reddy
Sivaslı Ramazan, kız tavlamaya kiliseye gitti rahip olup çıktı
Enteresan bi hayat hikayesi, gülümseyerek okudum :)
sonsuzdiren
Aslında gerçek bir yaşam kesiti.
Rab'bin lütfu sizinle olsun.
İman yoluyla, lütufla kurtuldunuz. Bu sizin başarınız değil, Tanrı’nın bir armağanıdır. Kimsenin övünmemesi için iyi işlerin ödülü değildir.
Efesliler 2:8-9
inan
sonuçta Rab dokunuyor insanın kalbine. Kimine öyle kimine böyle, Rabbe izzet olsun. Esenlik olsun.
Kilise77
Açıkca bana anlatış tarzı itibariyle inandırıcı gelmedi.
777maranata
|
|
Kilise77
|
|
Açıkca bana anlatış tarzı itibariyle inandırıcı gelmedi.
|
Inandirici gelmemesi olaya nasil baktiginiza bagli.Ama dogru bir hikaye.Hikayenin kahramani Ramazan kardesle konusursaniz siz de öyle oldugunu görüsünüz.Bunun icin Antalya'ya gitmeniz gerekiyor.
[COLOR=indigo][B]Baska hic kimsede kurtulus yoktur.Bu gögün altında insanlara bagıslanmıs,bizi kurtarabilecek baska hicbir ad yoktur.[COLOR=darkred] Elcilerin Isleri 4,12[/COLOR][/B][/COLOR]
[B][COLOR=#8b0000]........................................................................[/COLOR][/B]
[COLOR=darkslategray][B]Cünkü bize bir cocuk dogacak,[/B][/COLOR]
[B][COLOR=#2f4f4f]Bize bir ogul verilecek.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#2f4f4f]Yönetim onun omuzlarinda olacak.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#2f4f4f]Onun adi Harika Ögütcü,[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#2f4f4f]Güclü Tanri,[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#2f4f4f]Ebedi Baba,Esenlik Önderi olacak. [/COLOR][COLOR=darkred]Yesaya 9,6[/COLOR][/B]
GÜNLÜK BÜLTEN EMAİL ABONELİĞİ

Email adresinizi yukarıdaki kutucuğa yazıp "abone ol" tuşuna basınız, açılan pencerede göreceğiniz harfleri yazıp onaylayınız. Daha sonra email adresinize gelecek emaildeki linke tıklayınız
Türkçe olarak, Türkiye Hristiyanlık İncil Yahşuah YHVH Tanrı Allah Üçlü Birlik Kuran Muhammed İslamiyet RAB İsa Mesih Hristiyan Katoliklik Ortodoksluk Protestanlık Kutsal Kitap Meryem Ana Kilise Baba Oğul Kutsal Ruh, Türkler, Kürtler, Süryaniler, Asuriler, Keldaniler, Rumlar, Ermeniler, Hristiyanlık ile ilgilenenler için bilgiler