Arşiv Sayfa 9 / Sivaslı Ramazan, kız tavlamaya kiliseye gitti rahip olup çıktı - Sayfa 9

Arşiv Sayfa 9 Sivaslı Ramazan, kız tavlamaya kiliseye gitti rahip olup çıktı hristiyanlık incil isa mesih tevrat zebur | HRİSTİYAN FORUM  > Nasıl Hıristiyan oldular? : Sivaslı Ramazan, kız tavlamaya kiliseye gitti rahip olup çıktı - Sayfa 9 konusu 19827 kez okundu, 52 kez cevaplandı. En son mesaj aLia tarafından gönderildi. Sivaslı Ramazan, kız tavlamaya kiliseye gitti rahip olup çıktı <TABLE cellSpacing=0 cellPadding=2 width=510 border=0><TBODY><TR><TD class=hurnewstitle align=left>http://www.hurriyetim.com.tr/haber/0,,sid~227@nvid~304849,00.asp Sivaslı Ramazan, kız tavlamaya kiliseye gitti rahip olup çıktı </TD><TD vAlign=bottom align=right></TD></TR><TR><TD align=left colSpan=2><TABLE cellSpacing=5 cellPadding=0 align=right border=0><TBODY><TR><TD align=right>http://www.hurriyetim.com.tr/images/trs.gifhttp://www.hurriyetim.com.tr/displayimage/0,,96059,00.jpg<MAP name=examp></MAP></TD></TR><TR><TD></TD></TR></TBODY></TABLE> Şermin SARIBAŞ Siz hiç Ramazan isminde bir rahip duydunuz mu? Ben duymamıştım. Antalya'da bir başka haberin peşinde koşarken, tesadüfen Ramazan adında bir rahip olduğunu öğrendim. Kendisini bulup telefonla konuştuğumda, sanki durumu çok normalmiş... Sivaslı Ramazan, kız tavlamaya kiliseye gitti rahip olup çıktı

Geçersiz email adresi kullanan üyelikler, forum sistemi tarafından, otomatik olarak iptal edilir. Üyelik hesabı iptal edilmiş veya şifresini unutmuş üyeler buradan iletişime geçebilirler.

HRİSTİYAN FORUM GİRİŞ
(Kullanıcı adınız)
(Şifreniz)

HEMEN ÜYE OLUN! Üyelerle sohbet etmek, etkinlik duyurularından haberdar olmak, forumda yazışabilmek için sitemize üye olmanız gerekmektedir.

Sivaslı Ramazan, kız tavlamaya kiliseye gitti rahip olup çıktı konusu 19827 kez okundu, 52 kez cevaplandı. En son mesaj aLia tarafından gönderildi.

Sivaslı Ramazan, kız tavlamaya kiliseye gitti rahip olup çıktı konusuna cevap yazmak için buraya tıklayınız Üyeyseniz öncelikle üye girişi yapınız, üye değilseniz buraya tıklayarak hemen üye olunuz.

Bu konunun diğer sayfaları: « Birinci < 5 6 7 8 9 10 11 >

Sivaslı Ramazan, kız tavlamaya kiliseye gitti rahip olup çıktı hristiyanlık incil isa tevrat zebur24-11-08, 20:30
Sivaslı Ramazan, kız tavlamaya kiliseye gitti rahip olup çıktı
keremcan

Alıntı:
moderator 1
KESİNLİKLE İslamiyet ile ilgili verdiğiniz bilgiler doğru DEĞİLDİR.

İslamiyet Hristiyanlığın Yahudiliği ve Yahudi Kutsal Kitapları'nı kabul ettiği gibi kabul etmez, KABUL ETTİĞİNİ SÖYLER AMA GERÇEKTE KABUL ETMEZ, yani "de facto" olarak kabul eder. Dolayısıyla burada bir yanlış bilgi söz konusudur.

Ayrıca müslümanların İbrahimiliği ile Yahudi-Hristiyan İbrahimiliği aynı şey DEĞİLDİR. Dolayısıyla bu konuda da ortaklık yoktur.

Merhaba
İlginiz ve yanıtınız için teşekkürler.

Müslümanlar geçmiş Kitap ve Paygamberleri kabul etmekle birlikte orjinalliğin yitirildiğinden bahsediyorlar.

Hristiyanlar “bizim Tanrımız başka “ diyorlar.
Bildiğim kadarı ile,Yahudiler İsa’yı peygamber olarak kabul etmiyorlar.
Ayrıca Yahudiler ”Yahwe” olarak bahsettikleri Tanrının sadece kendi tanrıları olduğunu söylüyorlar.

Bu durumda birlik beraberlikten bahsetmek anlamsızdır.
İyi ama kaç tane Tanrı var?
Benim olması gerektiğine inandığım Tanrı bir tane olması gerekir.
Çünkü tüm insanlar bir tek dünyada yaşıyoruz.
Dünya ve toplumlar Tanrılar arasında bölüşüldü mü?

Burada bir tuhaflık var.

Umarım inanlıları kıracak cümleler etmiyorumdur.

saygılar

FORUMA ÜYE OLUN! / HRİSTİYAN OLMAK İSTİYORUM / Sivaslı Ramazan, kız tavlamaya kiliseye gitti rahip olup çıktı

Sivaslı Ramazan, kız tavlamaya kiliseye gitti rahip olup çıktı hristiyanlık incil isa tevrat zebur27-06-09, 11:38
yagmur damlası

(SİVASLI RAMAZAN)Ne düşünmesi gerektigini ve ne yapması gerektigini iyi bilen biriymiş.İnanın çok etkilendim.Bu siteye üye oluşumun nedeni sadece yorumlara bakmaktı ama artık okudukça düşünmeye düşündükçe araştırmaya başladım.Ayrıca (sivaslı ramazanın yaşadıklarını burada paylaştığınız için tşk ederim.

FORUMA ÜYE OLUN! / HRİSTİYAN OLMAK İSTİYORUM / Sivaslı Ramazan, kız tavlamaya kiliseye gitti rahip olup çıktı

Sivaslı Ramazan, kız tavlamaya kiliseye gitti rahip olup çıktı hristiyanlık incil isa tevrat zebur27-06-09, 16:52
Holy Mountain

Hikaye harika,hazırlayanın emeğine sağlık,Esenlikler...

Rab bizi Korusun.Amin.

katoliklik ortodoksluk protestanlık kilise barnabas türkler türkiye† İsa: "Yol,Gerçek Ve Yaşam Ben'im" Dedi."Benim Aracılığım Olmadan Baba'ya Kimse Gelemez" †mesih peygamber tanrı rab allah kuran yhvh islam muhammed

Sivaslı Ramazan, kız tavlamaya kiliseye gitti rahip olup çıktı hristiyanlık incil isa tevrat zebur09-08-09, 21:29
ayasofya yıldızı

gülümsediğim bölümler(oğlum iyiki hıristiyan oldun bu sayede adam oldun):)))

(kız tavlamak için kiliseye gittim ama hiç kız yoktu):)))

katıldığım bölümler ise kafamızdaki sorulara islami aydınlar tam cevap veremiyor gerçekten,çok sorarsan potansiyel dinsiz gözüyle bakıyorlar vekaçıyorlar benide soğutan bu olmuştur islamdan.mantığın bir tanrı var desede mantık sorgun bu tanrıyı islamda bulamıyor.

SİZE BİRDE SORUM OLACAK AÇIK ÖĞRETİMDE BAHSETTİĞİ BÖLÜM HALA VAR MI?BEN HİÇ GÖRMEDİM BİLGİ VEREBİLİRMİSİNİZ.TEŞEKKÜR LER.
BU ARADA GÜN GEÇTİKCE SİZLERİ VE HIRİSTİYANLIĞI DAHA ÇOK SEVİYORUM.SEVGİLER.

Sivaslı Ramazan, kız tavlamaya kiliseye gitti rahip olup çıktı hristiyanlık incil isa tevrat zebur10-08-09, 00:11
777maranata

ayasofya yıldızı
gülümsediğim bölümler(oğlum iyiki hıristiyan oldun bu sayede adam oldun):)))

(kız tavlamak için kiliseye gittim ama hiç kız yoktu):)))

katıldığım bölümler ise kafamızdaki sorulara islami aydınlar tam cevap veremiyor gerçekten,çok sorarsan potansiyel dinsiz gözüyle bakıyorlar vekaçıyorlar benide soğutan bu olmuştur islamdan.mantığın bir tanrı var desede mantık sorgun bu tanrıyı islamda bulamıyor.

SİZE BİRDE SORUM OLACAK AÇIK ÖĞRETİMDE BAHSETTİĞİ BÖLÜM HALA VAR MI?BEN HİÇ GÖRMEDİM BİLGİ VEREBİLİRMİSİNİZ.TEŞEKKÜR LER.
BU ARADA GÜN GEÇTİKCE SİZLERİ VE HIRİSTİYANLIĞI DAHA ÇOK SEVİYORUM.SEVGİLER.

Sayin ayasofya yildizi

Ben de bir Hristiyan olarak bu foruma geldiginizden beri yazilarinizi ilgiyle takip ediyorum.Ve profilinizdeki "ateist "kismini "Hristiyan" ve Isa Mesih kismini ise Rab'bimdir seklinde degistirip size kardesim demeyi sabirla bekliyecegim.Umarim Rab yüreginizi kendi gercegine ceker ve cok beklemem.

Rab sizi bolca bereketlesin.Hristiyanlar da sizi cok seviyorlar.

Sevgiler

Sivaslı Ramazan, kız tavlamaya kiliseye gitti rahip olup çıktı konusuna cevap yazmak için buraya tıklayınız Üyeyseniz öncelikle üye girişi yapınız, üye değilseniz buraya tıklayarak hemen üye olunuz.

Bu konunun diğer sayfaları: « Birinci < 5 6 7 8 9 10 11 >  

Sivaslı Ramazan, kız tavlamaya kiliseye gitti rahip olup çıktı konusuna benzer konular;

Çok şükür köktendinci Hırıstiyan çıktı! (Ergun Babahan) Çok şükür köktendinci Hırıstiyan çıktı! (Ergun Babahan) Norveç’te insanın kanını donduran bir katliam yaşandı. En az 91 kişinin öldüğü saldırıda hayatını kaybedenlerin büyük bölümü 16-18 yaş sınırındaki gençler. Önce gübreden yaptığı bombayı Oslo’daki başbakanlık binası önünde havaya uçuran eylemci, burada 7 kişinin ölümüne neden oldu. Arkasından polis kıyafeti giyip iktidardaki İşçi Partisi’nin Utoya’daki gençlik kampına gidip rastgele ateş açtı.

Vahiy kitabına kısa bir bakış - Ramazan Arkan GİRİŞ : İncil de en zor anlaşılan bölümle karşı karşıyayız. Bu bölümü ilk okuduğumuzda bir anlam çıkaramayabiliriz. Ve de bizi farklı yerlere sürükleyebilir. Şimdi birlikte bu bölümü çalışacağız. Size biraz bu bölümü açmaya çalışacağım, fakat her konu ve her ayet üzerinde durmayacağım. Çünkü bu hepimiz için zor olurdu. Bazı ipuçları vermekle yetineceğim. İnanıyorum ki bu ipuçları vahiy ...

Ayasofya'da vaftiz havuzu ortaya çıktı http://img.internethaber.com/gallery/10986/1.jpg http://img.internethaber.com/gallery/10986/2.jpg http://img.internethaber.com/gallery/10986/4.jpg Ayasofya Müzesi'nde yürütülen restorasyon çalışmaları sonucu ortaya çıkarılan dünyanın bilinen en büyük boyutlu, Bizans döneminin 6. yüzyıl öncesi erken Hristiyanlık dönemine ait vaftiz havuzu, basın mensuplarına gösterildi. İSTANBUL 2010 Avrupa Kültür Başkenti Ajansı Genel Sekreteri Yılmaz Kurt, Ayasofya Müzesi'nde yerli ve yabancı basın mensuplarının katılımıyla düzenlenen basın toplantısında, ''Google''da ''Ayasofya'' ya da ''Hagia Sophia'' diye arama yapıldığında çıkan belge sayısının 800 bin olduğunu, ancak Ayasofya'ya yapılan atıf sayısının bir milyonu aştığını belirtti. İSTANBUL'un, hakkında bu kadar çok söz söylenen, yazı...

Cehennemin olup olmadığına dair Danimarkalı rahipler, cehennemin olup olmadığını tartışıyor... http://www.milliyet.com.tr/default.aspx?aType=msnSonDakika&Kategori=yasam&ArticleID=508907&Date=24.03.2008&ver=33 peki bu görüşe göre Gross Führer Adolf HİTLER tanrının krallığında yerini almıştır!!!

BEBEK OLUP SÜT İÇİN BEBEK OLUP SÜT İÇİN<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" /><o:p></o:p> <o:p></o:p> (1.Petrus 2:2) Yeni doğmuş bebekler gibi, hilesiz sütü andıran Tanrı sözünü özleyin ki, bununla beslenip büyüyerek kurtuluşa erişesiniz. Kimse bebek gibi görülmek istemez. Hatta küçük çocuklar bile olduklarından daha büyük olduklarında ısrar ederler. Bununla birlikte Tanrı'nın yanındaki yerimizi gerçekten anlarsak Petrus'un bize bebek gibi olmayı neden tavsiye ettiğini kolayca görebiliriz.<o:p></o:p> Bu karşılaştırmadaki önemli nokta bebeklerin ihtiyaç duydukları süte olan kuvvetli arzularıdır.<o:p></o:p> Süt bebeklere güven ve huzur vermektedir. Onu çok istemektedirler.

HRİSTİYANFORUM @ YOUTUBE
Altyazılı videolarda Türkçe altyazıyı görebilmek için videonun alt satırındaki CC tuşuna basınız

HRİSTİYAN OLMAK
nasıl hristiyan olunur Nasıl Hristiyan Olunur? Hristiyan olmak için neler yapmalısınız? sorularına cevaplar için...

HRİSTİYAN GAZETE
hristiyanlık Tüm mezheplerden, tüm etnik kökenlerden, tüm teolojilerden hristiyanlar için haberler, tanıtımlar, duyurular ve arşiv.

HRİSTİYANLIK ARAMA MOTORU
hristiyanlık Tüm mezheplerden, tüm teolojilerden hristiyanlık hakkında makaleler, kitaplar içinde araştırmalar için arama motoru...

İNCİL
incil Tüm Türkçe İncil çevirilerini dipnotlarıyla beraber okuyabilmek ve dinleyebilmek için...

İNCİL .TV
incil Tüm mezheplerden, tüm kiliselerden filmler izlemek için...

Türkçe olarak, Türkiye Hristiyanlık İncil Yahşuah YHVH Tanrı Allah Üçlü Birlik Kuran Muhammed İslamiyet RAB İsa Mesih Hristiyan Katoliklik Ortodoksluk Protestanlık Kutsal Kitap Meryem Ana Kilise Baba Oğul Kutsal Ruh vaftiz iman dua ibadet inanç ruhsal papaz rahip peder papa patrik pastör presbiter katolik ortodoks protestan anglikan luteryen presbiteryen Hristiyan olmak, Türkler, Kürtler, Süryaniler, Asuriler, Keldaniler, Rumlar, Ermeniler, Hristiyanlık ve İncil ile ilgilenenler için bilgiler, chat, sohbet, bedava incil

hristiyan forumincilrab isa mesihhristiyan türkhristiyanlık ve islamiyethristiyanlık ve islamiyethristiyan forumhıristiyanlıkhristiyanlıkincilrab isa mesihhristiyan forumturkish christiansturkish christiansturkish christiansturkish christiansincilhıristiyanlıkrab isa mesih