Sadece basit bir filmdi... konusu
2652 kez okundu,
22 kez cevaplandı. En son mesaj
yagmur damlası tarafından gönderildi.
Sadece basit bir filmdi... konusuna cevap yazmak için buraya tıklayınız
Üyeyseniz öncelikle üye girişi yapınız, üye değilseniz
buraya tıklayarak hemen üye olunuz.
Bu konunun diğer sayfaları:
<
1 2 3 4 5

08-07-09, 18:18
Holy Mountain
Kardeşim gözlerim doldu inan buna tüylerim kalktı...
merak ediyorum şuanda ailenle aran nasıl?
Rab bizi kurtarsın,Amin.
Sadece basit bir filmdi...

† İsa: "Yol,Gerçek Ve Yaşam Ben'im" Dedi."Benim Aracılığım Olmadan Baba'ya Kimse Gelemez" †

FORUMA ÜYE OLUN! /
HRİSTİYAN OLMAK İSTİYORUM /

08-07-09, 22:58
umitozgungor
Herkese iyi geceler diliyorum ve soze direk baslamak istiyorum. Bundan bi kac gun once moderator arkadaslardan birisiyle gorusmek istedigimi ancak ancak bunu mail uzerinden gerceklestirmek istedigimi dile getiren bi yazı yazdım. Henüz geri donen olmadı. Lakin anlatacagım seylerin yanlıs ve yalan olarak dusunulecegi korkusuyla sadece moderator kardeslerden yardım almayı dilemistim. Yanılmısım...
Yasadıgımız zorluklar kısmen aynı sevgili kardesim. Belki biraz agır biraz hafif ama Rab'bin de dedigi gibi .
Sonra İsa, öğrencilerine şunları söyledi: Ardımdan gelmek isteyen, kendini inkâr etsin, çarmıhını yüklenip beni izlesin.Canını kurtarmak isteyen, onu yitirecek; canını benim uğruma yitiren ise onu kurtaracaktır. İnsan bütün dünyayı kazanıp da canından olursa, bunun kendisine ne yararı olur? İnsan, kendi canına karşılık ne verebilir? Mat. 16:24-25-26 Bizde o zorlukları yasadık Hamd olsun. Kısmen rahat oldugum zamanlarda eczacı kalfalıgı yapıyordum. Fakat ailem imanımı ogrendikten sonra beni sozde uyandırmak icin cesitli yerlere goturup seyhlerle onların murid leriyle birlikte yasamaya zorlandım fakat Rab'bim elimden tuttu ve o zamanların 1-2 gun gibi bi sure zarfında atlatmayı uygun gordu. İstanbul'a dondukten sonra issizdim ve 5 kurus param yoktu. Yine de Rab'bimin gosterdigi yoldan gitmek istedigimi dile getiriyordum dualarımda. Tersanede isbası yaptım ve 1 aydır calısıyorum. Fakat 1 haftadan fazladır Rab'bim ruyalarımda gorunuyordu. Sadece odamdaki resimleri veya izledigim "Mecdelili Meryem'in Gozunden İsa Mesih" filmindeki suretlerle. Bana en son pompa dairesinde boya yaptıktan sonra bunaldım ve yukarı cıktım geminin arkasında oturuyordum. Bir ruya gormeye basladım ve urperdim.- Rab'bim bana kızıyordu. Neden hala benim yolunda ilerlemiyorsun dedi. Konusamadım aynı soruyu 2-3 defa sordu. Rab'bim e canım feda diye karsılık verdim. Hala ogrenmiyorsun sen gorevlerini yerine getirmiyorsun dedi. Korkum daha da fazlalastı. Kalk ve gorevini yerine getir diye seslendi. Tekrar sustum.
Bir anda yerde bi yılan gordum benim bedenimden buyuk du uzerime geliyordu. Ayaga kalktım ve bekledim Rab'bim yoktu artık ruyamda. Yılana vurmaya calısıyordum fakat darbelerim hicbir etki etmiyordu. Sonunda Rab'bim e dua etmeye basladım. Beni bırakmaması icin yalvardım. Yılan uzerime hala geliyordu artık titremeye baslamıstım. Taki ayagımın ucuna gelene kadar ayagıma dokundugu zaman basına bastım ve orada oldu. Ben gozumu actıgım zaman hastanede musade altındaydım. Tiner ve boya zehirlemis. Sarhos etmis. Nabzım 45 lerde ve sekerim 35 duzeylerindeymis. Uyandıktan sonra tekrar uyutmak istediler ama kabul etmedim. Terlemistim su gibiydim ve titriyordum. Aksam eve geldigimde yatagımın bas ucuna oturdum saatlerce agladım ve Rab'be yalvardım benden ne istiyorsa yapmak icin hazır oldugumu soyledim. Ve pazar gununu bekliyorum artık. Kilisemdeki yetkililerle gorusup ne anlama geldigini sorucam. Lutfen yanlıs anlamayın ama Rab beni o odadan cıkardı. Beni bi kenara oturttu ve beni uyardı. Gozlerimle bir mucizeyi gordum ve tanık oldum. Rab'be sukurler olsun.
Butun kardeslerime esenlikler diliyorum.
FORUMA ÜYE OLUN! /

09-07-09, 15:13
yagmur damlası
Böyle bişeyi ben görsem çok fazla etkilenirdim.
Hristiyanlıg ı araştıran biri olarak bütn duygu ve düşüncelerim bir anda degişirdi.Ki şuanda bile çok kötü oldum okuyunca,çok duygulandım dogrusu.
FORUMA ÜYE OLUN! /
Sadece basit bir filmdi... konusuna cevap yazmak için buraya tıklayınız Üyeyseniz öncelikle üye girişi yapınız, üye değilseniz
buraya tıklayarak hemen üye olunuz.
Bu konunun diğer sayfaları:
<
1 2 3 4 5
HRİSTİYAN GAZETE

Tüm mezheplerden, tüm etnik kökenlerden, tüm teolojilerden hristiyanlar için haberler, tanıtımlar, duyurular ve arşiv.
Türkçe olarak, Türkiye
Hristiyanlık İncil Yahşuah YHVH Tanrı Allah Üçlü Birlik Kuran Muhammed İslamiyet RAB İsa Mesih Hristiyan Katoliklik Ortodoksluk Protestanlık Kutsal Kitap Meryem Ana Kilise Baba Oğul Kutsal Ruh vaftiz iman dua ibadet inanç ruhsal papaz rahip peder papa patrik pastör presbiter katolik ortodoks protestan anglikan luteryen presbiteryen
Hristiyan olmak,
Türkler, Kürtler, Süryaniler, Asuriler, Keldaniler, Rumlar, Ermeniler,
Hristiyanlık ve
İncil ile ilgilenenler için bilgiler, chat,
sohbet,
bedava incil