|
Alıntı:
|
|
moderator 1 KESİNLİKLE İslamiyet ile ilgili verdiğiniz bilgiler doğru DEĞİLDİR. İslamiyet Hristiyanlığın Yahudiliği ve Yahudi Kutsal Kitapları'nı kabul ettiği gibi kabul etmez, KABUL ETTİĞİNİ SÖYLER AMA GERÇEKTE KABUL ETMEZ, yani "de facto" olarak kabul eder. Dolayısıyla burada bir yanlış bilgi söz konusudur. Ayrıca müslümanların İbrahimiliği ile Yahudi-Hristiyan İbrahimiliği aynı şey DEĞİLDİR. Dolayısıyla bu konuda da ortaklık yoktur. |
| ayasofya yıldızı |
|
gülümsediğim bölümler(oğlum iyiki hıristiyan oldun bu sayede adam oldun):))) (kız tavlamak için kiliseye gittim ama hiç kız yoktu):))) katıldığım bölümler ise kafamızdaki sorulara islami aydınlar tam cevap veremiyor gerçekten,çok sorarsan potansiyel dinsiz gözüyle bakıyorlar vekaçıyorlar benide soğutan bu olmuştur islamdan.mantığın bir tanrı var desede mantık sorgun bu tanrıyı islamda bulamıyor. SİZE BİRDE SORUM OLACAK AÇIK ÖĞRETİMDE BAHSETTİĞİ BÖLÜM HALA VAR MI?BEN HİÇ GÖRMEDİM BİLGİ VEREBİLİRMİSİNİZ.TEŞEKKÜR LER. BU ARADA GÜN GEÇTİKCE SİZLERİ VE HIRİSTİYANLIĞI DAHA ÇOK SEVİYORUM.SEVGİLER. |