sonunda gerçek kurtuluşu buldum

sonunda gerçek kurtuluşu buldum hristiyanlık incil isa mesih tevrat zebur | HRİSTİYAN FORUM  > Nasıl Hıristiyan oldular? : sonunda gerçek kurtuluşu buldum konusu 771 kez okundu, 7 kez cevaplandı. En son mesaj admin1 Ken Block tarafından gönderildi. sonunda gerçek kurtuluşu buldum öncelikle bütün kardeşlerime selamlar ve isa mesih sizlerle olsun.Ben bir süre sitenize katıldım müslüman olmama rağmen beni kucakladınız ama uzun zamandır gittiğim kilise sayesinde isa mesih ile taıştım ve gerçek imana kavuştum yaklaşık 1 ay içinde vaftiz törenim var neden bilmiyorum ama bu sevinci sizinle paylaşmak istedim.forum bilgilerimi de biraz önce değiştirdim artık gururla isa mesih rabbimdir diye yazabiliyor ve söyliyebiliyorum.Ve sizlere de şükranlarımı sunuyorum benim yeniden doğuşumun bir parçası olduğunuz için...rab sizleri bereketlesin ve kutsasın ... sonunda gerçek kurtuluşu buldum

Geçersiz email adresi kullanan üyelikler, forum sistemi tarafından, otomatik olarak iptal edilir. Üyelik hesabı iptal edilmiş veya şifresini unutmuş üyeler buradan iletişime geçebilirler.

HRİSTİYAN FORUM GİRİŞ
(Kullanıcı adınız)
(Şifreniz)

HEMEN ÜYE OLUN! Üyelerle sohbet etmek, etkinlik duyurularından haberdar olmak, forumda yazışabilmek için sitemize üye olmanız gerekmektedir.

sonunda gerçek kurtuluşu buldum konusu 771 kez okundu, 7 kez cevaplandı. En son mesaj admin1 Ken Block tarafından gönderildi.

sonunda gerçek kurtuluşu buldum konusuna cevap yazmak için buraya tıklayınız Üyeyseniz öncelikle üye girişi yapınız, üye değilseniz buraya tıklayarak hemen üye olunuz.

Bu konunun diğer sayfaları: 1 2 >

sonunda gerçek kurtuluşu buldum hristiyanlık incil isa tevrat zebur24-05-11, 18:26
colt84

öncelikle bütün kardeşlerime selamlar ve isa mesih sizlerle olsun.Ben bir süre sitenize katıldım müslüman olmama rağmen beni kucakladınız ama uzun zamandır gittiğim kilise sayesinde isa mesih ile taıştım ve gerçek imana kavuştum yaklaşık 1 ay içinde vaftiz törenim var neden bilmiyorum ama bu sevinci sizinle paylaşmak istedim.forum bilgilerimi de biraz önce değiştirdim artık gururla isa mesih rabbimdir diye yazabiliyor ve söyliyebiliyorum.Ve sizlere de şükranlarımı sunuyorum benim yeniden doğuşumun bir parçası olduğunuz için...rab sizleri bereketlesin ve kutsasın ...

FORUMA ÜYE OLUN! / HRİSTİYAN OLMAK İSTİYORUM / sonunda gerçek kurtuluşu buldum

sonunda gerçek kurtuluşu buldum hristiyanlık incil isa tevrat zebur24-05-11, 20:51
evvasteel

Kardeşim sonunda doğru yolu bulmuş olmana gerçekten çok sevindim. aramıza yeni biri daha katıldı diye bizde çok mutluyuz:) dilerim Rab hep bizi böyle sebepsiz ufak sevinclerle mutlu eder
AMEN....

sonunda gerçek kurtuluşu buldum hristiyanlık incil isa tevrat zebur24-05-11, 22:38
Rab İyidir

colt84
öncelikle bütün kardeşlerime selamlar ve isa mesih sizlerle olsun.Ben bir süre sitenize katıldım müslüman olmama rağmen beni kucakladınız ama uzun zamandır gittiğim kilise sayesinde isa mesih ile taıştım ve gerçek imana kavuştum yaklaşık 1 ay içinde vaftiz törenim var neden bilmiyorum ama bu sevinci sizinle paylaşmak istedim.forum bilgilerimi de biraz önce değiştirdim artık gururla isa mesih rabbimdir diye yazabiliyor ve söyliyebiliyorum.Ve sizlere de şükranlarımı sunuyorum benim yeniden doğuşumun bir parçası olduğunuz için...rab sizleri bereketlesin ve kutsasın ...
Hamd olsun.Rabbe sana dokunduğu için şükürler olsun

sonunda gerçek kurtuluşu buldum hristiyanlık incil isa tevrat zebur25-05-11, 18:37
Lamb of GOD

colt84
Doğru yolu bulmana cidden çok sevindim kardeşim.Rab Kutsal Ruh'uyla kalbine dokunsun ve kalbindeki zincirleri kırıp gerçek ışıkla doldursun.Amin.

sonunda gerçek kurtuluşu buldum hristiyanlık incil isa tevrat zebur25-05-11, 19:17
admin1 Ken Block

Genelde bu tür mesajların altına yönetim olarak mesaj atmıyoruz ancak bilmelisiniz ki bu tür her haberde çok seviniyoruz, eğer İsa'ya gelmenizde bizim de katkımız oldu ise ne mutlu bize...

katoliklik ortodoksluk protestanlık kilise barnabas türkler türkiyeBU ÜYELİK; Hristiyan Forum SİTE YÖNETİMİ ORTAK KULLANIM HESABIdır.

UYARI: Email adresleri çalışmayan üyelikler OTOMATİK olarak, forum sistemi tarafından, BOUNCE kullanıcı grubuna taşınırlar. Bu durumda olan üyeler hristiyannet@gmail.com adresine email atmalıdırlar.

Sınav için dua isteği (15 HAZİRAN)

Facebook profilimizmesih peygamber tanrı rab allah kuran yhvh islam muhammed

sonunda gerçek kurtuluşu buldum konusuna cevap yazmak için buraya tıklayınız Üyeyseniz öncelikle üye girişi yapınız, üye değilseniz buraya tıklayarak hemen üye olunuz.

Bu konunun diğer sayfaları: 1 2 >  

sonunda gerçek kurtuluşu buldum konusuna benzer konular;

Peygamberliklere gore dunyanin sonunda neler olacak? Kutsal Kitap dunyanin sonuna dair cok sey yazmistir.Hemen hemen her kitapda dunyanin sonuna dair peygamberlikler bulunmaktadir. Bu peygamberliklerin hepsini bir araya getirip organize etmek biraz zor. Ama Kutsal Kitap'in dunyanin sonuna dair soylediklerinin kisa bir ozetini vermeye calisacagim burda: Mesih, Kilisesinin (Yeni Ahit azizleri) birer parcasi olan yeniden dogmus inanlilari bu dunyadan alacaktir ki buna "Rapture" yani Buyuk Sevinc gunu demekteyiz. "Kardeşler, umudu olmayan öbür insanlar gibi kederlenmemeniz için, gözlerini yaşama kapamış olanlar konusunda bilgisiz kalmanızı istemiyoruz. <sup>14</sup> İsa'nın ölüp dirildiğine inanıyoruz. Aynı şekilde Tanrı, İsa'ya bağlı olarak gözlerini yaşama kapamış olanları da O'nunla birlikte geri getirecektir. <sup>15</sup>...

Sorularıma cevap buldum Sevgili Vera.Bu siteden çok bereket aldım.çok teşekkür ederim.Hristiyanlıkta ve bu sitede yılların ve hatta on yılların sorularının cevaplarını buldum.Çok teşekkür ederim.

"Gerçek Tanrı olmasaydı, bize kurtuluşu getiremezdi" - Leo Magnus Gerçek Tanrı olmasaydı, bize kurtuluşu getiremezdi Alçakgönüllülük yüceliği, güçsüzlük güçlülüğü ve ölümcüllük ebediyeti giydirir. Kral soyundan, Davut’un soyundan bir bakire seçiliyor ve kutsal bir analığa tahsis edilerek, İnsan-Allah Oğul’u bedeninden önce yüreğinde taşıdı. Allahsal niyeti bilmediğinden, olağanüstü bir olayın karşısında korkuya kapılmaması için, melekle olan konuşmasında Kutsal Ruh’un onda gerçekleştireceği şeyi öğreniyor ve Allah’ın annesi olmak üzere olan o, bunun iffetinin aleyhine olacağını düşünmüyor. Mademki Allah gücünün yararlı katkısı vaat ediliyor, neden türemenin yeniliğine inanmasın? Bundan başka, zaten kusursuz olan imanı daha önceki bir mucize ile tasdik ediliyor: tüm beklentilerin aksine Elizabet’ e doğurganlık bahşediliyor. Böylece hiç kimse kısır...

Doğru yolu buldum Merhaba sevgili kardeşlerim. Aslında uzun zamandır bu siteye üyeyim. Yazıları düzenli takip etmeye çalışıyorum. Biraz kendimden bahsetmek istiyorum. Ben, kağıt üzerinde müslüman ancak yüreğinde hristiyanlığı kabul etmiş biriyim. Müslüman bir ailede doğdum ama ailem beni ve kardeşlerimi tüm inançlara saygılı olacak biçimde yetiştirdi. Üniversite yıllarında hristiyanlığa ilgi duymaya başladım. Nedendir bilmem ama içimden bir ses hristiyanlığı araştırmam gerektiğini söylüyordu. Ben de araştırmaya başladım ve araştırdıkça mutluluğu, huzuru yüreğimde hissediyordum. Biz ailece yazları Ege kıyılarını dolaşırdık ve tatile her çıkışımızda Kuşadasındaki Meryem Ana'ya da uğrardık ve her uğrayışımızda benim yüreğimde kıvılcımlar çakardı. Huzuru orada bulurdum. Daha sonra bir Kutsal Kitap edindim....

Kurtarmayan ve gerçek kurtaran iman. (Gerçek Hristiyan olduğumu nasıl bilebilirim?) Gerçek Hristiyan olduğumu nasıl bilebilirim? Bugün kiliseler kendilerini kurtarmayan imana sahip insanlarla dolu durumdadır. Yakup bunu ‘ölü iman’ olarak adlandırarak, imanlarının boş olduğunu söyler (Yakup 2:17, 20, 26). Pavlus, Korint kilisesinin imanlarının gerçek olup olmadıklarını kendilerinin test etmelerini istedi (2. Korintliler 13:5). Pavlus’un zamanında olduğu kadar, günümüz kiliselerimizdeki insanların kendi imanlarını teste tabii tutması ve kandırılmadıklarına emin olmaları ne kadar daha da fazla önemlidir. Fakat nereden başlamalıyız? Gerçek ile boş imanı hangi kriterlere göre ayırabiliriz? Gerçek imanın ayırt edici işaretleri nelerdir? Bugün popüler olan kişinin imanını test edebileceği çeşitli bir çok test veya standartlar mevcut olması şaşırtıcıdır. İmanın gerçekliğini...

HRİSTİYANFORUM @ YOUTUBE
Altyazılı videolarda Türkçe altyazıyı görebilmek için videonun alt satırındaki CC tuşuna basınız

HRİSTİYAN OLMAK
nasıl hristiyan olunur Nasıl Hristiyan Olunur? Hristiyan olmak için neler yapmalısınız? sorularına cevaplar için...

HRİSTİYAN GAZETE
hristiyanlık Tüm mezheplerden, tüm etnik kökenlerden, tüm teolojilerden hristiyanlar için haberler, tanıtımlar, duyurular ve arşiv.

HRİSTİYANLIK ARAMA MOTORU
hristiyanlık Tüm mezheplerden, tüm teolojilerden hristiyanlık hakkında makaleler, kitaplar içinde araştırmalar için arama motoru...

İNCİL
incil Tüm Türkçe İncil çevirilerini dipnotlarıyla beraber okuyabilmek ve dinleyebilmek için...

İNCİL .TV
incil Tüm mezheplerden, tüm kiliselerden filmler izlemek için...

Türkçe olarak, Türkiye Hristiyanlık İncil Yahşuah YHVH Tanrı Allah Üçlü Birlik Kuran Muhammed İslamiyet RAB İsa Mesih Hristiyan Katoliklik Ortodoksluk Protestanlık Kutsal Kitap Meryem Ana Kilise Baba Oğul Kutsal Ruh vaftiz iman dua ibadet inanç ruhsal papaz rahip peder papa patrik pastör presbiter katolik ortodoks protestan anglikan luteryen presbiteryen Hristiyan olmak, Türkler, Kürtler, Süryaniler, Asuriler, Keldaniler, Rumlar, Ermeniler, Hristiyanlık ve İncil ile ilgilenenler için bilgiler, chat, sohbet, bedava incil

hristiyan forumincilrab isa mesihhristiyan türkhristiyanlık ve islamiyethristiyanlık ve islamiyethristiyan forumhıristiyanlıkhristiyanlıkincilrab isa mesihhristiyan forumturkish christiansturkish christiansturkish christiansturkish christiansincilhıristiyanlıkrab isa mesih