbet etmek, etkinlik duyurularından haberdar olmak, forumda yazışabilmek için sitemize üye olmanız gerekmektedir.

HRİSTİYAN FORUM GİRİŞ
(Kullanıcı adınız)
(Şifreniz)

Rabbin diri olduğunu gördüm670
Nasıl Hıristiyan oldular? Sevgili kardeşlerim, daha önce yazmış olduğum bu tanıklığımın silindiğini farkettim.. Bunun yanlışlıkla olduğunu biliyorum. Bu yüzden de tanıklığımı yeniden buraya aktarıyorum.. Aslında nereden başlayacağımı tam olarak bilemiyorum..Tanıklığımı yazmaya başlamadan önce, Kutsal Ruhun yüreğimde etkin olmasını ve bu tanıklık üzerinden birçok insana ulaşmasını ve bu insanların Rabbi bulmalarını temenni ederim..Amin.. Kendimden bahsedecek olursam; Müslüman bir ailede doğmuş birisiyim..Çocukluğumda ailemin ısrarı olmamasına rağmen Kuran kursuna gitmiş 6 yaşından itibaren islamiyet hakkında bilgi sahibi olmaya başlamıştım.Çevrem müslüman bir çevreydi.Muhatab olduğum kişiler, islam dininin radikal kesimlerindendi.Bunun sonucunda başta...

Sabetaisttim Hıristiyan oldum1.612
Nasıl Hıristiyan oldular? Ayşe ARMAN aarman@hurriyet.com.tr http://www.hurriyet.com.tr/_yazarlar/images/12b.jpg Sabetaisttim Hıristiyan oldum ‘‘Ben bir Sabetaistim!'' diyemeyeceğim artık... Köklerimize rağmen, annem babam da değiller. Annem ve babam, çok uzun zaman önce samimi olarak Müslüman oldular.

Tanrı seçti1.300
Nasıl Hıristiyan oldular? Hristiyan forumumuzda bir kardeşimin yazmamı istemesine kadar aslında tanıklığımı yazmak hiç aklıma gelmemişti;özel olduğunu düşünüyordum.Tanrı’nın anlatmamdan hoşnut olacağına inandığım için paylaşmayı uygun gördüm. Ayrıntılara girmeden tanıklığımın öncesine ait bazı bilgiler vermek istiyorum. Babam ve annem oruç tutmakla beraber günlük namaz kılan Müslümanlar değillerdi.Babamla çocukken bazen bayram namazına giderdik;kuran kursuna gitmedim.Boşanmadan sonra dindar bir insan olan dedem dinsel yaşamımı yönlendirmeye başladı.Arada Cuma namazları,bazen bayram namazları,para karşılığı ezberlenen sureler,tutulmuş gibi yapılan oruçlar;aslında hayatımda hiç oruç tutmadım.Gençken dedemin etkisinden kurtuldum ve dinle ilgisi olmayan ateist bir...

Mesih İsanın Hayatıma Girmesi(karpediemhakan)3.311
Nasıl Hıristiyan oldular? Öncelikle hepinize esenlikler.Bundan 5 yıl önce huzursuz mutsuz bir hayat devam ediyordum.Sonra okulumuza yeni bir öğretmen atandı.kardeşide onunla birlikte gelmişti.aynı yaşdaydık.günler ilerledikce imanlı olduğunu her haliyle bellli ediyordu.arkadaşların çoğu ona karşı bir cephe almışlardı.onu kırıyorlar kötü davranıyorlardı.ancak beni ona çeken bir şeyler vardı.ben her zaman onunla konuşmak istiyordum.sadece benimle konuşurdu.çünkü diğer arkadaşlar onu imanlı olduğundan dolayı dışlamışlardı.ama ondaki sevgi hiç bitmiyordu.bir gün yine arkadaşlar ona fazla yüklenmişlerdi.çok kırılmıştı.ben bunu engellemek istediysemde beni dinlemek istemediler.ve banada aynı cepheyi gösterdiler.sonra bu kardeşim çok kırıldığı için sınıfdan çıktı.çok...

Şu anda bulunduğunuz bölüm: hristiyanlık incil isa mesih tevrat zebur | HRİSTİYAN FORUM  > Hristiyan olmak : 7-Nasıl Hıristiyan oldular? - Sayfa 7

Türkçe olarak, Türkiye Hristiyanlık İncil Yahşuah YHVH Tanrı Allah Üçlü Birlik Kuran Muhammed İslamiyet RAB İsa Mesih Hristiyan Katoliklik Ortodoksluk Protestanlık Kutsal Kitap Meryem Ana Kilise Baba Oğul Kutsal Ruh, Türkler, Kürtler, Süryaniler, Asuriler, Keldaniler, Rumlar, Ermeniler, Hristiyanlık ile ilgilenenler için bilgiler

| HRİSTİYANLIK ARAMA MOTORU | İNCİL | İNCİL .TV | HRİSTİYAN GAZETE | HRİSTİYAN OLMAK | HRİSTİYAN CHAT | HRİSTİYAN FORUM FACEBOOK | HRİSTİYAN FORUM TWITTER | HRİSTİYAN FORUM YOUTUBE | BEDAVA İNCİL |

GÜNLÜK BÜLTEN EMAİL ABONELİĞİ
hristiyanlık Email adresinizi yukarıdaki kutucuğa yazıp "abone ol" tuşuna basınız, açılan pencerede göreceğiniz harfleri yazıp onaylayınız. Daha sonra email adresinize gelecek emaildeki linke tıklayınız

Türkçe olarak, Türkiye Hristiyanlık İncil Yahşuah YHVH Tanrı Allah Üçlü Birlik Kuran Muhammed İslamiyet RAB İsa Mesih Hristiyan Katoliklik Ortodoksluk Protestanlık Kutsal Kitap Meryem Ana Kilise Baba Oğul Kutsal Ruh, Türkler, Kürtler, Süryaniler, Asuriler, Keldaniler, Rumlar, Ermeniler, Hristiyanlık ile ilgilenenler için bilgiler